Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ondan su parası az geldi zaargötürdüm walla özlemişim karılar açtı hamuru birisi pişirdi bende yağlama ve içleme bölümündeydim
hee başak hanım yok anasını çalıştırıyor ewde zaar kadın evi temizliyordur naapsın pok götüriyi malum
paşa hnm koşturuyor bugün facede gördüm dolu işi varmış akşamada yemekli misafiri
bende azarladım o zaman nette ne .ürtüyon dedim hemen kaçtı![]()
he gittimsaol canım halılarım süperler dur linkini atayımmm
![]()
çok güzelmiş güle güle kullan canım...
saol hayatımmmmm çok memnunum önceki halılarım heç iyi değildi kaynoş bir çift halı verdi ömrümü yedi halılar
temizliği çok zorduuu bir ip bile düşse halı resmen yapışıyor pofff Allah kurtardı beni valla :26:
geri kaçtı kesin diyet topikindedir![]()
iyi seninki bir çift vermiş yine naylon karışımı çok oluyo ız ondan öyle oluyor bendede var...neyse kurtuldun![]()
darısı başına hayatımmmm he zahmet edip vermişşşş
bende inadına kocama makina yaptırıyordum ananın verdiği halılar yüzünden bel fıtıkı olacam diyordum değiştik kurtulduk
beydağlı ne yimek var ben bazlama felan getirdim evdede yimekler varr![]()
ALLAH iyiliğini versiniyi fıtıktanda kurtuldun yoksa benim fıtıklar o yüzdenmi oldu
![]()
bende dün kuru fasulye ve pirinç pilavı yapmıştım,biraz fasulyem var,birazda domatesli makarna yapıcam birde turşu çıkartırım yeter![]()
olabilürrrrr kız makina yürümüyorduki üstünde silecem silinmiyor yıkayacam olmuyor şaştıydım
ohhhh ellerine sağlık hayatımmm
![]()
sagol cnm benım aah razı olsun ewet walla benım kapım pert odu allahtan bana ve esıme bısey olmadı.. ewett 4 yumurtam var cnmm hıc umudum yok ama ınsaah tutar.. ıgneeler duygusal cokuntu yaptı :)
neyseki benim kaynoş bir halı çıkarmış sevineyim mi ben bu duruma sence
kız sevinç benim turşu suyu beyaz,beyaz tortulu oluyo ya bu sene ben yapmadım neyi eksikki bunun niye böyle oldu anlamadım tadı çok güzel ama beyaz,beyaz oluyor suyu doğramadan önce yıkıyorum bende![]()
ayy guzelım benım gecmıs olsun rabbım senı ve bebısını tum kotuluklerden kazalardan korusun
tuzu az olmuş canım arada bidonu salla bişe olmazzz
bence sevin canım
bidonumu sallayım:44:tamam sallarım....