Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bilmiyorumki soguk carpti Sabah disari ciktim sapkasiz beresiz
Istanbula 2-3 aya Kadar insallah hayirlisiyla

Ayyy cok sanslisiniz.. Sicakda erimek istiyorum, kemiklerim yansin, seeker gibi eriyeyim

ayyyy çıkma cnm sende öyle dikkatli ol ..hadi bakalım dört gözle bekliosundur gelmeyi eminim..:34: şuanda şanslıyız diebilirim ama yazın hiçde şanslı olmuoz

ayyyy çıkma cnm sende öyle dikkatli ol ..hadi bakalım dört gözle bekliosundur gelmeyi eminim..:34: şuanda şanslıyız diebilirim ama yazın hiçde şanslı olmuoz

Evet tatlim dort gozle bekliyorum..
Hayirlisi artik...
Evet yazin bayagi sicak ama olsun
O asfaltta erimek isterdim asfaltla birlikde...
Ohhh dusunurken bile icim isindi :)))

selamlarrrrrrrrrrr nasılsınız?seraycım nbr cnm?:3::3::3::3:

iyilik cnmmm senden nbr;) çocuklar nasıl? minik kuş nasıl?

Evet tatlim dort gozle bekliyorum..
Hayirlisi artik...
Evet yazin bayagi sicak ama olsun
O asfaltta erimek isterdim asfaltla birlikde...
Ohhh dusunurken bile icim isindi :)))

oyyyy kıyamam yaaa sıcağa hasret kalmışsın kuzum sen hep soğukmu oralar?

kızlar rezilim buarada Q klavyeye alışınca F klavye canıma okudu geç yazıorum walla :9::9::9::9:işyerinde F kullanılıo mecbur alışmak için eve klavye getirdim ondan yazıom size:34:

iyilik cnmmm senden nbr;) çocuklar nasıl? minik kuş nasıl?

oyyyy kıyamam yaaa sıcağa hasret kalmışsın kuzum sen hep soğukmu oralar?

bendende iyilik tatlım hepimiz iyiyiz sağol gün sayıyoruz artık miniğimiz için sabırsızlıkla bekliyoruz cnm :emir_bebek::nazar:

kızlar rezilim buarada Q klavyeye alışınca F klavye canıma okudu geç yazıorum walla :9::9::9::9:işyerinde F kullanılıo mecbur alışmak için eve klavye getirdim ondan yazıom size:34:

Q klavye kolay oluyor
F klavye Zor
Aslinda neye alisirsan o :)))

canlarım bn ckıorm sabah 6 da kalkcam esım anneme bırakck bn karsı yakaya.. allaha emnt olun sızlerı cok sewıyorum.. dualarım hep sızlerle..

Yazin bile cok az gunes
Ama yazin istanbuldaydim:)))

oohhhhh bayağ kalacaksın o zaman ne güzelll :34:

bendende iyilik tatlım hepimiz iyiyiz sağol gün sayıyoruz artık miniğimiz için sabırsızlıkla bekliyoruz cnm :emir_bebek::nazar:

maaşallah size Allah ım esirgesin:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hep ii olun inşallahhh...hala gidiomusun kısss kahvaltılara günlere..

Pasam
Beydagli
Sewinc
Basak
Nazo
Biricik
Derya
Hadisko
Bengisu,
Belinaysu,
Duman

Nirdesiniz yahuuuu????