• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bacaklarımı aldırdım canım sadece
koltuk altında yok benim tek tük
oda bu tarihleri takip ettim edeli 2-3 e düştü :12::12:

yani azalıyor gerçekten bu tarihlerde alınca ilginç walla,ama zaten sir ağda azaltıyo bayaa benimkide azaldi:125:

hanımlar ii akşamllaar:3:herkes temizlikle uğraşmış bugün bende aynen dolu iş yaptım evde akşamada karnıyarık pilav salata yaptım ayyy bide kedi dilinden pasta yaptım çok güzel olduuuuu:21::21:şuan kelepçeli kalıpta dolapta soğuyoo inş çıkarınca bozulmaaz:26:

hanımlar ii akşamllaar:3:herkes temizlikle uğraşmış bugün bende aynen dolu iş yaptım evde akşamada karnıyarık pilav salata yaptım ayyy bide kedi dilinden pasta yaptım çok güzel olduuuuu:21::21:şuan kelepçeli kalıpta dolapta soğuyoo inş çıkarınca bozulmaaz:26:

:3: iyi akşamlar kadın trombofili panelini verdinmi :110:
ellerine sağlık :110:

amin canım inşallahh

çok geçmiş olsun hayatım yaaa iyi bişe olmamış kızz
bırak ramazanı artık yaaa:19::19:
alpaslana git sen dinle beni o ramoya bende gittiydim:19:

mecbur o telaşla gittik ama daha gitmem canım şu işlerimi bi bitirim onla daha işim olmaz.bu alparslan megaparktamı iyimi ilgileniyormu sevinç:37::37::37::37::37::37::37::37:

iiyiaşamlar canım..seninde ellerine sağlık ,şimdimi yiceksiniz pastayı:125:
canımm bir iki ay denesen inanamazsın valla :53:

açık tabee hem bayram arefesi sayılır :110: saat 11 gibi açılıyor ama:51:

denesemmiki :125:

mecbur o telaşla gittik ama daha gitmem canım şu işlerimi bi bitirim onla daha işim olmaz.bu alparslan megaparktamı iyimi ilgileniyormu sevinç:37::37::37::37::37::37::37::37:

evet cnm megapark ta ki
ahmet hakan beyazıttan sonra iyi en azından diğerlerinden iyi
ilgili bilgi veriyor tek tek anlatıyor
bide geçen bir bayanla tanıştım pıhtılıymış
6 aylık gebe bu dr sayesinde problemi bulunmuş
adam iğne tedavisine başlamış felan :53:

ilk girdiğim zamanlar benimkide aynı soruyu sormuştu zaten o yüzden kendi email,aresi ve kullanıcı adıyla girdim...kıskanç iştee..ama yaşananları anlatınca ikna oldu,tabi o beni hala pıhtılıların topikinde zannediyor..

neremi gördünkü bir kukuşum kalsın delüüü:60:

kız bula,bula pazar gününümü buldunuz inşaallah ta açıktır istediğin yerler:110:
demek pıhtılılıarın kadın olduğuna ikna oldu:1::1::1:

senin bi yerini göremedik ama kadın gibi geliyon bana:110:
canım benmkini normal doğumla aldılar hemen arkasına kürtaj yaptılar 33 gün oldu kanamam durmadı işte parça kalmış geriler valla inşallah düşer sen hamilesin dua etde kürtaja gerek kalmasın:14::14::14::14::14:
Rabbim yaşatmasın tekrar canım benm yaşayan bilir çok zordur eminim
bizim smileyler yetmiyomu:57:
yarın görürsün:9::9:
:110:
canımm bir iki ay denesen inanamazsın valla :53:

açık tabee hem bayram arefesi sayılır :110: saat 11 gibi açılıyor ama:51:
inşalllah:110:
hahahah oy oy :1::1::1::1: eşim soruyo neye güüyosun diye kukuşa dedim :1::1::1::1::1: mal mal bakıyo bana :1::1::1::1::1::1:
mal deme kız adama ne bilsin kukuşu:9:
bu gece gösterde öğrensin:9::9:

hocam saygılarrrrrrrr:18::42::42::42::42:

Back
X