- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
oy canım menim az kaldı sık dişini ama tabi o zamanda egecik uyutmaz seni heralde...
ahh ana gibisi varmı işte doğanın kanunu herkes kendi yavrusuna titriyor..ne demişler bir türküde
ben yanarım yavrum sana,
yavrum yanar yavrusuna,
tabiatın kanunu bu ,
koyun meler kuzusuna..

oy ne güzel türkü sözlere baak. kız torun öyle bişeyki annemde feci bi sevgi pötürcüğü oluşturdubenden bile çok seviyo onu
ben tatlı değilmiyim anne diye soruyorum " sen kendini tatlımı sanıyon maymuş" diyo bana
benm torunum olunca ege den dahamı çok sevcem![]()
geçen pazartesi bi tanıdığa gittik kadınında 3 aylık torunu var
torun başka bişeymiş söylerlerdi de inanmazdım diyor
hatta kızına sizin papucunuz dama atıldı diyormuş
walla dedelerin ve nenelerin dedikleri hep bu yönde çocuk canımz ,torun canımızın canı o yüzden daha tatlı oluyor,diyorlar...
sanada nasip olur inşaallah egenin çocuklarını sevip büyütmek....
evlat diktiğin ağaç torunda meyvasıymış derler ondan çok tatlı olurmuş
sağol canım ne bileyim değişiklik olsun dedim ama öteki dahamı eyiydi..şöyle renkli gözlü bir erkek çicuğu aradım ama bulamadım,nedense olişlere daha bir eğilimliyim..acaba benim çicukum olsa bana benzermiydi yoksa babası gibi kara kaş kara gözmü olurdu bilmiyorum,kiminin çicuğu tıpatıp babaya benziyor sen 9 ay taşı besle büyüt karnında herşeyiyle babaya benzesin,acık sinirleniyom ben bu duruma![]()
kucağına alınca unutursun bu sözlerini kime benzediği umuruna bile gelmez dünyanın en tatlı çocuğu gelir sana

başakkk birde ne diyolar biliyomusun eğer yüzünde hamilelik lekesi varsa normal doğum yaparken o terli halinle yüzünü saçınla silersen lekeler gidermişkadının işi yok o acıda aklına o mu gelecek dicem ama benim tanıdığım biri yapmış walla
![]()
bende duymuştum bunu ne kadar doğrudur bilemem
ayy sorma ya ilk .çocuk anne tarafına benzer derler ama benm gördüğüm hep ilk çocuk eğer erkekse aynı baabsının kafası konulmş gibi oluyor
baba da gururlanıyo tabiii
ama insanın kıcası yakışıklıysa bence benzemesinde sorun yok![]()
benim en küçük kardeşimin oğlu hem anneye hem de babaya çok benziyor tam kıvamında tutturmuşlar