• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hee kızzz tembek karıııııı :110: heç istihareye yatmadım istersen yatayımmmm :26::26:

ayy bilmem valla zahmet olmasın sanada ama istersen ben memnun olurum ne güzel ikinizinde ne göreceğini çok merak ettim şimdiden..hem başak hanım kendi teklif etti bana o hamile yatamazsa da darılmama iyice ağırlaştı:110:

walla adanada havalar iyi gidiyor daha ben evi bile sermedim,yani..millet yazlık giyiniyor burda daha..

odun,talaşımız gelmedi,henüz...sizde kestane keyfi daha erken başlayacak demekki:29:
ewvet yaa bayramdada süperdi sıcacık iliklerimize kadar ısındık valla evet erken başlayacak arkadaşlar sıraya bile girdi :9::9:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hayır canım henüz bi gelişme yok en son tahlillerimide yaptım sonucu yazmıştım sana bakalım bu ay başlıyoruz inşallah tedaviye inşallah tedaviye gerek kalmadan kendi gelir bebeğim

:16: amin saracım çok okuyoruz böyle örnekleri geçende bir arkadaş yazmış aşılama ve tüp bebek denemeleri var olumsuz
hiç ummadığı anda doğal yolla gelmiş bebeği Rabbim çok büyük :16: yeterki ol desin.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hayır canım henüz bi gelişme yok en son tahlillerimide yaptım sonucu yazmıştım sana bakalım bu ay başlıyoruz inşallah tedaviye inşallah tedaviye gerek kalmadan kendi gelir bebeğim

ayyy inşaallah saracım tedaviye gerek kalmadan gelsin bebişin:16:

ayy bilmem valla zahmet olmasın sanada ama istersen ben memnun olurum ne güzel ikinizinde ne göreceğini çok merak ettim şimdiden..hem başak hanım kendi teklif etti bana o hamile yatamazsa da darılmama iyice ağırlaştı:110:

tmmm cnmmmm en kısa zamanda inşallah yatacam Rabbimm sanada hiç ummadığın anda versin amin.

benim herifte bir sorun yokk keçi boynuzu pekmezi aldım günde bir kaşık iç diye adam nerdeyse kusacak :120:
ben 15 gün sabah akşam soğan içtim sende içecen dedim :19:
:12: maksat işkence değilmi :9::9:

tmmm cnmmmm en kısa zamanda inşallah yatacam Rabbimm sanada hiç ummadığın anda versin amin.
amin canım sağolasın..

benim herifte bir sorun yokk keçi boynuzu pekmezi aldım günde bir kaşık iç diye adam nerdeyse kusacak :120:
ben 15 gün sabah akşam soğan içtim sende içecen dedim :19:
:12: maksat işkence değilmi :9::9:

walla onlara eziyet olmuyoki adamların her işi zevkli içsinler biz neler içiyoruz bebeğimiz için..

ayyy inşaallah saracım tedaviye gerek kalmadan gelsin bebişin:16:

amiiiiiiiiiiiiiin canım inşallah hepimizin bebeği tedavisiz gelsin

ewvet yaa bayramdada süperdi sıcacık iliklerimize kadar ısındık valla evet erken başlayacak arkadaşlar sıraya bile girdi :9::9:

:16: amin saracım çok okuyoruz böyle örnekleri geçende bir arkadaş yazmış aşılama ve tüp bebek denemeleri var olumsuz
hiç ummadığı anda doğal yolla gelmiş bebeği Rabbim çok büyük :16: yeterki ol desin.

kesinlikle haklsısın canım herşey Rabbimin elinde Onun takdiri yeterki Ol desin yumurtaya can veren Rabbim elbet bizide görecek

amin canım sağolasın..

walla onlara eziyet olmuyoki adamların her işi zevkli içsinler biz neler içiyoruz bebeğimiz için..

hee kız alt tarafı pekmezzzz içtiğimiz ilaçlar felan :120:
tövbe tövbeeee sabah benim oğlan yine sorduu
kardeşi niye yokmuşşşşşş:31::31::31::31::31:
öyle zamanlarda öyle bir şekilde soruyorki donup kalıyom :53:

Bu gün cuma dua ediyom hepimiz için
imkanı olan 707 defa el varis okusun
rabbim kabul eylesin inşallah.

Herkese merhabalar,1,5 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum,

fsh ile başım dertte idi çok şükür 2 aylık bir tedaviden sonra fsh normale döndü

bu ay klomen tedavisini başlıyorum,neden bilmem çok ümitliyim.Allah dileyen herkese

nasip eder inşalllah...

amiiiiiiiiiiiiiin canım inşallah hepimizin bebeği tedavisiz gelsin

kesinlikle haklsısın canım herşey Rabbimin elinde Onun takdiri yeterki Ol desin yumurtaya can veren Rabbim elbet bizide görecek
amin canım inşaallah...

hee kız alt tarafı pekmezzzz içtiğimiz ilaçlar felan :120:
tövbe tövbeeee sabah benim oğlan yine sorduu
kardeşi niye yokmuşşşşşş:31::31::31::31::31:
öyle zamanlarda öyle bir şekilde soruyorki donup kalıyom :53:

Bu gün cuma dua ediyom hepimiz için
imkanı olan 707 defa el varis okusun
rabbim kabul eylesin inşallah.

ayy demek çok istiyor kardeşi olsun bazı çocuk istemez kıskançlığından..inşaallah bu ay RABBİM gönderiri kardeşini...

ALLAH kabul etsin canım dualarını,bende başakın tefriciyesine başlamıştım adet oldum dün son günümdü bugün biraz daha okuyayım..

fsh ile başım dertte idi çok şükür 2 aylık bir tedaviden sonra fsh normale döndü

bu ay klomen tedavisini başlıyorum,neden bilmem çok ümitliyim.Allah dileyen herkese

nasip eder inşalllah...

merhaba canım..inşaallah ümidin boşa çıkmaz,canım hemen gelir meleğin..

:27::27: sen biraz zor geri gelirsin :27::27::27:

:10: git git koşş hattaaa :110:
çırtttttt:63::63: süpürgem paspasım tozum bitti mufagımıda temizledim zaten pis olmadıgı için kolay oluyor dip köşe yapmama regmen :63: Çamaşırlar yıkandı astım , koltukları silmicem zaten üstünde çarşaf vardı silkeleim yastıkalrını attım :27: bitti yani hazırlanıp anama gitcem :6: oda kalcam buugun bizim fırında bir sorun var çalışmyıor servisi gelcek annemden biizmkine patatesli böğrek yapıcam :56: otlu süpürgem saolsun yarım saatte evimi süpürdüm :10:
ooooo bayağı işin varmış kolay gelsin kedicik:37:
saolasın beydaglım :29: bitti şükür ya zaten pasaklı olmadıgımdan her yer pırıl pırıl pırıl pırıllll :12:

nasip eder inşalllah...
aminnn canımmmm kız 01 adanadanmısın yoksa :1:
amin canım inşaallah...

ayy demek çok istiyor kardeşi olsun bazı çocuk istemez kıskançlığından..inşaallah bu ay RABBİM gönderiri kardeşini...

ALLAH kabul etsin canım dualarını,bende başakın tefriciyesine başlamıştım adet oldum dün son günümdü bugün biraz daha okuyayım..
amin canım Allah kabul etsin
tefriciyede sayı alsak iyi olur ablamla ben 1500 okuduk ta sayı geçmesin ama ben okuyom dediğine göre daha bitmemiştir
Rabbim okuduğumuz tüm duaların savabına nayil eylesin amin.

çırtttttt:63::63: süpürgem paspasım tozum bitti mufagımıda temizledim zaten pis olmadıgı için kolay oluyor dip köşe yapmama regmen :63: Çamaşırlar yıkandı astım , koltukları silmicem zaten üstünde çarşaf vardı silkeleim yastıkalrını attım :27: bitti yani hazırlanıp anama gitcem :6: oda kalcam buugun bizim fırında bir sorun var çalışmyıor servisi gelcek annemden biizmkine patatesli böğrek yapıcam :56: otlu süpürgem saolsun yarım saatte evimi süpürdüm :10:

saolasın beydaglım :29: bitti şükür ya zaten pasaklı olmadıgımdan her yer pırıl pırıl pırıl pırıllll :12:

ellerine sağlık,hamarat kediciğim maaşallah sana:nazar::nazar:

aminnn canımmmm kız 01 adanadanmısın yoksa :1:

amin canım Allah kabul etsin
tefriciyede sayı alsak iyi olur ablamla ben 1500 okuduk ta sayı geçmesin ama ben okuyom dediğine göre daha bitmemiştir
Rabbim okuduğumuz tüm duaların savabına nayil eylesin amin.

amin canım...kız ben fazla okuyamadım walla dediğim gibi adet olmuştum,bugün yazabilirsem yazarım okuyunca..

ben çıkıyorum biraz sonra görüşürük acıktım,kendime yoğutlu makarna yaparım belki:56:

carttttt işleri yazdığın gibi yapsan birmezdiii :63:
kim varki ewi kirletsin alexde gitti :63:
pasaklı olmadığını biliyok ellerine sağlık
bürekten burayada yolla
bayılırım patatalı büreğe

merhaba canım..inşaallah ümidin boşa çıkmaz,canım hemen gelir meleğin..

Amin,çok şükür benim 9 yaşında bir oğlum var meleğin demişsiniz ben kız çocuğu olarak düşündüm inşalllah Allah söyletmiştir:)

Sizin durumunuz ne bilmiyorum ama Allah sizinde gönlünüze göre versin inşalllah.

ellerine sağlık,hamarat kediciğim maaşallah sana:nazar::nazar:
Saolasın canım:32::32:
carttttt işleri yazdığın gibi yapsan birmezdiii :63:
kim varki ewi kirletsin alexde gitti :63:
pasaklı olmadığını biliyok ellerine sağlık
bürekten burayada yolla
bayılırım patatalı büreğe
1 tanesini yapmadım kadın :63:

bendeki sevgili kardeş kımsede yoktur aplaaa :24:

Getiririm canım ablam sen iste yeterki çayda yaprım :56::56: çokta güzel yaaprı böğregi ha hamurunu benim gibi açan yoktur

Son düzenleme:
Bugün radyoda duydugum kan anonusu üzerine kan vermek icin hasteneye
gittim. Kan vermek isteyenlere doldurtulan ve icinde bir cok sorunun
oldugu
formu doldurmaya basladim. Sorularin biri "Son iki yil icinde cinsel
iliskiye girdiniz mi?" seklindeydi. Kan alacak hemsireyi begendigim
ve
karsisinda karizmayi cizdirmek istemedigim icin "evet" cevabini
isaretledim.
Fakat testi hemsireye verirken gözüm o soruya takildi.Soruyu yanlis
okumusum. Meger "Son iki yil icinde escinsel iliskiye girdiniz mi?"
diye
soruyormus. Sonuc: Bilimum HIV testlerinin yapilmasini beklemek icin
saatlerce lobide oturdum.Üstelik bu da yetmiyormus gibi o güzelim
hemsireye
de rezil oldum.Neyime benim elin hemsiresini etkilemek. Ver kanini
git
iste!
:1:

Bugün radyoda duydugum kan anonusu üzerine kan vermek icin hasteneye
gittim. Kan vermek isteyenlere doldurtulan ve icinde bir cok sorunun
oldugu
formu doldurmaya basladim. Sorularin biri "Son iki yil icinde cinsel
iliskiye girdiniz mi?" seklindeydi. Kan alacak hemsireyi begendigim
ve
karsisinda karizmayi cizdirmek istemedigim icin "evet" cevabini
isaretledim.
Fakat testi hemsireye verirken gözüm o soruya takildi.Soruyu yanlis
okumusum. Meger "Son iki yil icinde escinsel iliskiye girdiniz mi?"
diye
soruyormus. Sonuc: Bilimum HIV testlerinin yapilmasini beklemek icin
saatlerce lobide oturdum.Üstelik bu da yetmiyormus gibi o güzelim
hemsireye
de rezil oldum.Neyime benim elin hemsiresini etkilemek. Ver kanini
git
iste!
:1:

anlamadığım bi bayan olarak neden hemşireyi etkilemek istediniz hemde beğenmişsiniz

bide cinsel ilişkide bulunmamak karizmayı çizdirmek mi oluyo
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

Son düzenleme:
Back
X