Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

zabaklayin kalktım,çişimi yaptım,yüzümü yıkadım:KK70:
neyse uzatmayayım böğün,bu kazık gibi olmuş boynumla 5 kilo tomatesten 4 kavanoz konserve yaptım, kocişe kapattırıverdim kapaklarını...
ben ancak böyle 5 er kilo alır yaparım ,belim ve boynum zorlanıyor...dünde süs biberi aldımdı onu turşu yaptım,önceki günde ,10 kilo patlıcan közletmiştim,onlarıda poşetleyip dfrize attım..tabiii bunlardan anneme de yapıyoruz o yüzden çok yoruluyorum kızlar..
bamya ve bezelyede attım...zaten buzluğum küçük daha da birşey atmayı düşünmüyorum ...patlıcan az oldu belki 5 kilo daha közletirim tamam...
Ohhhh ellerine sSaglik cnm ben 35 kilodan yaptim çok Yoruldum Allahdan yardim edenin vardi
kız onlar gelmesin yorulurum dedin,ee ne anladık bu işten bir sürü işin üzerine gittin daha çok yoruldun..
bu kaynanatörler illa ki gelinlere iş yaptırılar:KK62:
Suc bende duramiyom :110:
bizimki yerinde duramaz bence çalışkan kadın
senin herif yemek yapabiliyomu? :KK57:

Yokkiz bilmezz makarnayi hasladik tereyaginda cevirmis peynirlemis getirmis baska bise bilmez perdeleri asti yoruldu lambalari sokturdum yikadim taktirdim bizim buralar yeni yerlesim yerleri karsimiz bos kirmizi toprak ucuyi:eek::eek:

İsi bitirdik yürüyüşe ciktik markete ugradik miracin uykusu gelmiş arabasinda uyumadi eve geldik yatti bende aldiklarimizi yerleştirdim

Beydagli cnm kis temizliği değil bu camur yagdi camlar berbat yaz ortasi diyek kanepeler felan silinecek kasimda kis için hazirlaniriz
Ekim sonu gibi :KK52::KK52:

benimde burnunun içi yaniyi bogazim kasiniyi
Dondurma yedim bakakim çivi çiviyi sokecekmi daha betermi olacaz :KK47::KK47:

Bizde gündüz gözüne sörf yaptik oglsn miraca bakti bizde yatakodasi dagilmis irayi toplamaya gittik :KK23::KK23::-):-):-)
abbbowwwwwwwwwwwwww kadına bak birde benim günahımı alıyorlar..zavallı güççük hakan oda anasını yatak odası topluyor zannediyor,hemide ne toplama,tey teyyyyyyy:KK73::KK73::KK73:

Aşkım gittik gezdik oğlumla.
Bir iki mağazaya gidim dedim çocuğun mağazalara alerjisi var girer girmez bagiriyo apar topar geri cikiyos. Açık havada gezmeyi seviyiı..evet yağmur yoktu bugün

Ellerine sağlık geçen bende yaptım çok güzel oldu zaten yeşil fasulyeyi çok severim. Kız canim şu dediğin Yoğurtlu çorbadan istedi yarın yapım bari.
ayy keşke yazmasaydım kızz yapta ye bari :KK65:
Kız görev gibi yapmıyon dimi şu işi :KK22:
yokkkkk yokkk heç sewmem görev gibi yapmayı,görev gibi olunca dadı olmuyor:oops:
Ohhhh ellerine sSaglik cnm ben 35 kilodan yaptim çok Yoruldum Allahdan yardim edenin vardi

Yokkiz bilmezz makarnayi hasladik tereyaginda cevirmis peynirlemis getirmis baska bise bilmez perdeleri asti yoruldu lambalari sokturdum yikadim taktirdim bizim buralar yeni yerlesim yerleri karsimiz bos kirmizi toprak ucuyi:eek::eek:
bende 20 kilo falan yapacam toplamda...
ay kötü he toprak olması camlar sürekli kirlenir,MİLLİ sevinçççç:KK8:

Selammm kızlar bilginize ihtiyacım var musadeniz olursa daha once konu actim kimse ilgilenmedi bende sizleri uygun buldum benim konumla azda olsa alakalı avulasyon testi yaptim ilk defa bilmiyorum cikan sonuca eminlik getiremedim foto atsam bi bakim yardim ci olursaniz sevinirim
20140831_154440.webp

Selammm kızlar bilginize ihtiyacım var musadeniz olursa daha once konu actim kimse ilgilenmedi bende sizleri uygun buldum benim konumla azda olsa alakalı avulasyon testi yaptim ilk defa bilmiyorum cikan sonuca eminlik getiremedim foto atsam bi bakim yardim ci olursaniz sevinirim Eki Görüntüle 1231091
Üçüncü olan da ovaluasyon olur 24 saat ile 36 saat arası ilişki uygundur iki defa. Sonra gün aşırıya kaydirabilirsiniz.

Üçüncü olan da ovaluasyon olur 24 saat ile 36 saat arası ilişki uygundur iki defa. Sonra gün aşırıya kaydirabilirsiniz.

E="derin_35, post: 36707319, member: 293429"]Üçüncü olan da ovaluasyon olur 24 saat ile 36 saat arası ilişki uygundur iki defa. Sonra gün aşırıya kaydirabilirsiniz.[/QUOTE]
Tesekkür ederim tatlım cok sagol bakalım denk getirebilmisimdir umarım bu arada testi yaptigim günlerde cok sancim oldu iliski sonrasi

yine iyi yapıyormuş bizimkisi sadece ekmek arası hazirlayabiliyo:cool:

Bizde gündüz gözüne sörf yaptik oglsn miraca bakti bizde yatakodasi dagilmis irayi toplamaya gittik :KK23::KK23::-):-):-)
adam çok çalışmış sörf yapmayı haketmis:KK70:

E="derin_35, post: 36707319, member: 293429"]Üçüncü olan da ovaluasyon olur 24 saat ile 36 saat arası ilişki uygundur iki defa. Sonra gün aşırıya kaydirabilirsiniz.
Tesekkür ederim tatlım cok sagol bakalım denk getirebilmisimdir umarım bu arada testi yaptigim günlerde cok sancim oldu iliski sonrasi[/QUOTE]
yumurtladigin için hareketlenme oluyo vücutta . Vücudunu çok iyi tanayan biri anlar. Çok hafif belirtiler bunlar çünkü. Zaten yaklaşık zamanIda insan biliyor. Hele adetin düzenliyse yumurtlama gününü daha kolay biliyorsun çünkü vücudundaki belirtilerinde sinyal veriyor
Birde yumurtladigin zaman beyaz uzun yapışkan sıvı salar vücut. Onu gördüğün anda ilişki yaşayacaksın.

Tesekkür ederim tatlım cok sagol bakalım denk getirebilmisimdir umarım bu arada testi yaptigim günlerde cok sancim oldu iliski sonrasi
yumurtladigin için hareketlenme oluyo vücutta . Vücudunu çok iyi tanayan biri anlar. Çok hafif belirtiler bunlar çünkü. Zaten yaklaşık zamanIda insan biliyor. Hele adetin düzenliyse yumurtlama gününü daha kolay biliyorsun çünkü vücudundaki belirtilerinde sinyal veriyor
Birde yumurtladigin zaman beyaz uzun yapışkan sıvı salar vücut. Onu gördüğün anda ilişki yaşayacaksın.[/QUOTE]

Inşallah tatlım o siviya rast gelmedim de cok asiri bi sancim oldum bakalim ne olcak ilk defa bu testi uyguladim bekliyorum merak icinde cok cok tesekkur ederim yardimci oldugun icin

Birde yumurtladigin zaman beyaz uzun yapışkan sıvı salar vücut. Onu gördüğün anda ilişki yaşayacaksın.

Inşallah tatlım o siviya rast gelmedim de cok asiri bi sancim oldum bakalim ne olcak ilk defa bu testi uyguladim bekliyorum merak icinde cok cok tesekkur ederim yardimci oldugun icin[/QUOTE]
Zaten o sıvı dikkat edersen hissedebilirsin ancak. Az bişey geldiği için.
Bat ne zaman?
Rica ederim bu arada. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Inşallah dilediğin gibi hemen hamile kalırsın.

Hep buralar da takılacaksan biraz tanıt kendini canim.
Mesela kaç yıllık evlisin?
Kaç yaşındasın?
Iste kendin hakkında biraz bişeyler anlat bizde seni tanıyalım. :KK59:

Herif haftaya hafta sonu yok
Ondan sonrada okul acilir :KK51::KK51:
Birde kisa giriste alriz bizim camlari bir gorseniz yahmur yagdi sade camur:eek:
yine mi???:KK57::KK57::KK57:
Kız bana bak senin üzerine gül koklanmaz ama dikkat et..:KK53: ne bu böyle. Her hafta is şehir dışı mi sehir ici mi Allah bilir:confused:ikinci çocuktan sonra tempoyu iyi tut. Sörf yapmaya devam. :confused: Bak Beydagliya konserveleri bile adam kapatiyormus:confused: bu nasıl bir performans :KK70:Beydağli nazar boncugunu haketti. :KK70::nazar:
Ben zaten yattı balık yan gider misali:KK70:
ben zaten batmisim sen kendini kurtar bacim:confused:
şaka şaka :-)
Ayyy bana bu gebelikte ne olduysa çok ahlaksız bişey oldum çıktım. Olmayacak şeyler konuşuyorum şakalar yapıyorum vs vs. Sanki çok da tin yani:KK53:

Kimse yok :KK75:kendim calip kendim oynuyorum:KK73::D

Gidim bari :110::110:
Bende çoğu zaman aynı durumdayım...
zabaklayin kalktım,çişimi yaptım,yüzümü yıkadım:KK70:
neyse uzatmayayım böğün,bu kazık gibi olmuş boynumla 5 kilo tomatesten 4 kavanoz konserve yaptım, kocişe kapattırıverdim kapaklarını...
ben ancak böyle 5 er kilo alır yaparım ,belim ve boynum zorlanıyor...dünde süs biberi aldımdı onu turşu yaptım,önceki günde ,10 kilo patlıcan közletmiştim,onlarıda poşetleyip dfrize attım..tabiii bunlardan anneme de yapıyoruz o yüzden çok yoruluyorum kızlar..
bamya ve bezelyede attım...zaten buzluğum küçük daha da birşey atmayı düşünmüyorum ...patlıcan az oldu belki 5 kilo daha közletirim tamam...
cişini bile yaptığını söylemek gibi ince bir detayı bir rapor ettiğin için benden ve ekip arkadaşlarımdan yıldızlı peki aldın. Kutluyor. Aynı şekilde ince detaylı raporlarının devamını diliyorum.:KK52::KK52:
Domatesden konserveyi nasıl yapıyorsun. :KK69:

Inşallah tatlım o siviya rast gelmedim de cok asiri bi sancim oldum bakalim ne olcak ilk defa bu testi uyguladim bekliyorum merak icinde cok cok tesekkur ederim yardimci oldugun icin
Zaten o sıvı dikkat edersen hissedebilirsin ancak. Az bişey geldiği için.
Bat ne zaman?
Rica ederim bu arada. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Inşallah dilediğin gibi hemen hamile kalırsın.

Hep buralar da takılacaksan biraz tanıt kendini canim.
Mesela kaç yıllık evlisin?
Kaç yaşındasın?
Iste kendin hakkında biraz bişeyler anlat bizde seni tanıyalım. :KK59:[/QUOTE]

Buraya takilmak cok güzel ki insan cok rahat ediyor burada ben 23 yasinda 6 aylik evliyim erken diyceksiniz biliyorum ama elimde degil bitane olsun istiyorum sonrasi icin beklerim :)

Back
X