Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ALLAH ım nasıl yaa ben hamile olduğumda kociş beni yerimden kaldırmazdı yaa...şuna bak kuzum benim nasıl üzer seni böyle yaaa:47:alıştırmayın böyle hep verici olursanız erkeğe alışıyolar öylede kalıp herşeyi sizden bekliyorlar..bunca yıllık evliyim böyle yapamam

annem için gitmek zorundayım kuzum..

yaa maşallah bak işte kociş dediğin böyle olur,,, benimkide akşam işten geliyo meyve tabağımı filan yapar sağolsun yorulmayım diye,,,ama beydağlı başakın kocişi bizimkilerin yaşadıklarını yaşasaydı o da farklı olurdu bence:43:
git canım tabi ama sıkı giyin beline dikkat et ağır kaldırma

:5::5: ne diyorsun azıcık üşütsen sızılar yorulsan sızılar
ya sezeryandan ayıkırken doğurduğuna bin pişman olursun
öyle bir ağrırkii kız kaç kat kesiliyor rahimde kesiliyor çocuk çıksın diye
benimkisi estetik dişik sadece çok ince kilot lastiği iz
yapmış gibi ama bazı doktorlar iyi dikemiyor
görüntüsü iğrenç oluyor
bide doğumdan sonra kendine iyi bakmazsan
olmuyor zor yaw ben mecbur kaldım hayatta tavsiye etmem
normalin gözünü sevem :31::31:

ufff istemiyorum işte ama adam son bikaç gün çok pıhtılaşırsın riske atamam diyo:19: hee olurda bi anda kendiliğinden normal gelirse ki inşallah öyle olur tek şansım o kalıyo... bende estetik yaptırırım dikişi...

yaa maşallah bak işte kociş dediğin böyle olur,,, benimkide akşam işten geliyo meyve tabağımı filan yapar sağolsun yorulmayım diye,,,ama beydağlı başakın kocişi bizimkilerin yaşadıklarını yaşasaydı o da farklı olurdu bence:43:

belkide:59::43::43::43::43::43::43:

saat 12yi geçti ya benm nefes daralmaya başladı Allah allahh:32::32::32:

benim kocam oğluma hamileyken her sabah kalktı kahvaltımı hazırladı benimle kahvaltı yaptı işe öyle gitti hey gidi bide adamı beğenmem :31::31::31:
:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

çarşıya gidiyom ben fanfurlu arabanla götür beni

fanfurmuydu:110:

sanruff bu soğukta çarşıda ne işin var gene :20:

:9: hee kaçak çay :7:
hamile donu düküşleri kapatıyor içinde çok rahat oluyor diğer donların lastiği tam dikişin üstüne geliyor
:31: 6 sene oldu hayla düşük bel pantolon giyemiyom
gidip dikişimi tekrar kesmeye çalışıyor:30::30:

:29::29::29::29::29:

kim kesmeye çalışuyo:26::26::26:

duman kaçak çaya niye kızıyo

senki sarelle bile yiyosun çaymı içemiyon:110:

büyümez tabeee:21::21::21:

pantolonlarım ısıtıyo zaten böğrüme kadarlar hepsi, içim sıkılıyo yaaa öyle giyinincee

pantolonların böğrüne kadarmı:53::9::9::9::9:

saralle yemiyom artık şeekrde yemiyomm azalttım baya:18::18::18::18:

belkide:59::43::43::43::43::43::43:

saat 12yi geçti ya benm nefes daralmaya başladı Allah allahh:32::32::32:
psikolojikmi daralıyosun yoksa:))

benim kocam oğluma hamileyken her sabah kalktı kahvaltımı hazırladı benimle kahvaltı yaptı işe öyle gitti hey gidi bide adamı beğenmem :31::31::31:

demekki adamın içinde olacak:34:

ben çıkıyorum kızlar kuzu uyudu işe başlıcaz görüşürüz sonraaaaaaaaaaaaa

ufff istemiyorum işte ama adam son bikaç gün çok pıhtılaşırsın riske atamam diyo:19: hee olurda bi anda kendiliğinden normal gelirse ki inşallah öyle olur tek şansım o kalıyo... bende estetik yaptırırım dikişi...
hayırlısı canım riske atamayızkiii:50:
:63:hazırla metro çikolata gördüm olişin masasında onuda ver:39::39::39::39::39:

:39: veririm evde daha var :110:
oğlanı ders çalışırken nasıl kandıoracağımızı
şaşırmıştıkta :101:

sen bu akşam yine adamı ödüllendir:110:
---------
canım sıkılıyo boğulurum evde

hem kart okuyucu alıyım diyom:21::21::21::21::21::21:

kim kesmeye çalışuyo:26::26::26:

duman kaçak çaya niye kızıyo
çünkü kocişim çayın memleketinden geliyo, çay toplayanların halini biliyorum sabah 5 de kalkıyolar yaz kış demeden çoook zor bakımı toplaması filan...emeğe saygııııı:kkk:
pantolonların böğrüne kadarmı:53::9::9::9::9:

saralle yemiyom artık şeekrde yemiyomm azalttım baya:18::18::18::18:

evet hamiş pantolonları öyle ya,aferim yeme cnm gereksiz yere şişicen sonra;)

he çalışıp duruyon zati estetik yaptırrısın:110:

olsun kuzum seninde kukuşun sağlam kalır:21::21::21::21:

hayırlısı canım riske atamayızkiii:50:

:39: veririm evde daha var :110:
oğlanı ders çalışırken nasıl kandıoracağımızı
şaşırmıştıkta :101:

daha şimdişden kaçıyomu dersten:20::20::20:

derste çüzgııııı ayvayı yidin sen

bugün kandırmak için masasına çikolata koyarsın yarın araba anaktarı:30::30::30::30::30::30::30::30:

çünkü kocişim çayın memleketinden geliyo, çay toplayanların halini biliyorum sabah 5 de kalkıyolar yaz kış demeden çoook zor bakımı toplaması filan...emeğe saygııııı:kkk:

evet hamiş pantolonları öyle ya,aferim yeme cnm gereksiz yere şişicen sonra;)

abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

sevinçççççççççççççççççççççççççççççççç

emeğe saygıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Back
X