- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Ohhhh ellerine sSaglik cnm ben 35 kilodan yaptim çok Yoruldum Allahdan yardim edenin vardizabaklayin kalktım,çişimi yaptım,yüzümü yıkadım
neyse uzatmayayım böğün,bu kazık gibi olmuş boynumla 5 kilo tomatesten 4 kavanoz konserve yaptım, kocişe kapattırıverdim kapaklarını...
ben ancak böyle 5 er kilo alır yaparım ,belim ve boynum zorlanıyor...dünde süs biberi aldımdı onu turşu yaptım,önceki günde ,10 kilo patlıcan közletmiştim,onlarıda poşetleyip dfrize attım..tabiii bunlardan anneme de yapıyoruz o yüzden çok yoruluyorum kızlar..
bamya ve bezelyede attım...zaten buzluğum küçük daha da birşey atmayı düşünmüyorum ...patlıcan az oldu belki 5 kilo daha közletirim tamam...
Suc bende duramiyomkız onlar gelmesin yorulurum dedin,ee ne anladık bu işten bir sürü işin üzerine gittin daha çok yoruldun..
bu kaynanatörler illa ki gelinlere iş yaptırılar![]()

bizimki yerinde duramaz bence çalışkan kadın
senin herif yemek yapabiliyomu?![]()
Yokkiz bilmezz makarnayi hasladik tereyaginda cevirmis peynirlemis getirmis baska bise bilmez perdeleri asti yoruldu lambalari sokturdum yikadim taktirdim bizim buralar yeni yerlesim yerleri karsimiz bos kirmizi toprak ucuyi