Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar bugün dr a gittik , kesemizi gördük çok şükür... pazartesi iğeye başlıyorumm:18::18:

kızlar bugün dr a gittik , kesemizi gördük çok şükür... pazartesi iğeye başlıyorumm:18::18:

canim cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin insallah. Igneler kaclik ?
Folik asit ve aspiri kullaniyromuydun öncesinde? Daha detayyli bilgi istiyom :)))

canım inşallah bugünleri unutacaksın şimdiden çok geçmiş olsun ALLAH şifanı versin

amiiiiinnnnnnnnn:16:

amiiiiinnn amiiiiinnnn

başın sağolsun canım şimdi kim kalacak yanında birisi gelecekmi:26:
sağol canım....ayyy nazooo yarın büyük günnnn çok heyecanlandım walla inşaallah hayırlı haberi alırsın canımmmmmm:29::29::29:
Saol cnnm bacim taa hakkaride gelemezki iki çocuğu var okula gidiyorlar kaynos gelse ben ona hizmet ederim

Çokyasliydi cnm ve hastaydi da ooğlanevde simdilik ttekin
Anneme dedim olmazsa bir hafta sonra geri gelin dur bakaljm nolacak

Valla bilmiyom kaynos gelecek oluyor gelmese bana daha iyi ama :19: o yatar ben hizmet ederim :19:
walla çok haklısın kaynanalar hep hizmet bekliyor,ama analarımız elllerinden gelse yerimizden kaldırmazlar...
sende yapma kız ,sancım var de ağrım var de,kalksın yapsın biraz bir şey olmaz...geldimikiiii:26:
canım oglumun gene gribi nüksetti onunla ugraşıyorum inan yazmasamda okuyorum sizleri:17::17:

canım hayırlı haberler bekliyourm işşallah canım sende anne olucaksın inan elimden brişey gelse nasıl yaparım bir bilsen umuudnu yitirme:5::5: canım allah yardımcın olsun sen dogum ettim sag sgalim diye söyle ogün bayram ilan edicem arda beye mail at canım cevap veriri benim ismini ver rica et senle ilgilenir:16::16::16:

başın sagolsun canım benim rabbim kalanlara ömür versin işşallah:5::5:

canım yemeklik soganı ortadan kesiyorsun kabuklarıyla çay tabagına koy yatınca sagın asoluna inan kesiyor benimk ihalen öksürüyor amam eskisi gibi degil :17::17:
sağolll paşammmm ALLAH razı olsunnn canımmm,herşeyin hayırlısı...
iyiki sende varsin canimmm bende seni seviyorum cok hemide �����������������������������������������

ayni benim kaynos ������

Temembcanim insallah ihtiyac olmaz..
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
boşvermek için çok erkenn vazgeçmek yok bu güzelliği sende yaşayacaksın inşallah...
inşaalllah canım...

gözünüzaydın dumanım RABBİM tamamına erdirsin inşaallah:29:yine günde 2 tane mi kullanacaksın....kalp atışını ne zaman görmeye gideceksiniz hayırlısıyla...

Son düzenleme:
ayyy nazom insallah yarin güzel haberlerle gelirsinnn
Kacda.gidiceksin.Yarin?

canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşaallah... RABBİM yüzünü güldürsün çok merakta bırakma biziiiiii:18::18:

GÜNAYDIN ARKADAŞLARRR .................Nazemir CANIM TÜM DUALRIM SENİNLE GÖZÜM TELDE SENDEN GELECEK GÜZEL HABERİ BEKLİYORUM İNŞŞŞŞŞŞ:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:HABERİYLE GEL

tatlım sonucunu merakla bekliyorum inşallah hamileyim diye yazarsın Rabbim yardımcın olsun

nazomdan haLa haber yok sanirim
😗

Bende cok merak ettim kuzummmm ya insallah iyi haberlerle geliceksin insallah. tabi basta herseyin hayirlisi 💜💜💜💜💜

Miraç nasil oldu kuzum? Yalniz bakmak zzor oluyomu?
Dikislerin nasil? agri yapiyomu hala

Back
X