Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gece herif çok hastaydı
Ateşi falan vardı
Onunla uğraştım
Uykumu alamadım
Sersem gibiyim

selam kızlar topiğiniz çok hoşuma gitti ben 3 tane kayıp yaşadım 1.nin cvs ten sonra kalbi durdu 2.si 5 haftalık düşük 3.de boş gebelik..bu yaz kan testlerimi yaptırdık temiz çıktı.. bi de genetik test istedi doktorum benden hem genetik bi hastalık için hem de kan pıhtılaşması için (faktörler) eşimden sadece genetik inceleme için kan alındı 25i gibi çıkıcak sonuçlarımız..ben bu ay çalışmalara başlamak istiyorum ama sizce acele mi ediyorum hastalığım yeni bitti eşimi ikna edebilir miyim bilmiyorum ama istiyorum yardımlarınızı ve dualarınızı bekliyorum
RABBİM bir daha yaşatmasın canım geçmiş olsun,inşaallah en yakın zamanda bebebğine kavuşursun...
Ayyyy canim benim çok sevindim
böyle düşünmek bile büyük bir başarı
sanada bu yakışır
herseye rağmen ayakta ve güçlü olmak.
Aminn inşallah.
Bencede ara verme sakin hemen başla.
Eskiler düşügün ayağı kolu içerde kalır derler yani düşükden sonra hemen dene. Tabi doktoruna danis.
Ben düşüklerimden birinden sonra hemen hamile kalmıştım o da o ay sadece 1 defa ilişki olmuştu. Şans işte. Gerçi o da kimyasaldı. Ama çok insan var yani sağlıklı gebelik tutturdu.

Yumoş gününü kacirirsan istersen günde 10 defa çalış bu ay yanar. Mühim olan o iki gün Yumoş günleri. Gerçi herseyin hayırlısı olsun tabii. Olacağı varsada olur zatiiii

Benim face giremiyom
Şifre unuttum
Yeni bitane acacam sadece buraya özel.
niye yumoş günü sadece 2 günmüüü:KK59:yok kız yımırtlarım daha,yımırtam sıcakkkkkk inanmazsan gelde baakkkk,geldi birden aklıma:KK70:
kıcam sabah geldi:D
Görüşme güzel gecti canım ama biraz kilo verirsen sonuc daha başarılı olur dedi ekimde Allah kısmet ederse tedaviye başlıyoruz
hadi hayırlısı canım,ekimede bişey kalmadı inşaallah bu kez sağlıkla ve hayırlısıyla gelir bebişin..sen kaç kilosunki saracımo_O
kızlar nazo topikten Bi arkadaşımızın Bi sözü üzerine çok kırılmış
bir daha gelmek istemediğini söyledi
ikna etmeye çalışıyorum ama
gerçekten de haklı nazo
çünkü o laf yenilir yutulur bişi değil.
bu kişi içimizden biri aramızda ve devamlı burda.
ismini vermek istemiyorum ama inşallah yaptığı hatayı anlar.
o kişiye bende çok kızdım çok ayıp etmişsin gerçekten.
ismini ben söylemeden hatanı anlarsın umarım.....

hatta nazo ayrı Bi topik açmak istiyor.
orada toplanacağız.
o kişi gelmiycek. Bundan sonra o kişiyle bende muhatap olmayacağım...

hahahahahaaaaaa herkes kendinden şüphelendi dimi
korktunuz bir an
acaba benmi bişi dedim diye
hahahahahaaa:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:eğlendim yahu gece gece:D:D:D
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:manyakkkkk:KK70::KK70:yooo ben kendimden hiç şüphelenmedim,çünkü buna inanmadım:KK70:

Canim benim açık açık söylesin nazo
Bence kimse bile isteye kırmaz burda birbirinI. Yaptığımız esprilerden birinede kırılmiştir belki. Ama açık açık söylesin. Kusluk olmasın.
kız inandınmıııııı:KK70::KK70:sonuna kadar okumadınmı başak karısı dalga geçmişş:KK70:

Beydağlim
Sorunu atlamisim yukarida yumurtlama ayin iki günü en yüksek düzeyinde oluyor. Ben 1 ay ilişki olmasada o iki günü tutturdumda hamile kaldım. Yoksa Aliş den dolayı fırsat olmuyo yaa. O yüzden yumurtlama günlerini kaçırırsan Şansın olmuyo. Bu adet döngünin kaç gün sürdüğüne bağlı. Genelde 16. Gün civarı oluyor ama bu herkesin döngüSüne göre değişiyor .
Kız sen bunları bilmiyo muydun?
Anlamadıysan yine detaylı anlatırım.
Yani bütün ay ilişki yaşamana gerek yok o iki üç günü kaçırma yeter :KK53:

hayırlı olsun hayatım tedavi inşallah
hayırlara ve bebeklere vesile olsun inşallah
sara abla senin kilon çokmuki o kadar.
senin Bi resmini gormştum ben ortalama tontiş Türk hatunu modeliydin.
çok aşırı kilolu durmuyırdun

hımmm çok güzel demiş doktorun
ağzına sağlık.
bende bebek fikrine ara verdiğimde gebe kalmştım.
hey gidinin...
kuzum senin kullanıcı adın ne anlama geliyor:)))))

Kuzum benim kullanici adim dogum günü tarihim 05 mayisin 15 i :) bende oyle yaptim

Kizlarr ben geldim kafamda deli sorularrr :KK45:kan sulandirici igne kullandigi halde gebeligi sonlanan var miiiii?????:KK56: Bu soru kafami kemiriyooo yardimmmmmm bildigi ornekler olanlarda cevap yazabilir ben umitsiz vaka miyim ki:eek:

Gunaydin tunaydin topik sakinleri hayatin tepisini totosuna yemis bafs konusuyor uzulunce netice degismedi bu sefer olgunlukla karsiliyoruz yola devam mantigiyla bir mechule suruklenirken burada desteklerini esirgemeyen tum dostlarima kucak dolusu sevgiler :KK23: ya benim bu veletlerim yerlerini mi begenmiyorlar neden beni birakip gidiyorlar :KK61: bu kan sulandirici neden bana misin demedi iyi ornekler duymaya ihtiyacim var elinizde var miii:KK61: filanca igneye ragmen dusurduydu sonrakinde oldu falan yok mu :KK61:sesimi duyan var miiii:KK3:

Canim ben varım:oops:
Kız bangir bangir bagirdim ya ben burda iğne ise yaramadiydi diye. Demekki derin sen boşu boşuna burda totonu yırtıyosun seni dinleyen yokmuş be kızım. Alisden önceki son düşügumde tek doz iğne kullanmıştım ona rağmen 6 haftalikken düşük yapmistim:KK57:
Üstelik bende sadece mthfr1298 heterozigot vardı. :KK57:
Hani şu çoğu doktorun senin iğneye ihtiyacın yok aspirine bile yok ama aspirin le hallederiz bu genle düşük olmaz çok hafif bir mutasyon dediği ama benim iğne kullanmama rağmen düşük yaptığım vaka:KK57:

Evet kuzum
Kahrolmustum
Yere göğe sigamamistim :KK61:
Çünkü iğne benim tek tesellimdi
Ona rağmen de olmadı ben bittim öldüm artık demiştim.

Sonrasında doktora gittiğimde hatta bir değil 3 4 doktora gozuktugumde bana hala demesinlermi senin tek doz yine hamile kalırsan yine aynı yöntem uygulanacak tek Doz dediler :KK57: düşük yaptım tek Dozla dedim ama nafile:KK61:

Gerisi az sonra :KK70:

Canim ben varım:oops:
Kız bangir bangir bagirdim ya ben burda iğne ise yaramadiydi diye. Demekki derin sen boşu boşuna burda totonu yırtıyosun seni dinleyen yokmuş be kızım. Alisden önceki son düşügumde tek doz iğne kullanmıştım ona rağmen 6 haftalikken düşük yapmistim:KK57:
Üstelik bende sadece mthfr1298 heterozigot vardı. :KK57:
Hani şu çoğu doktorun senin iğneye ihtiyacın yok aspirine bile yok ama aspirin le hallederiz bu genle düşük olmaz çok hafif bir mutasyon dediği ama benim iğne kullanmama rağmen düşük yaptığım vaka:KK57:

Evet kuzum
Kahrolmustum
Yere göğe sigamamistim :KK61:
Çünkü iğne benim tek tesellimdi
Ona rağmen de olmadı ben bittim öldüm artık demiştim.

Sonrasında doktora gittiğimde hatta bir değil 3 4 doktora gozuktugumde bana hala demesinlermi senin tek doz yine hamile kalırsan yine aynı yöntem uygulanacak tek Doz dediler :KK57: düşük yaptım tek Dozla dedim ama nafile:KK61:

Gerisi az sonra :KK70:
Kiz baslatmasi azsonra na deluuu :p eee sonraa aliste ne kullandin ayy ben bunlari kacirmisimm demekki hala umut var cok sukurr

Sonra baktım olacağı yok
Başka yöntemlerde denedim tabi
Ebe kadın vardı bi tane bana dedi senin rahim ters güya düzeltti
Neyse saçma sapan şeylere de başvurdum..

Ama gel gelelim bir gerçek vardı
Kan pihtilasmasi
Bazılarının bünyesi kaldıramiyor mthfr1298 heterozigot en hafif bilinen kan pihtilasmasi.
Sonra bir doktor buldum bana dedi ki dusuk doz igne ile hamile kalmadan once kullan dedi. Bu hosuma gitmemisti.
sonucda ne zaman gebe kalacagimi bilmuuordum ki ve dediki gebeliğini adetten 4 5 gün önce kan da öğrenip dozu ikiye cikarcaz dedi. :KK57:

Nitekim yurt dışında yaşadığım için doktor kontrolü yok bişey yok
Gebeliği kanda öğrenmek için kan testi yapmıyorlar
Doktora hamile kaldıktan ancak 3 ay sonra gidebilirsin vs vs. Dedim gebelikten once kullanımıycam bu belli. Bi kaç kutu iğne Tr den gelirken getirdim hamile kaldığımi öğrenir Öğrenmez iki Doz cleaxane 0,4 luk basladim.
9 ay yattım
Allahım a binlerce şükür alış geldi.
Bilmiyorum hala gerçekten bunlar 2 doz iğneyle mi oldu yoksa sadece tesadüfmuydu:KK51:

Sonra baktım olacağı yok
Başka yöntemlerde denedim tabi
Ebe kadın vardı bi tane bana dedi senin rahim ters güya düzeltti
Neyse saçma sapan şeylere de başvurdum..

Ama gel gelelim bir gerçek vardı
Kan pihtilasmasi
Bazılarının bünyesi kaldıramiyor mthfr1298 heterozigot en hafif bilinen kan pihtilasmasi.
Sonra bir doktor buldum bana dedi ki dusuk doz igne ile hamile kalmadan once kullan dedi. Bu hosuma gitmemisti.
sonucda ne zaman gebe kalacagimi bilmuuordum ki ve dediki gebeliğini adetten 4 5 gün önce kan da öğrenip dozu ikiye cikarcaz dedi. :KK57:

Nitekim yurt dışında yaşadığım için doktor kontrolü yok bişey yok
Gebeliği kanda öğrenmek için kan testi yapmıyorlar
Doktora hamile kaldıktan ancak 3 ay sonra gidebilirsin vs vs. Dedim gebelikten once kullanımıycam bu belli. Bi kaç kutu iğne Tr den gelirken getirdim hamile kaldığımi öğrenir Öğrenmez iki Doz cleaxane 0,4 luk basladim.
9 ay yattım
Allahım a binlerce şükür alış geldi.
Bilmiyorum hala gerçekten bunlar 2 doz iğneyle mi oldu yoksa sadece tesadüfmuydu:KK51:
  • Corasprin kullaniyo musun peki ?e

Aspirin hamile kalmadan önce kullandım hep
Hamile kaldıkdan sonrada başlarda kullandım ama bıraktım.
Kendim bıraktım
Çünkü zaten 2 doz kullaniyodum bi de aspirini istemedim
9 ay Tr de kalınca doktorun birisi aspirini bırakma dedi
Diğeride aspirini bırak dedi
Bilmiyorum ben bıraktım günde sabah akşam cleaxane 0,4 luk le devam ettim
Allahım inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağıma almayi nasip etsin. Inşallah sende en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik gecirir kavusursun yavruna.

Kan pıhtılaşmasi topigine baktım sadece 1 kişi benimle aynı durumdaydi. :KK19:
Herkes yani mmthfr hetero olanlara hep bi Doz yetmisti ama bana yetmedi. :KK47:

Back
X