• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

son dakika!!!!!!!!

Listemizde bulunan "SEVİNÇ077" adlı hatunumuz pıhtılı hatunlar topikinin kurucusu olarak

çok dalga geçtiği "tkb" adını almıştır...

Kurulumuza ilettiği mesajında bir daha bizim NADİDE topikimze gelmeyeceğini bildirmiştir.

Ve listeden çıkmak istediğini usturuklu sözlerle ifade etmiştir.

FAKAT BİZ BU İSTEİĞİNİ KABUL ETMEDİĞİMİZİ BELİRTİR YİNE DE TOPİKİMİZE GELMESİNİ İTİNA İLE RİCA EDERİZ

biz de yönetim olarak yeni görevinde başarılar dileriz:110:

Daimi müd. Say.
Tkb
:42::42::42:

Son düzenleme:
Aaaa neden gelmicekmis sevinc sikuldimi yoksa bizden:5: zaten Bende sabah kalkinca test yaptim Buda erken gebelik testiydi tapu gibi negatif artik ikna oldum hamis olmadigima yarin doktora Gitcem ins. En kotusude lan testide isteyecek olmasi yok yere cnm aciycak:19:

:19::19::19::19::19::19:

ben geçiyim cnm sevinç tkb olmuş:120:
:kkk::kkk::kkk:
:100::100::100::100:
:19::19:
son dakika!!!!!!!!

Listemizde bulunan "SEVİNÇ077" adlı hatunumuz pıhtılı hatunlar topikinin kurucusu olarak

çok dalga geçtiği "tkb" adını almıştır...

Kurulumuza ilettiği mesajında bir daha bizim NADİDE topikimze gelmeyeceğini bildirmiştir.

Ve listeden çıkmak istediğini usturuklu sözlerle ifade etmiştir.

FAKAT BİZ BU İSTEİĞİNİ KABUL ETMEDİĞİMİZİ BELİRTİR YİNE DE TOPİKİMİZE GELMESİNİ İTİNA İLE RİCA EDERİZ

biz de yönetim olarak yeni görevinde başarılar dileriz:110:

Daimi müd. Say.
Tkb
:42::42::42:

:53::53::53: yok öyle bişe :110:
ben öyle demedim hem desem sana ne msj atacam
burdan arkadaşlarıma açıklardım :63:
istemiyorsan söylede bilek :20::20::20:

tam 40 dakika kapıda lafa tuttu beni komşu şimdiye kadar işlerimi bitirirdim:19:
ayaklarım koptu valla eve girse daha iyiyidi

nerdesını yaaaaaaa:19::19::19::19::19::19:
:3::3::3::3::3::3:
tam 40 dakika kapıda lafa tuttu beni komşu şimdiye kadar işlerimi bitirirdim:19:
ayaklarım koptu valla eve girse daha iyiyidi
:19::19: üff sinir olurum haaa
Çok yalnız kalmış bu topikk seviçç ablaaoooooooooooooooo:4::4:

Nerdesiniz bee:19:
:21::21::21::21: burdayık arada topikime bakıyom malum liste güncelliyoz :21::21:
kendi topiğinde belki sesini duyup gelir

:10::10::10::10:

:3::3::3::3::3::3:

:19::19: üff sinir olurum haaa

:21::21::21::21: burdayık arada topikime bakıyom malum liste güncelliyoz :21::21:

:10::10::10::10:

bende sinir olurum madem okadar uzun konuşacan eve gir
birde makinaya yumuşatıcı koymayı unutmuştum aklımda onda
ben eve girene kadar geçmiş şimdi tekrar durulamaya alacam yumuşatıcı koymak için

bende sinir olurum madem okadar uzun konuşacan eve gir
birde makinaya yumuşatıcı koymayı unutmuştum aklımda onda
ben eve girene kadar geçmiş şimdi tekrar durulamaya alacam yumuşatıcı koymak için

ben öyle bişe oldumu ocakta yemeğim var diyip kaçıyom valla :9::9:

boguluryoum yaaaaaaa esım aılesınden sankı orda kalma mecburytetım var pazardan berı annemdeyım hergun arıyo buraya gelmıyonmuuu yokk burdayım dıyorum sımdı gene aradı evıme cıktım dedımmm nıye cıkıyon babanen peynır yollamıs alsaydın ya dedım merak etme alırım deıdm ben buzlugumna koyuyorum dedı sen koyma aksmaa alrım dedım koyarsa bıda bana vermez versede eksık verır:36::36:

Back
X