• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bugun cok isim var rapor veriyimde cikiiiyim didim :110:
Sabah er kalktik kaavalti yaptik
nevresimleri degistim tam kislik moda gecirdim
digerlerini attim yikaniyiii
gardolaplar kislik moda gececek
utu yapacam
agda yapacam
ev dip bucak silinecek toz alinacak
pazara gidecem
yimek yapacam
Carsi islerini halledecem
dusumu alip herifi beklicem
bu arada evde bitmez tukenmez
istekleri olan tazmanya canavarimla
birlikte bu isleri yetistirmeye calisacam:37:
didim cikiyiiim baari :110:

rapor vereyim çıkıyım dedim :110::110:
sabah 9 kalktım yataktan sonra muftaga gittim panik atak nöbeti geçirdim mtfagın canımı açtım yok gene atıyor kalbim gittim odaya kanepeye otrdm geçmedi elimi brnma koydum yavaş yavaş nefes alıyım deidm oda geçirmedi geri gittim yatak odasına eşimi kaldırıdm canım kalp gene çok kötüyüm diye eşim sarıldı telkinde blundu geçicek düşünemmeye çalış çarpıntı bir taraftan nefes alamadım:14:sonra az geçer gibi oldu gittim mtfaga çay demledim kahvaltı hazırladım yedik eşim işe gitti bende rapor veriyimde işlerime bakayım dedim:110:
şimdi evi süpürücem
evi silicem
evin dip köşe tozlarını alıcem su yapıp
wc yıkıcem
duşakabini temizlicem
renklileri yıkıcem
mutfagı toplcem
buzdolabı silicem
yemek yapıcem
tatlı yapıcem
aklımda şuan birşey yok tatlı var ama sütlü irmik tatlısı yapıcem :56:
kafesi temizlicem
kuşların vitaminleri ilaçları var onları vericem zamanım kalırsa agda yapıcem :17:
pazara gidilicek market işleri var
çok işim var çok :111::111::111:
daha aklımda çok yapıcagım şey var işşallah bitirim işleri bayrama 3 kala dip köşe cam kapıya girişicem :30:
kardeşim aradı bizim bri akraba arabayla gidicekmiş illahi abla sende gel arabayla dedi kalırız eşim istemiyor sen git diyor eşimide bırakasım yok bu aralar benim panik atak çok geliyor allahım bana yardım etsin gene başladı benim panik atak ben çıkıyorm kendinize iyi bakın :5::5::5:

bukadar işi birgünemi sığdırdınız hem çarşı işleri hem ev işleri

bende rapor vereyim de çıkayım:110:
bende bugün kalktım duşumu aldım
kahvaltımızı ettik
kardeşim işten gelincede yemeğini yiyip koltukları sandalyeleri sileriz
evi süpürüp sileriz sonra pazara çarşıya gideriz biraz gezeriz inşallah bi aksilik çıkmazsa tabi:21:

sana şimdiden kolay gelsin canım zor wallaa....

kızlarrr cee dedimmm ama kimsecikler yokkk...napıonuz nasılsınız?

cee:3:
ben geldim ama hemen çıkıcam işlere başlamadan bakayım dedim
ben iyiyim canım sen nasılsın hastane işleri falan

Anam m günaydın herkeze:6: $kedii.webp

Bene bugun temizlik yapcam kalktım kahvaltı yaptım ,
mutfagı toparlıcam
kilimleri kaldırcam
Ev deki ıvırzıvırı toplucam.
Süperge tuttcam
dip bucak toz alcam:41:
paspas yapcam
Balkonu yıkıcam
Banyoları yıkıcam
duşakabın de ayrı bı dert..
Mutfagı silcem dolablarını
buzdolabı sılıncek
Yatakodasının eşyalrı katlancak düüzülcek
makine açıcam
ütü yapıcam:32::32:
Yemek yapıcam

Kuaföre gidebilirm zamanım kalırsa

Bide tatalı yaparım mis missss:1::56::1:

Bende kaçtım kzılar gelirim ara ara:15:

cee:3:
ben geldim ama hemen çıkıcam işlere başlamadan bakayım dedim
ben iyiyim canım sen nasılsın hastane işleri falan

ohhhh herkes iş yapıo ben evi temizlemicem kızlar çünkü eve gitmioz:D kayınvaldemin evini temizlicez serecez...haftaya....hastane işimiz dün bitti bir ay sonra kontrol var...artık ışın almıcak bundan sonra ilaçlarla daha rahat bi yaşam sürdürmesi için tedavi olacak...iyi olur inşallahh...çok unutkanlık var hafızası karmançorman telafuz edemio söyleyeceklerini..:(( öle işte bendende...koşturuomm...sizi seviomm kızlarrr aklımdasınız bunu bilin...:54:

anaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne çok işiniz var sizin öyleeee, ben yoruldum okurken hepinize kolay gelsin hamarat kızlar, benimde sırayla
-makinaya çamaşır atmam,
-temiz bulaşıkları yerleştirip yerlerine kirlileri doldurmam,
- etrafı süpürüp silmem,
-ütü yapmam,
-banyoyu wc yi temizlemem,
-yemek yapmam,
-yatak odasını temizlemem(kısmen yaptım onu)

gerekiyoooooo

amaaaaaaaaaaa yapmıycam hiçbirini:21::21: 2 de kociş maç izliycek bende hazırlanıp anneme inicem,sonra maç btince kociş gelcek bebişkoma dolap bakcaz,bana üşümeyim diye mont bakcaz,alışveriş yapcaz sonrada geliriz eve..işleri de yarın yaparım :110:
hadi görüşürüüüüzzzzzzzzz:3::3::3:

valla yaa herkes iş güç derdinde..haftaiçi bizde başlıcaz bianönce temizlik yapmak istiyorum ev üstüme yıkılıyo sanki...

Bugun cok isim var rapor veriyimde cikiiiyim didim :110:
Sabah er kalktik kaavalti yaptik
nevresimleri degistim tam kislik moda gecirdim
digerlerini attim yikaniyiii
gardolaplar kislik moda gececek
utu yapacam
agda yapacam
ev dip bucak silinecek toz alinacak
pazara gidecem
yimek yapacam
Carsi islerini halledecem
dusumu alip herifi beklicem
bu arada evde bitmez tukenmez
istekleri olan tazmanya canavarimla
birlikte bu isleri yetistirmeye calisacam:37:
didim cikiyiiim baari :110:
:53::53::53:
rapor vereyim çıkıyım dedim :110::110:
sabah 9 kalktım yataktan sonra muftaga gittim panik atak nöbeti geçirdim mtfagın canımı açtım yok gene atıyor kalbim gittim odaya kanepeye otrdm geçmedi elimi brnma koydum yavaş yavaş nefes alıyım deidm oda geçirmedi geri gittim yatak odasına eşimi kaldırıdm canım kalp gene çok kötüyüm diye eşim sarıldı telkinde blundu geçicek düşünemmeye çalış çarpıntı bir taraftan nefes alamadım:14:sonra az geçer gibi oldu gittim mtfaga çay demledim kahvaltı hazırladım yedik eşim işe gitti bende rapor veriyimde işlerime bakayım dedim:110:
şimdi evi süpürücem
evi silicem
evin dip köşe tozlarını alıcem su yapıp
wc yıkıcem
duşakabini temizlicem
renklileri yıkıcem
mutfagı toplcem
buzdolabı silicem
yemek yapıcem
tatlı yapıcem
aklımda şuan birşey yok tatlı var ama sütlü irmik tatlısı yapıcem :56:
kafesi temizlicem
kuşların vitaminleri ilaçları var onları vericem zamanım kalırsa agda yapıcem :17:
pazara gidilicek market işleri var
çok işim var çok :111::111::111:
daha aklımda çok yapıcagım şey var işşallah bitirim işleri bayrama 3 kala dip köşe cam kapıya girişicem :30:
kardeşim aradı bizim bri akraba arabayla gidicekmiş illahi abla sende gel arabayla dedi kalırız eşim istemiyor sen git diyor eşimide bırakasım yok bu aralar benim panik atak çok geliyor allahım bana yardım etsin gene başladı benim panik atak ben çıkıyorm kendinize iyi bakın :5::5::5:
bukadar işi birgünemi sığdırdınız hem çarşı işleri hem ev işleri

bende rapor vereyim de çıkayım:110:
bende bugün kalktım duşumu aldım
kahvaltımızı ettik
kardeşim işten gelincede yemeğini yiyip koltukları sandalyeleri sileriz
evi süpürüp sileriz sonra pazara çarşıya gideriz biraz gezeriz inşallah bi aksilik çıkmazsa tabi:21:
Anam m günaydın herkeze:6:Eki Görüntüle 532241

mutfagı toparlıcam
kilimleri kaldırcam
Süperge tuttcam
paspas yapcam
Balkonu yıkıcam
Banyoları yıkıcam
buzdolabı sılıncek
makine açıcam
Yemek yapıcam

gözlerimi pörtletiyim de çıkıyım didim:110:

slm kızlar nasılsınız:16: baSAKCIM cıcılerını gordum maşallah cok guzeller rabbım gıydırmeyı nasıp etsın.. bu arada ben hala adet olmadım dun yaptığım erken gebelık testı negatıfı gösterınce umudum sondu bıttı kul oldu.. suan sadece adet olmayı beklıyorum.. bugun 31. gunum hayatım boyunca en gec 31 gunde adet oldum ama bugun hıçte adet olacak gıbı bı halım yok.. ama hamıle olduğumuda dusunmuyorum ınşallah hamış değilsem bır an once gelır bu kırmızılar:ssz::ssz::ssz: kendımı temızlığe vurdum salonu kaldırdım mola verdım sıze yazayım dedım şimdi işie gerı donuyorum hepinizi mucukladım:54::54::54:

anaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne çok işiniz var sizin öyleeee, ben yoruldum okurken hepinize kolay gelsin hamarat kızlar, benimde sırayla
-makinaya çamaşır atmam,
-temiz bulaşıkları yerleştirip yerlerine kirlileri doldurmam,
- etrafı süpürüp silmem,
-ütü yapmam,
-banyoyu wc yi temizlemem,
-yemek yapmam,
-yatak odasını temizlemem(kısmen yaptım onu)

gerekiyoooooo

amaaaaaaaaaaa yapmıycam hiçbirini:21::21: 2 de kociş maç izliycek bende hazırlanıp anneme inicem,sonra maç btince kociş gelcek bebişkoma dolap bakcaz,bana üşümeyim diye mont bakcaz,alışveriş yapcaz sonrada geliriz eve..işleri de yarın yaparım :110:
hadi görüşürüüüüzzzzzzzzz:3::3::3:
:21::21::21::21::21::21:kolay gelsn cnm senin işler daha eğlenceliymiş:1::1::1:
ama level atladıkça topiğe bakıp cevap veriyorum:17:
:30::30::30::30::30::30::30:
Cok.normal cnm az kaldi hayirlisiyla kucaklarsin insssallah

Hayir surekli acik deel isim varken aciyom sonra kapatiyom :110:
:63::63::63:

slm kızlar nasılsınız:16: baSAKCIM cıcılerını gordum maşallah cok guzeller rabbım gıydırmeyı nasıp etsın.. bu arada ben hala adet olmadım dun yaptığım erken gebelık testı negatıfı gösterınce umudum sondu bıttı kul oldu.. suan sadece adet olmayı beklıyorum.. bugun 31. gunum hayatım boyunca en gec 31 gunde adet oldum ama bugun hıçte adet olacak gıbı bı halım yok.. ama hamıle olduğumuda dusunmuyorum ınşallah hamış değilsem bır an once gelır bu kırmızılar:ssz::ssz::ssz: kendımı temızlığe vurdum salonu kaldırdım mola verdım sıze yazayım dedım şimdi işie gerı donuyorum hepinizi mucukladım:54::54::54:
cicilerimizi beğenmene sevindim çok sağol hayatım Allah sanada nasib etsn tez vakitte
ama beni beğenmedin galiba:1:

evet cnm bari gecikmese kırmızılar insanın sinirini bozuyolar
madem gelceksin niye gecikiyosun:41:
hayırlısı bakalım ahdi sanada kolay gelsin:21:

Son düzenleme:
cicilerimizi beğenmene sevindim çok sağol hayatım Allah sanada nasib etsn tez vakitte
ama beni beğenmedin galiba:1:

evet cnm bari gecikmese kırmızılar insanın sinirini bozuyolar
madem gelceksin niye gecikiyosun:41:
hayırlısı bakalım ahdi sanada kolay gelsin:21:

yuzunu medyadan sakıloıyosun sekerım neyını beğencem senın koca popnumu:9::9::19::19:

kızzzzzzlaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
daha ilk senemde sobadan kurtuldummmmmmm:52::52::52::52:
doğalgaz için başvuru yaptık p.tesi günü peteklerimiz bağlanıyorrrrrrrr:52::52::52:
kocam dedi ki: hayatım sobanın üzerinde kestane yapma keyfini elinden alıyorum
artık kestaneyi dışardan pişmiş alırız kusura bakma:127:dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

beyaz kapılarımızzz, assos meşe parkelerimizzzzz, roma grisi duvarlarımızzzzzzz, tülllerimiz perdelerimiz , yeni kanepelerimizzzzzzzzz ve halıalrımızzzzzzzz batmıycak dediiiiiiiiiiiiiii:52::52::52::52::52:

hayalimi gerçekmiş gibi uyduruyum da çıkıyım didim:110:

Anam m günaydın herkeze:6:Eki Görüntüle 532241

mutfagı toparlıcam
kilimleri kaldırcam
Süperge tuttcam
paspas yapcam
Balkonu yıkıcam
Banyoları yıkıcam
buzdolabı sılıncek
makine açıcam
Yemek yapıcam

:1: bakin arkadasta hemen rapor vermeye alisti bizden oldu :29:

gözlerimi pörtletiyim de çıkıyım didim:110:
:63::63:
kızzzzzzlaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
daha ilk senemde sobadan kurtuldummmmmmm:52::52::52::52:
doğalgaz için başvuru yaptık p.tesi günü peteklerimiz bağlanıyorrrrrrrr:52::52::52:
kocam dedi ki: hayatım sobanın üzerinde kestane yapma keyfini elinden alıyorum
artık kestaneyi dışardan pişmiş alırız kusura bakma:127:dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

beyaz kapılarımızzz, assos meşe parkelerimizzzzz, roma grisi duvarlarımızzzzzzz, tülllerimiz perdelerimiz , yeni kanepelerimizzzzzzzzz ve halıalrımızzzzzzzz batmıycak dediiiiiiiiiiiiiii:52::52::52::52::52:

hayalimi gerçekmiş gibi uyduruyum da çıkıyım didim:110:

:53: :53: deli kari cook seviniyordumkii kursagimda kaldi :57::57: deli catlak patlak :63:

ben yeğenimi getirmiştim yanıma daha bir senelik evli bile değiliz
bir gün uyuttum yemekti falan işerimi yapayım dedim
ikinci gün yine aynı
3. gün vurdum kafayı yattım yeğenle işi gücü bıraktım
daha fazla dayanamadım yorgunluğa daha 10 aylıktı kerata çokta hareketliydi maşallah :9:

kuzum o 10 aylıkmış en azından uykudüzeni vardır onun ilk doğdukları zaman uykuları düzene girene kadar 5 dakkaya 15 dakkaya bi uyandıkları oluyor :53: helede erkek çocuğu çok gazlı oluyor kök söktürüyor keratalar annişlerine vallaa :18::26: işmiz zor allah kolaylık versin doğumdada sonrasındadaaa :9::16:

yok nazo sen kardeşinmden adını öğren:43::43:

bende bazen tlf kapatıoyorum sonra dayanamyıp ararsa diye geri açıyorum:9::9:kadın yüreği dayanamıyor

bu kez dayandım hatta meşgule bile düşürdüm:30::30::30::30:

pek anlayışsız nazo ya şu halimde anlayışlı bi koca olacağını sanardım hep

her istediğini belim kopsada yapmaya çalışıyorum, gidip kendi çayını kendisi alınca üzülüyorum ben kalkıyorum

ama bakıyorumki benm isteklerime hiç önem vermiyo günlerce bişeyi isteyip duruyorum devamlı erteliyo

söyleyince de "sen ne yapıyounki benm içinm" diyo. çok acımasız geliyo bu sözler

şeytan hiç bi işini yapma kalksın yapsın diyo dayanamıyorum:50::50::50::50::50:

karnımda çocukunu taşıyorum yetmezmi de :19: anam seninde ağzın heç laf yapmıyo bize gelince dırdır vırvır herüfe ağzını açamaa :53: pısırık olma kız heç sakınmm lafımı ben :19::63: geçen masaj yaptırıyodum kocişe gene sen niye hiç bana yapmıyon naapıyon benim için didi bende çocukunu taşıyom yetmezmi didim sustu :19::63:

hani nirde yaa ciciler ben görmedim ne cicisi almışkinee oğluşunamı almış :26: bende bakmak istiyoom :84:

YENİDEN BÜYÜT BENİ anne:????:43::43:

ANNECİM KOCAMAN OLDM BAK
ACILARIM BÜYÜDÜ DERTLERİM BÜYÜDÜ
HEDEFLERİM ÇIKMAZLARIM BÜYÜDÜ
HİÇTE GÜZEL DEGİLMİŞ BÜYÜMEK
KİMLER KIRDI KALBİMİ KİMLER KIRDI
BAŞA DÖNEBİLSEK KEŞKE
SANA EMKELESEM SADECE
ŞİMDİ YAŞANMIŞLARIRIMI KALP KIRIKLARIMI AL
VE YENİDEN BÜYÜT BENİ anne
NE OLURSUNNNNNNNNNNN
CANIM ACIYOR B HAYAT ÇOK YORD BENİ anne ÇOCKKEN ÖYLEMİYDİ
NE GAM NE KEDER VARDI NE ZAMAN ACIDI YANDI
BÜYÜYÜNCE YANDI anne
anne OLDGMDA YANDI
YAVRLARIM TEKER TEKER BENİ BIRAKIP GİTTİLERYA İŞTE O ÇOK KOYD BANA anne
KEŞKELER GERİ GELSE AMA GELMİYORKİ anne İÇİMDEKİ FIRTINALARI GÖRSEN anne

Sen kendini kurtar
Beni artık düşünme
Git kendine çözüm bul
Bana birşey söyleme
Zaten benim senden sonra
Düzelme şansım
Yok yok yok
Yok yok yok
Sensiz yok yok
Yok yok yok
Yok yok yok yok yok
Sensiz yok yok yok yok
Denizler taşsa bile:5::5:

BU ŞARKIYI DİNLER DR AGLARIM HERGÜN BEN NE OLUCEM NASIL SAVAŞICAM ÇOK YORULDUM ÇOK:14::14:
EVLATLARIMA HASRETİM ÇOK İÇİM YANIYOR İÇİN İSYANIN YARADANA DEGİL KENDİME B KADAR ÜZÜLÜP AGLADIGIM İÇİN RABBİM AFFET PAŞA KLNU ARTIK CANINI ACITMASINLAR SAKAT DAMGAZI VRMASINLAR ALAYCI ŞEKİLDE BAKMASINLAR ÇOCKLARIMIN ÖLÜMÜNDEN BENİ SUÇLAMASINLAR YAŞASALARDI CANIMI VERMEZMİYDİM ÇOK ÇABALADIM OLMADI ÇOK UGRAŞTIM AMA GENE OLMADI YETMEDİM YETEMEDİM OLMADI :43::43::43:

Back
X