Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maaşallahKuz pasanin oglu kasimda yasina giriyorunuttu bizi
Manti ev yapimi yengem yapip koyduydu buzluga miracla imkansiz
hee mantı tazayken güzelSalatam hazir tavukuda hasladim
Esim cikarken mantiyi haslarim cikis saati belli deeel![]()
Nasil yapak taze mantiyihee mantı tazayken güzel
bende bamyamı pişirdim,pilava daha erken![]()
Bu miraç beter oldu elinden biseyi alirsan Bagira Baghira yirtiyi kumandayi yicekti aldim bide abisinin kitabini yirtacakmis Abboowwwww bir saat agladi kafam sisti ya
pişirme anlamıda taze dedik ,kıcanın gelmesine yakın yapacan ya,onu diyom mantı bekleyince iyi olmuyoruNasil yapak taze mantiyi![]()
hmmm leziz gibi gözüküyor ama ben midir sosunu bilmiyorumCanim bol yeşillikli salataya haslanmis tavuk didikliyorum bide midir sosunada sarimsak ediyoruz bu kadar
kız bende yapana kadar canim çıktı küçük çocuğun varken yapmiycan böyle şeyler ama insanın canı istiyo ben bide hamur işine bayilirimBende poaca ve cay istiyom
Miraç biraksa bende kek poaca yapsam oğlan okula da götürür giderken
Bugun yediklerime dikkat edeyim az yiyeyim dedim tansiyonum dustu emzirirken diyet yapilmazmis onuda anladik![]()
Kuzum biraz geriden Gidiyoruz sanırım 16 olduk haftaya scan var kesin haftasını söylerler. Söylerim size. Benim yumurtlama geç olduğu için benim hesapla bunların tutmuyorderinnn kaç haftalık oldun bu arada,kaç kilo aldın![]()
iyi az almışsın kiloyuKuzum biraz geriden Gidiyoruz sanırım 16 olduk haftaya scan var kesin haftasını söylerler. Söylerim size. Benim yumurtlama geç olduğu için benim hesapla bunların tutmuyor
2 kilo aldım ama Karnım çok çıktı
Şişim resmen![]()
hmmm leziz gibi gözüküyor ama ben midir sosunu bilmiyorum
kız bende yapana kadar canim çıktı küçük çocuğun varken yapmiycan böyle şeyler ama insanın canı istiyo ben bide hamur işine bayilirimkeşke yakın olsak getirirdim sana. Akşam kocan miraca baksın sende yap. Intemetteki bayatlamayan poğaça tarifini yapiyorum ben 2 gün 3 gün dursada hiçbişey olmaz
Buarada sakin diyet yapma. Şakası yok miracin süt depoları boşalir.
herkes bırakır ama sevinç bırakmaz Miraç dogdugundada birakmiycagini biliyodummaaşallahewet unuttu birde bensizi unutmam bırakmam diyoduu
bende miraçla öyle olacağını düşünmüştüm![]()
Eline sağlık hatunhee mantı tazayken güzel
bende bamyamı pişirdim,pilava daha erken![]()
ayyy cook fena bu cicuk. Ben walla elinden almayi pes ettim herseyi veriyom yani karışmıyom. Kıyameti kopartiyo. Allah Yardımcımız olsun sewincimBu miraç beter oldu elinden biseyi alirsan Bagira Baghira yirtiyi kumandayi yicekti aldim bide abisinin kitabini yirtacakmis Abboowwwww bir saat agladi kafam sisti ya
Kizzzz nerdesin bakiiim sen?
Kactin gittin bi dahada gelmedin![]()
yokkız böyle mevzularda şaka yapmıyorumgözün aydın kız dogrumu söylüyon yine kandiiriyosan gelirim oraya kandırıkci
Dinlenirsin işte ne güzel bol bol uyursun
onlarda ege yle uğraşır
şanslısin...
amaan sorma güya bu kış zobadan kurtuluyodukkasik mamasi veriyom sutlu pirincli irmikli , toz tarhana degil digerinden bizim burda meshur. Olisi abisi oyaladi ama kac kez isim yarim kaldi iki saatlik is aksama kadar surdu. Komilide israil mali maalesefborulce basak
anangiller gelmis gizunaydin get angaraya cok bilem kaldin kisi orda gecirin zaaar yok zoba yakamiiim yok bilmem ne diyerekten![]()
![]()
Başak karısının da anası geldi yaa iyice havaya girdi. Dönüp de bi yüzümüze bakmiyo![]()
HHer zamanki hali nankorsar![]()
SEVİNÇÇÇÇgerçekten aşağadamısın YOKSA YOK
![]()
Başak karısı boşuna bana saf demiyomus..
Bende dedimki acaba yöresel bi sos mu bu midir denilen şey ilk defa duydum yaaa
Bende seni seviyommm![]()