görmedm cnm takviminde yazıyormş bende 2 hafta sonra falannnnnnnnnnnnn![]()
ewet cnm ya aramızda 2 hafta varrrrrr önce sen çıkarcan sonra ben hayırlısıyla doğuralım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görmedm cnm takviminde yazıyormş bende 2 hafta sonra falannnnnnnnnnnnn![]()
ayy ben çok acıktım bişiler yemem lazım kızlar yaa öpüyorum siziiiii![]()
o çok sevıyor tahamul edılcek bırşey yokki o çok istedi gelmesini , bana çok sordu bak hayatım sen baş edebilecekmsin gezdirmesi yedirmesi beli süre pisliği bak hiç yorma kendini felan.iyi tahammül ediyo seninki bu oğluşuna
kızz mıç mıç nee güzel bişise bizde yapak![]()
Aynı durumdayız desene gülüm
Geçmiş olsun sanada
geçmiş olsun nazocum şimdi nasılsın canım
bi gün kukuşunu kontrol etcem
markası neydi beşikin
ee haftaya doktor bakıcak ya ayıp olmazmı
aslında doğuma 1 hafta kala kuaföre gitcektim ama napiyim yaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kız ben çokmu aldım kilo yaaa mllet 8-9 kiloyla doğuruyo
Eki Görüntüle 542571
kızlar kanepeler henüz gelmedi o yüzden resmini gösteremedm ama nette buldum aynı modeli
berjeri pek çirkin geldi bana bakın bi heleeeeeeeeeeeee
Slm kızlarr
Bn hala çok hastayım hiç iyileşmedim yaa okadar ilaç içiyorum ıhlamur içiyorum
Başka napsam sizce:2::2::2:
Bende sesu ilik agda kullaniyom![]()
çamsakızı kullananda var neden kullanırlar bilmem sesu çok daha rahat
kızlar son 4 aylık su faturalrımı yazıoyrummmmmmm
34
32
22
15
nasıl bi tasarruf bu Yarrabbimmmmmmmm kocam çok şanslıııııııııı
iyilik cnm hoşgeldin nassın?senin nasıl gidiyo tatlım?az kaldı cnm yaaaa zaman çabuk geçsin istiyom hazırlıklar iyi hazırlanıyorum işte herşeyini aldık yavaştan yavaştan amadaha çantam hazır değil![]()
evet cnm ya sorma son ay iyice zorlaştı ama vallahi bir an önce çıksın istiyorum artık korkacakta hiiiiiiiiiiiiiçççççç bişi yok inşallah çok kolay olacak
hazırlıklar bitmek üzere annem gelicek bide temzlik yapcaz inşallah
seninde az kalmş cnm zaman ne çabk geçiyor
sevinçhayatım tefriciye sanırım toplam 350 okumştun dimi
teşekkür ederim daha fazla zahmet etme
zahmet vermek istemiyorum bu kadar yeter ben bitiririm![]()
ınsert video seçeneği var msjın üst kısmında aşşkım ordan eklekızlar bizim alexle Videomuz var amma nasıl koycam buraya :26: masa üstünde ?
kız bız zaten çok iyiyiz börülcem le çok geziyoruz yanyana gelınce havuza alışverişe gidiyoruk
Bu alelx iyi oldu ya Basenlerim ericek![]()
waaooww demek mıç mıç buymuşşşşşşşşşşo çok sevıyor tahamul edılcek bırşey yokki o çok istedi gelmesini , bana çok sordu bak hayatım sen baş edebilecekmsin gezdirmesi yedirmesi beli süre pisliği bak hiç yorma kendini felan.
mıç mıç Gıdıklama öpme güzel sözler vıcık vıcık dakikalar
![]()
hakkında hayırlısı cnm inşalllahhh olumlu bir sonuçla biter tedavinnnnnnnnnnn hadi baklaımmmm:13::13::13::13::13:kızlarr nasılsınız napıyosunuz ılacım bıttı adet olup hastaneye gtcm asılamaya start verıcez basosummmmmm napıosun .)
nazoooooooooo nerdesin gelde shbet edek kadınsibel can 20 kilo almış seninki iyi bence
güzel, çirkin falan değil eve gelsin seversin sende
bravo öğrendin sen bu işi:129:
neden kız hayırdırrr normal niye olmıcak:26::26::26:hayırlısıyıla doğar inşallah kuzum, evet geçior zaman ama bana geçmiyor, senin normal doğummu olcak benim sezeryan dedi doktor hayırlısı bakalım
ablana slm sööledinmiEwet 350 okumustum ama 150 daha okudum toplam 500 okumus oldum
sayi azmi kaldiki okuyorduk![]()
kızlar son 4 aylık su faturalrımı yazıoyrummmmmmm
34
32
22
15
nasıl bi tasarruf bu Yarrabbimmmmmmmm kocam çok şanslıııııııııı
nasıl becerdin bunu evi kokuttunmu yoksa susuz kızzzzzz
kızlaaaaar nerelerdesiniz yahuu akşamları geliyorum gidiyorum kimse yok...tatil bittti hatırlatırımm![]()
yooooooooo
aslında temzlik felan yapmıyorum yerleri silmiyorum toz almıyorum falan ondan olabilir
ama evim temiz:101:
kızzzzzzzzzzzzzzzz ben yokum ya o yüzden topikcan bööle sessiz akşamları . benm rahatım iyice kaçtı pcye girmiyorum hasta böcük gibi yatıyoum akşama kadar