• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

annede ısrar etmese o kadar zaten üzülüyosun sende:26:

yok kız zorlancak bişi yok valla sadece görememek düşündürüyor beni gerçi orası Allah a kalmş bakalım ne olcak

iyi o zaman şimdiden ALLAH razı olsun canım...ayy bak çok merak ettim şimdi ne zaman yatıcan peki:18::18:

annemin bgün bri yalvarmaısını görseydim başakçım aglardın yeminle :14::14:eşimi bırakıp gidemem :50::50:

canım ben bebegim olmadıgına aglamıyom oglm gökrdüm anamı gördüm ona aglıyorm eşimde gelmedi nerde kaldı bu adam :44::44:dr bir arıyım:102::102:
tamem canim... ama uzulme artikin:16:

yok kız veremedim ne yapıcam ben yaaa...çok merak ediyorum ne görecen acaba başak sağol kuzum ama tekrar söylüyorum yapamazsan zorlama:29:

nezle oluyorum galibaaa:2:

gecmis olsun canim , benim de bogazim cok kotu dunden beriiii
kiz kim ruyaya yatiyo basak karisimi, biriside benim icin yatsa keske :19::19:

sagol tatlimmm :51:

poly hosgeldin canim? nasilsin? test yapacak olan senmiydin... kirmizilari geciken?

biricik nasilsin kuzumm? pas vermiyon? :110: yoksa beni begenmiyonmu :110:

Bugün arkdşımn hmişlik hbrini aldm bide kayınwalîdenin sokağında oturuyo komşusu ynii
Klbim resmn 2ye bölünmş bi tarafı sewiniyo bi tarafı kan ağlıyo
Rabbim her konuda beni çok ağır derecede sınıyo her defasında we hayatımın her alanında
Rabbim sınawımı kolaylıkla geçmem için bana sabır wer yalwarırımm :14::14:

poly hosgeldin canim? nasilsin? test yapacak olan senmiydin... kirmizilari geciken?

biricik nasilsin kuzumm? pas vermiyon? :110: yoksa beni begenmiyonmu :110:

Burdaym cnmm beğenmezmiyim kuzum yaa
Cnm sıkıldı birazz
Rabbim bebiş hasreti çekenleri kapından geri çewirme yalwarırımm
Kendime we benim gibi hasret çekenlere çok üzülüyorum nekadr ağır bi durummuşş :25:

Bugün arkdşımn hmişlik hbrini aldm bide kayınwalîdenin sokağında oturuyo komşusu ynii
Rabbim her konuda beni çok ağır derecede sınıyo her defasında we hayatımın her alanında

Cnm sıkıldı birazz
Kendime we benim gibi hasret çekenlere çok üzülüyorum nekadr ağır bi durummuşş :25:

Ahhh canim bilirim o duyguyu...

Bende her gecen gun aile icinde yada tanidiklarin gebelik haberini alinca cok garip duygulara giriyorum

Eltim benden sonra evlendi simdi 3. Cocugunu planliyor..

Eltiler gorumceler hepsinin 2, 3 cocugu var. Allah bagislasin Anne babalarina.

Ama benim icinde cok zor bi sinav

Hepimiz icin oyle

Rabbim insallah bu imtihandan bizi tez vakitte hayirlisiyla cikarir

Insallah sende seneye bu vakit bebisin kucaginda olur

Cnm sıkıldı birazz

56kızlar benmde tum arkadaslarm hamıle hatta teyzem hamlıle :) bnde duyunca onlara sewınırom ama allah bılıyo ya ıcım burkuluyo kasmda asılama yaptrcm bnde :( rabbım kımseyı evlatla sınamasın ısteyen herkesın bebegı olsun..

:3::3::3: nazooooo
sen gitmedin herhalde bugun biryere
:1: yemegi yaptim bir yandanda :21:

yok gitmedim öyle dalmışım nete gidesim gelmedi bide

ne korkusu nazocum:26::26::26::26:

evet ya düdüklüde yemek yapmak hiç aklıma gelmemişti:9::9::9::9::9::9:

nohut ve kuru fasülye dışında:45:

ben sende korkuyosun sandım
burda bikaç kişi vardıda korkan düdüklüden

:5::5::5::5::5::5::5:parasızlıgıma lanet ediyorm param olsa borcm olmasa eşimide alıp anneme giderdim krbana orda geçiridim ama olmadı:14::14:benim neyime çock düşünmek okadar borç varken
:14::14:

canım bizimde var borcumuz senin kadar olmasada inşallah borcumuzu ödeme kolaylığı versin RABBİM
bizimde tüp yaptırmamız lazım ama borcu bitiremedikki tüp parası biriktirelim
ama herşeye rağmen kaybetiklerimizi düşünüp üzüleceğimize
kazanacakalarımızı düşünüp sevinelim ve sevdiklerimiz yanınımızda şükür edelim:38:

ve bebek benim neyime deme ALLAH bir kolaylığını verir

paşam canım benim ne olur üzme kendini..inan bana bizimde çok sıkıntılarımız var yalnız değilsin yani,ama inşaallah hepimiz bu darlıklardan kurtuluruz...bak sana ne güzel bir söz söylicem ben bayılmıştım bu lafa,,

SANMA BİR TEK SENİN DERDİN VAR SENİN DERDİNİ NİMET SAYANDA VAR...

çok güzel bir söz bende çok severim bu sözü

amiiiiinnnn inşallah RABBİM bir kolaylık verir

selamun aleykummm

nasilsiniz bakeeem???

ben sabah cok erken kalktim, uzakda bir hematologla randevum vardi... gittim geldim cok sukur... hava da bugun cok soguk dondum resmen...

hematolog mthfr1298 heterozigotun heterozigot olmasi nedeniyle homozigot olmadigi icin igne vermiyorum dedi..cunku bu dusuklere neden oluyor diye ortada bir calisma yok...

benim plt yani platelet denilen trombositlerim yuksekdi, onu sordum, onun icin ve d-dimer ve anti xa, ve birkac test daha istedi, kana gonderdi beni 9 tup kan verdim yine...

birde bu plt'nin yuksekliginin nedeni demir eksikligide olabilir dedi...onun icinde testin sonuca gore konusacak

anithrombin yuksekdi bende o da yuksekligi tehlikeli degil dusuk olmasi tehlikeli dedi...

ignelerimi kullanmama ragmen dusuk yapmamin bir aciklamasi yokmus..ne olur dualarinizi eksik etmeyin kizlar...hepinizi seviyommm:16:

bir dahaki randevum 3 ay sonra...

hayirlisi artik...

cnm hayırlısı olsun inş..:16:

başakkss...

tatlım resim koymuşsun göremedim kaçırdıım göbişiii:53::9:kıyafetleride göremediim:32:inş sağlıkla giydirmeni nasip etsin Allah cnm göremedim ama pek tatlı şeyler almışındır kesin:16::16:zati bu bebiişlerin kıyafetleri bi tatlı oluyokiii:16:

slm kızlar:3::3::3: geldim dr dan yemek yedim öyle anca girebildim... Çok şükür küçücük bi alan kalmış, bu da gider kendi kendine dedi dr işe başlıyorum pazartesi..ama bebişimin yüzünü kapatan şişkinlik hala gitmemiş,yüzünün yarısını gizlemiş arkasına baya uğraştı sonunda tamamını gördük elini başının altına koymuş uyuyodu kuzum yaa çok tatlıydı sonra kapattı eliyle yüzünü küçücük elini koydu burnunun üzerine:nazar::nazar: ağrılarımı da sordum magnezyumu 2 ye çıkardık inşallah azalır.böyle işte haberler güzel bende:nazar:

slm kızlar:3::3::3: geldim dr dan yemek yedim öyle anca girebildim... Çok şükür küçücük bi alan kalmış, bu da gider kendi kendine dedi dr işe başlıyorum pazartesi..ama bebişimin yüzünü kapatan şişkinlik hala gitmemiş,yüzünün yarısını gizlemiş arkasına baya uğraştı sonunda tamamını gördük elini başının altına koymuş uyuyodu kuzum yaa çok tatlıydı sonra kapattı eliyle yüzünü küçücük elini koydu burnunun üzerine:nazar::nazar: ağrılarımı da sordum magnezyumu 2 ye çıkardık inşallah azalır.böyle işte haberler güzel bende:nazar:

çok güzel canım inşallah dahada iyi olur sağlıkla kavuşursun yavruna:nazar:

iyi güzel haberlerle gelmişin sevindim bende tatlım inş sağlığıylada doğurursun cnm :16:

basakk oldurdun benı gulmekten ya :) allah sana uzun omur versın :) o yuzunu ıye kapatıyon sankı bırı kezzap atmıs yuzune :) ac suratını gorelım bana nasıl yulendıgını soyleyın ben yuklerım :) ben bı profıl yukleyeblmstm ılk uye olunca sımdı sacımı kendı rengıne boyadım kılo aldım cok azcık :) ama varya seslı guldum sana :D egenın cıcılerı cok guzell :)

beydaglimmmm sormamismiyim seni :110: olabiliiiiiiii peki nasilsin hayatum, eyimisin?

sewincooooo kari ben unutmusum senin adanali oldugunu ki zaten topigin hepsu adanaliiii :63:

pasammmm pasam iyiki sende dogmussun esinde dogmus...birde bebisleriniz gelince kadro tamem olcakkkk... uzakda degilde cok yakinda sende kavusacaksin..uzme kendinide esinide.. asil kendinizi uzerseniz hasta olursunuz... bak beydaglim dogru soyliiii hepimizin icinde ne firtinalar kopiyiii ama girgir samata geciniyos iste...

Dumannnn duman bence doktordan gelmis kuru fasulyesini yiyordur...o karnini doyurmadan gelmess :19:

Nazooom kiz az kalmisss...ha gayretttt

basakkk tamem canim istek gonderdim arkadasluk tekluf ettim sanane kabul et cabuk :110:

bende beydağlı gibi olduum nazocuum:110::110::110::110::110:

Back
X