• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yeter len alt üst:57:burda hiç çarpışamayanlarıda düşünün:19:

ama bebek accık büyüyünce rakatlarız yahuuuuuuuuu:ssz:

konuyu sen açtın başına vurmuş demekki

he babasına küfretmek eğlenceli olacak gibi:9::9::9:

tabiii kızımmm bilim de öyle söylüyo sadece sen değil en güzeli üstmüş:30::30::30::30:

bak halen devam ettiriyosun bize kızıyon bide
sen 40 çıkmasınıda beklemezsin bu gidişle:23: atlarsın üstüne:1:

sağol hayatım hava soğuk yağpmurlu accık üşüyoruzzz

sen nasılsın:16::16::16:

kız b3nde senin gibi zahmet vermekten çekiniyorum:17:
kendim okumaya çalışıyorum:1:
iyim bende apla napayım burası soguk yarın kesin yagmur yagar izmire. Kazak örmeye başlıcam yarın gidip yumak alcam :6:
ıyıyım bn cnm saol sn nasılsn bakalm :)
İyiyimm bende bengumsavcımm :1: Bir soguk bir sıcak derken hasta olur gibi oldum. aman dikkat edin ha hasta olmayınn

ksel hanım başka topikcanlarda doğum hikayesini bilem paylaşmış:19:
kopyala yapuştur yapamamış bize:kkk:

15 haftaya girmişti canımmm :25::25::25: anammmmm kız test yapsana sen :1::1::1:
bide hamiş olmalısın süper olurrrr:21::21::21::21:[/QUOTE]

evde test vardı yaptım şimdi okul çıkışında almıştım negatif kız olsaydı çıkardı galiba:26::26::26::26::26::26::26:

15 haftaya girmişti canımmm :25::25::25: anammmmm kız test yapsana sen :1::1::1:
bide hamiş olmalısın süper olurrrr:21::21::21::21:[/QUOTE]

evde test vardı yaptım şimdi okul çıkışında almıştım negatif kız olsaydı çıkardı galiba:26::26::26::26::26::26::26:

Kızlar dün gece yaşadığımız ilginç şeyi anlatıcam size. sizce hamile olma riskim olabilir mi?
biz prezervatifle korunuyoruz eşimle. dün ilişki sırasında eşim prezervatif dolmasına rağmen devam etti bir süre. çıktığında ise prezervatifin içi boştu ve yatak ıslaktı. hemen gidip lavaboda su doldurduk içine herhangi bir delik yok su doldu. yani yanlarından boşalmış sperm. dışarı gitmiş gördüm çarşafta ama içime de gitmiş midir ki? ilk defa böyle bişey yaşıyorum gülsem mi ağlasam mı bilemedim...

güneyin anası gelmişşşşşşş:3::3: yeşillllllllllllllllllllll
eveeeett :)) nasılsın canım ?:54::54:
güneyin anasııııııııı:9::9:
kız rapor viiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrr:3:

canım benim :16: hemen rapor veriyorum yarın 1 aylık oluyoruz aşımız var hala geceleri uykumuz yok
ama gündüz uyuyor beyimiz gece ayaktayız :( ben sürekli emzirme pozisyonundayım biraz yorucu ama güzel herşey çok şükür:16::nazar:
sen nasılsın canım bebişimiz nasıl az kaldı seninde

Kızlar dün gece yaşadığımız ilginç şeyi anlatıcam size. sizce hamile olma riskim olabilir mi?
biz prezervatifle korunuyoruz eşimle. dün ilişki sırasında eşim prezervatif dolmasına rağmen devam etti bir süre. çıktığında ise prezervatifin içi boştu ve yatak ıslaktı. hemen gidip lavaboda su doldurduk içine herhangi bir delik yok su doldu. yani yanlarından boşalmış sperm. dışarı gitmiş gördüm çarşafta ama içime de gitmiş midir ki? ilk defa böyle bişey yaşıyorum gülsem mi ağlasam mı bilemedim...

hiç prezervatifle korunmadığımdan yardımcı olamıyacam hiç bi fikrim yok:50:

konuyu sen açtın başına vurmuş demekki

bak halen devam ettiriyosun bize kızıyon bide
sen 40 çıkmasınıda beklemezsin bu gidişle:23: atlarsın üstüne:1:

40 çıkmasını bekmeye gerek varmıki
kanama durunca atla gitsin:44::44::44::44:

ksel hanım başka topikcanlarda doğum hikayesini bilem paylaşmış:19:
kopyala yapuştur yapamamış bize:kkk:
ciddimisinnnnnnnnn üzüldüm yaaa bu karılar niye böyleeeee:25::25:
bide hamiş olmalısın süper olurrrr:21::21::21::21:

evde test vardı yaptım şimdi okul çıkışında almıştım negatif kız olsaydı çıkardı galiba:26::26::26::26::26::26::26:[/QUOTE]

olsa çıkardı annem silik çizgi demi yok :1:

:19: 5 kilo doğuru artıkk :110:

he kızzzz unutuyor egeyii :1::1:
evet canım dikkatli yakıyom ben
çok ps etmiyom ewimide en az ayda bir elden geçiriyom perdeleri felan
tadı başka vallaaa kestane almadık daha alırık zaar :26:

yok kız ne 5ii nasıl çıksın o kadarlık çocuk ordan :53: normal doğumda 3buçuk 4 kg arası olsa yeter sezeryansa dahada tosun olabiir yaani sorun diil :1:

iyim bende apla napayım burası soguk yarın kesin yagmur yagar izmire. Kazak örmeye başlıcam yarın gidip yumak alcam :6:

İyiyimm bende bengumsavcımm :1: Bir soguk bir sıcak derken hasta olur gibi oldum. aman dikkat edin ha hasta olmayınn

hamarat hatunsun heee aferinn senden iyi ev hatunu olur:13:

Back
X