- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
güllerin savaşını izliyorum sizde izleyin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güllerin savaşını izliyorum sizde izleyin
Anaaammmm kiza mira koyacaaniz zaarSevinçim
Rüyamda gördüm kocam bana Mira diyodu benim adımı
storları siliyonmuBende perde yikiyom storlar bitti oturma odasinin tulunu yikiyom eve kadin gelecek perdeleri yikim camlar silinecek
bu kışa hazırlık işini nasıl yapıyosunuz yazabaklayin kalktım,çişimi yaptım,yüzümü yıkadım
neyse uzatmayayım böğün,bu kazık gibi olmuş boynumla 5 kilo tomatesten 4 kavanoz konserve yaptım, kocişe kapattırıverdim kapaklarını...
ben ancak böyle 5 er kilo alır yaparım ,belim ve boynum zorlanıyor...dünde süs biberi aldımdı onu turşu yaptım,önceki günde ,10 kilo patlıcan közletmiştim,onlarıda poşetleyip dfrize attım..tabiii bunlardan anneme de yapıyoruz o yüzden çok yoruluyorum kızlar..
bamya ve bezelyede attım...zaten buzluğum küçük daha da birşey atmayı düşünmüyorum ...patlıcan az oldu belki 5 kilo daha közletirim tamam...
kıız vallahi superlerGÜLDÜR GÜLDÜR ü izliyorum çok iyi ama yaaa![]()
abovvvvCildiracam yemin ederim
Hastayim hic bir yanim tutmuyor mirac cok huysuz ikigundur her .oka agliyor yaaa ilac verdim fitil verdim yok yok yok
Ne bu yaaaa![]()
aynen.BAFSS inşaallah yarın güzel haberler alırsın canım,bende ismini büyük yazdım çünkü benimde mesaclarımı görmüyorsun![]()
hatun senin bat geçti ama kırmızılar geldimikızlar bu ay soğan suyu içsemmi acaba ,karar veremedim yada bu ayda öylemi kalsın..birde kas gevşetici içiyorum fıtıklar için onuda bıraksammı![]()
şu smilede bebekinle dovuşuyosun sanırım hoşuma gittiİnşallah valla artık çok bunaldım gelsin artık![]()
kızlar ya univ. Kaydı için evraklarımı hazırladım
yarın kargolıycam inş..
kargo cehennemin dibinde.
Ege bbek arabasında durmuyo
kucağımda gotırmek zorundayım.
cuma günü kayıt işlemleri için son gun
Bi aksilik çıkmasada kayıt işlemim tamamlansa bari.
telaş yapıyorum vallahi yaa poff
şu smilede bebekinle dovuşuyosun sanırım hoşuma gitti
ayrıca nickinin altındaki yazıda dikkatimi çekti
beğendim seni
daha sonra konuşuruz seninle inşallah yine gelirsin
kızlar ya univ. Kaydı için evraklarımı hazırladım
yarın kargolıycam inş..
hayde breehh
ewet canım 7 günü başlıyorsun...
walla benim hikaye uzun ve üzücü,bende burada biraz kafamı dağıtıyorum dertlerimizi paylaşıyoruz...benim çocuğum yok canım,7 kaybım var...6 kez kürtaj oldum 1 taneside evde düşmüştü..tam vazgeçmiştimki,çünkü yaşım 36 oldu..kocama kıyamadım son bir kez daha deneyelim dedi..bizde bu ay tekrar korunmayı bıraktık bakalım artık hayırlısı...
kız çok ağrım var sabah içmedim kas gevşeticiyi şimdi dayanamadım kazık gibi olmuş boynum ve sırtım yine içtim...
Canim insallah ayy bu ara herkes aybi seyi soluyo ben bu mesajlari atliyommu ne du gosluklerimi takiyim![]()
yaşasın görüyoruz ALLAH ım görüyoruzzzzAyyyyyy kizlarrrrr kosun koşun kim var kim yok görünüyor artikin
Tesekkurler yonetim![]()
yok canım ayıp olmaz yapmazsan yapma,ama çicuğa hormonlu şeyler yedirmestorları siliyonmu
bu kışa hazırlık işini nasıl yapıyosunuz ya
ben hiç bişi yapmıyom
neden acaba
peki yapmasam ayıp mıdır
kıız vallahi superler
çok guz. Hareketleri geçemezler diyordum diyordum ama
onlardan daha iyi bunlar helal olsun
abovvvv
aynen.
:çakyapansmile:
bu smile var aslında ama koymaya üşendim
hatun senin bat geçti ama kırmızılar geldimi
ÇOK sevindim başak sakın vazgeçmeeeekızlar ya univ. Kaydı için evraklarımı hazırladım
yarın kargolıycam inş..
ne yapsak senin bu durumuGeçmişi okuyamadım (hep böyle derler yaa)
Beydaglim
kuzum kudurmadim ama UZak degil
Hormonlar tavanyaptı
başka bi yolu varmı bende bilmiyom
bilseydim bu durumda olmazdım![]()
hee nerde bu kadınnnnnNazooom nerde yaaa
Iyi bosladi burayı ve biz sevenlerini![]()
Beydaglim
kumanda sende dimek
o zaman patron sensin o evde![]()
kız derin isminle ve bu hamililiğinle performansın değişti harika oldu dewam et bacımmÇok uzun alıntı yapmışsın. Beydaglim.
parça parça aklıma geliyii
evet sezon başladı..
bende de bi heyecan
Buarada aşkı memnuyu bende izledim sayısını bile hatırlamıyorum o derece yani