Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

camdan sofra bezi silkeliyordum ki
egenin kakasının bulaştığı ıslak mendil kaynoşun camının onune duştu :110:
abowwwwwww,mendilin oraya düşmesine değilde boklu mendilin sofra bezinde olmasına şaşırdım PASAKLIŞARR:KK57:
:KK70:Heee içme bakalım :KK70:
kız folik asit e hemen başla
Aspirini bilmiyorum ben kullandim ama erken biraktim
ama folik asit hemen başla. :D
Hayırlı olsun :D
aspirin falanda vermedi kuzum adam bunlara gerek yok dedi,günde kaç tane içiyoduk foliki unutmuşum walla,alıp başlıyayım bari...
Canlarim nasilsiniz benim gunlerdir bogazim aciyordu bugun hafif ates yapti dra gittim antibiyotik igne verdi insallah tez vakit iyilesirim de bebegimde banatutunur Allah ima dua ediyorum bu sefer kucagima almayi nasip etsin insallah okadar uzgunumki ilac kullanmak zorunda kaldigim icin bugun yine bakti keseye ayin 2 sinde gel bebege bakalim dedi nolur ogun goreyim melegimi anne burdayim desin Allah im sana emanetiz kk dan baktim benim haftalarimda bunu kullananlar olmus bebeklerine kavusmuslar insallah bende onlar gibi kavusurum saglicakla
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişe:KK19:
Kızlarrrr yataktan çıkamadıniz zaar:110:
biz pikniğe gitmiştikkkk:KK23:
İyi geceler kızlar bugün bagdaydim kislik hazirliga basladim domates konservesiyle çok Yoruldum yarin geçmişe bakarim iyi geceler:KK23::KK23::KK23:
ellerine sağlık bende yapacam dahaaa:KK51:
Beydağli napıon kuzum?
Bat yaklaştı kız senin.. :KK76:
Inşallah güzel haberi verirsin canim...
koşturuyoum walla annemle ev arasında,birde bugün dfrize atmak için bamya yayaptım darısı domatese:KK49:
ewet canım az kaldı ama psikolojikmi nedir bilemedim bende sanki hamilelik belirtisi var ama bu kadar yakın olmaz heralde...sakın içinizden yuh bu ne hız demeyin,çünkü ben dedim:KK22:
Okuyarak geldim emme anlamadım kim kimi emzirmis ne kadar emzirmis kim kime ne demis neden demis :110: gusel gusel gecinin bakem :KK15: derincim obur ismine alismisim bunda zorlaniyim neden degistirdinki ayoll neyse isim degil cisim onemli ben seni bolede severim canim :KK50: sevincc hamarat hatunum ellerinw saglikk basaks eferin kis buaralar bolca buralardasin :KK45: beydaglim inasallah mutlu haberi verirsin bu topikte Rabbim hep gusel haberlerimizi paylasmayi nasip etsin bundan sonra insallah
amin canım çok sağol...
vay sataşma var.
çiçiklerimin resmini koysam dibin duşer
ağzının suyu akar ayol.
hayla dipdiri ve göz patlatıcı.
:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:
Yemek yaptım
Spagetti Kıymalı salçalı
Yoğurtlu sarımsaklı patlıcan kabak kızartması
Birazdan da un Kurabiyesi yapayim diyorum aksama börülce gelecek. Kahveyle yer işte.
:boynunda peçetesi elinde çatal bıçağı ağzı sulanan smiley: ellerine sağlık:KK19:
Yok canim cekmiyi Karpuz rahatça söyleyebilirsin. Hava soğudu burda ben sıcak havada karpuz yerim. Sabahtan beri sarıl şaril yağmur yağıyor. Kış kapıda walla. Çorap patik hırka vs giyiyom artık.

AnlıyoM senide ege için diyom. Yalnız olmaz. Adam demiyomu hiç 2. Çocuğu yapak diye.
ALLAH ım bende böyle bir hava istiyorummm..kız burası yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr acayip sıcak nefes alınmıyorr:KK51:

abowwwwwww,mendilin oraya düşmesine değilde boklu mendilin sofra bezinde olmasına şaşırdım PASAKLIŞARR:KK57:

aspirin falanda vermedi kuzum adam bunlara gerek yok dedi,günde kaç tane içiyoduk foliki unutmuşum walla,alıp başlıyayım bari...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişe:KK19:

biz pikniğe gitmiştikkkk:KK23:

ellerine sağlık bende yapacam dahaaa:KK51:

koşturuyoum walla annemle ev arasında,birde bugün dfrize atmak için bamya yayaptım darısı domatese:KK49:
ewet canım az kaldı ama psikolojikmi nedir bilemedim bende sanki hamilelik belirtisi var ama bu kadar yakın olmaz heralde...sakın içinizden yuh bu ne hız demeyin,çünkü ben dedim:KK22:

amin canım çok sağol...

:boynunda peçetesi elinde çatal bıçağı ağzı sulanan smiley: ellerine sağlık:KK19:

ALLAH ım bende böyle bir hava istiyorummm..kız burası yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr acayip sıcak nefes alınmıyorr:KK51:
Folbiol alacaksan günde 1 tane yutuyosun canim. Aspirini bilmem ama folik i doktorun demesine gerek yok al başla hemencecik.

Annen de çok şanslı senin gibi bir evlati olduğu için.

Kız ağzım kulaklarıma vardı. Çok sevindim. Inşallah öyledir canım. HamiŞ haberini hemen almak istiyorum. Çok heyecanlıyım. :KK28:

Buyur gel birlikte yiyelim..
akşama börülce gelecek ona un Kurabiyesi yapacakdım. Ama malesef pudra şekeri kalmamış. Yapamiycam:KK71:
kek yapim dedim yumurta yoktu. Karşıya markete gittim ordada kalmamış :KK62:
öbür marketede gidemiycem çünkü acayip yağmur yağıyor.
Bende hazır kek var evde onu veririm. :KK9:

canim sen kafanı yorma bizim egecik annesinin memesini hala emiyomus. Basakin çicikleri cicik olmadan çıkmış :KK12:
Sen nasılsın bakem kendinden haber ver...
iyileştinmi iyice.
Başak dedi ismini değiştir yoksa seni topikden atarım.dedi.:KK47:
Aaaa bu basaks karisi hec akillanmc
canim sen kafanı yorma bizim egecik annesinin memesini hala emiyomus. Basakin çicikleri cicik olmadan çıkmış :KK12:
Sen nasılsın bakem kendinden haber ver...
iyileştinmi iyice.
Başak dedi ismini değiştir yoksa seni topikden atarım.dedi.:KK47:
Aaaaa cicikler mi vahh vahh cok zorr ole sakiz gibi uzamismi :KK45: emzirmek iyidir ecerin basak karisina bende oglumu 2 sene emzirdimde doyamadim emzirmelere saglikla dogsada keskem bi 2 sene daha emzirebilsem bi bebe daha :KK51: 2 antibiyotigim daha kaldi daha iyiyimcarsamba saglik ocagindan cagirdilar tahlil bakacaklarmis 2 sindede randevu var doktora bebege bakalim dedi:KK17: insallah bogazimda gecerde igneler bitince hersey ust uste geldi kalbimi hic bozmuyorum hayirlisi insallah Allah in dedigi olur. Aaa basaks karisina nemis be senin adin ne istersen o cok ayipp pek ayippp :110::KK11:

Aaaa bu basaks karisi hec akillanmc

Aaaaa cicikler mi vahh vahh cok zorr ole sakiz gibi uzamismi :KK45: emzirmek iyidir ecerin basak karisina bende oglumu 2 sene emzirdimde doyamadim emzirmelere saglikla dogsada keskem bi 2 sene daha emzirebilsem bi bebe daha :KK51: 2 antibiyotigim daha kaldi daha iyiyimcarsamba saglik ocagindan cagirdilar tahlil bakacaklarmis 2 sindede randevu var doktora bebege bakalim dedi:KK17: insallah bogazimda gecerde igneler bitince hersey ust uste geldi kalbimi hic bozmuyorum hayirlisi insallah Allah in dedigi olur. Aaa basaks karisina nemis be senin adin ne istersen o cok ayipp pek ayippp :110::KK11:
kadın iftiraşar bu derin karısı

Bagdaydim yeni geldim:KK23::KK23:

Beydagli tum dualarim seninle insallah tek seferde tutturursun saglikla kucagina alirsin pasayi ayy agzimdan pasa cikti :D:D:D

Basak karisi 2 senedir emziriiiii cicikler dipdiriymis hadi hep beraber gulek:p:-):-):-)

:110:

kadın iftiraşar bu derin karısı
:KK47::KK49::KK75::KK69:

Beydagli tum dualarim seninle insallah tek seferde tutturursun saglikla kucagina alirsin pasayi ayy agzimdan pasa cikti :D:D:D

Basak karisi 2 senedir emziriiiii cicikler dipdiriymis hadi hep beraber gulek:p:-):-):-)
:KK20:Hayır o bir manken :KK70:
:KK20:bana bak sen bu bagda çok dolasiyon
:KK20: Yok konservetmiş yok timatesmis yeter ama ağır ol dizini kır evinde otur.
Şaka şaka :KK70:çalışkan kadin:KK19::KK60:
Bi öpücüğü hakettin:KK15:

yalaaaaaaaaannnnnnn:p:p:p
Dizlerine kadar sarkmis :eek::eek:
yapuklu
:KK12:
Evet canim. Bu yaz iyiydi 3 4 hafta sıcak oldu. Ama normalde hep yağışlı ve kapalıdır havalar.

Canim o zaman bişey diyemiyorum hakkınızda hayırlısı olsun. Insan çok da bişey diyemiyor. Sonuçta o kişiyle hayati yaşayan sensin sen daha iyisini bilirsin aşkım :KK69:
ay yağmurlu ve kapalı havalarda benm hiç bişi yapasım gelmez
kolumu kaldıramam, iş miş yapmam.
hergun havanın kapalı olması ne kotu bişidir yaa.
güneş çıkınca insanın içi açılıyor amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
------
aslında sen diyince bugün 2. Çocuk mantıklımı diye düşündüm . Egenin kardeşi olması çok iyi olur.
ama çok bunalıyorum ya, ustuste kaldıramam heralde

:KK51:
evet ya çatal bıçaklı smile mizde gitmiş.
saçma sürtük.

kız vallahi bu soruyu bana kim sorcak, kesin sevinç sorar diye beklemiştim ama
sevinçin kafası bulanık bu aralar.
:KK45:pili bitmiş duvar saati gibi .

egenin altını değiştirip ıslak mendili beze koyup çöpe atarım.
lakin o gün boklu mendilin biri yere düşmüş.
yanındada sofra bezi vardı ona koydum silkeliyim Didim.
sonrada hooop boklu mendil sen giiiitt
adeta kanadı kırık bir kuş gibi kaynoşun camına koooooooonnn.
sonrada rüzgar falan uçurmuştur o yaralı kuşu :KK72::cool::cool:

he çatlamana gulek senin
kıskançkşarlıpına gulek
senin yapukşar saçına :KK12:gulek:KK12::110::KK12:

:110:

:KK47::KK49::KK75::KK69:

:KK20:Hayır o bir manken :KK70:
:KK20:bana bak sen bu bagda çok dolasiyon
:KK20: Yok konservetmiş yok timatesmis yeter ama ağır ol dizini kır evinde otur.
Şaka şaka :KK70:çalışkan kadin:KK19::KK60:
Bi öpücüğü hakettin:KK15:
ya öpücüğü haketmişmiş
neyine hak etmiş.
kaynoşundan şikayet eder
onu yapmış bunu yapmş kaynoşu.
ama hergun kaynoşunun bağında gezer
ikirciklişar üçkağıtcılıklışar

tavuk
çocuk uyumuşken az iş yap ortalığı toplada ev gün yüzü görsün.
tembelekşar
Delimisin kadin :110: uyku çok önemli benim için :110: evimde temiz gündüz hakan kkardeşine bakiyi ben is yapiyim

Niyeymis kaynosun bagi olsun bizimde bagimiz :110: miraç hamakta sallanmaya sevgiyi agaclarin altinda

ya öpücüğü haketmişmiş
neyine hak etmiş.
kaynoşundan şikayet eder
onu yapmış bunu yapmş kaynoşu

ama hergun kaynoşunun bağında gezer
ikirciklişar üçkağıtcılıklışar

yapuklu
:KK12:

ay yağmurlu ve kapalı havalarda benm hiç bişi yapasım gelmez
kolumu kaldıramam, iş miş yapmam.
hergun havanın kapalı olması ne kotu bişidir yaa.
güneş çıkınca insanın içi açılıyor amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
------
aslında sen diyince bugün 2. Çocuk mantıklımı diye düşündüm . Egenin kardeşi olması çok iyi olur.
ama çok bunalıyorum ya, ustuste kaldıramam heralde

evet ya çatal bıçaklı smile mizde gitmiş.
saçma sürtük.

kız vallahi bu soruyu bana kim sorcak, kesin sevinç sorar diye beklemiştim ama
sevinçin kafası bulanık bu aralar.
:KK45:pili bitmiş duvar saati gibi .

egenin altını değiştirip ıslak mendili beze koyup çöpe atarım.
lakin o gün boklu mendilin biri yere düşmüş.
yanındada sofra bezi vardı ona koydum silkeliyim Didim.
sonrada hooop boklu mendil sen giiiitt
adeta kanadı kırık bir kuş gibi kaynoşun camına koooooooonnn.
sonrada rüzgar falan uçurmuştur o yaralı kuşu :KK72::cool::cool:
he çatlamana gulek senin
kıskançkşarlıpına gulek
senin yapukşar saçına :KK12:gulek:KK12::110::KK12:
Sanki biz yapanlar kaldirabiliyoruz :KK11: bana bak oğlan daha yürümüyo bile. Ama zannetme ki ilerde senin için daha kolay olacak. Zorluk aynı zorluk. Bir arkadaşım oğlu 8 yaşında küçük bebeğide alisle yasit. Ben ne kadar zorlanıyoSam o da öyle. Hatta onun için daha zor çünkü iyice rahatlığa alismisti.
Sevinç ben 2. Yi düşünürken "Bismillah de başla demisti" bende sana diyorum. Başla gerisi gelir bi şekilde. Allah yardımcımız olur elbet. BurDada psikolojikmen destek oluyoruz birbirimize. Ege'ye yapacağın en büyük kötülük ona bir kardes vermemekdir.kocanla bigün bozussan bile Ege'nin bir kardeşi olma hakkı var canim. Sen bir daha düşün.
Çok zorlanican ama ilerde de kolay olmiycak:KK51: ben hatta şu an bile nasıl başa çıkacağım iki küçük çocukla. Hata Mi ettim diyorum ama sonra tövbe tövbe diyorum kaybettiklerimi hatırlayın şikayet etmiyorum Rabbimin gücüne gider diye

Back
X