Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bu miraç beter oldu elinden biseyi alirsan Bagira Baghira yirtiyi kumandayi yicekti aldim bide abisinin kitabini yirtacakmis Abboowwwww bir saat agladi kafam sisti ya

Bu miraç beter oldu elinden biseyi alirsan Bagira Baghira yirtiyi kumandayi yicekti aldim bide abisinin kitabini yirtacakmis Abboowwwww bir saat agladi kafam sisti ya
:KK17::KK17::KK17::KK17:offf offfffffffffffffffffff:KK17::KK17::KK17::KK17:
hakanda küçükkene böylemiydi,yosam sizde de 2 incimi böle oldu..genelde 2 inci oğlanlar daha beter oluyormuş:KK17:

Canim bol yeşillikli salataya haslanmis tavuk didikliyorum bide midir sosunada sarimsak ediyoruz bu kadar
hmmm leziz gibi gözüküyor ama ben midir sosunu bilmiyorum :110:

Bende poaca ve cay istiyom :110:

Miraç biraksa bende kek poaca yapsam oğlan okula da götürür giderken:KK51::KK51:

Bugun yediklerime dikkat edeyim az yiyeyim dedim tansiyonum dustu emzirirken diyet yapilmazmis onuda anladik:KK53:
kız bende yapana kadar canim çıktı küçük çocuğun varken yapmiycan böyle şeyler ama insanın canı istiyo ben bide hamur işine bayilirim:KK76: keşke yakın olsak getirirdim sana. Akşam kocan miraca baksın sende yap. Intemetteki bayatlamayan poğaça tarifini yapiyorum ben 2 gün 3 gün dursada hiçbişey olmaz :KK51:

Buarada sakin diyet yapma. Şakası yok miracin süt depoları boşalir.

derinnn kaç haftalık oldun bu arada,kaç kilo aldın:KK59:
Kuzum biraz geriden Gidiyoruz sanırım 16 olduk haftaya scan var kesin haftasını söylerler. Söylerim size. Benim yumurtlama geç olduğu için benim hesapla bunların tutmuyor:KK34:
2 kilo aldım ama Karnım çok çıktı
Şişim resmen:cool:

Kuzum biraz geriden Gidiyoruz sanırım 16 olduk haftaya scan var kesin haftasını söylerler. Söylerim size. Benim yumurtlama geç olduğu için benim hesapla bunların tutmuyor:KK34:
2 kilo aldım ama Karnım çok çıktı
Şişim resmen:cool:
iyi az almışsın kiloyu:KK59:
hmmm leziz gibi gözüküyor ama ben midir sosunu bilmiyorum :110:

kız bende yapana kadar canim çıktı küçük çocuğun varken yapmiycan böyle şeyler ama insanın canı istiyo ben bide hamur işine bayilirim:KK76: keşke yakın olsak getirirdim sana. Akşam kocan miraca baksın sende yap. Intemetteki bayatlamayan poğaça tarifini yapiyorum ben 2 gün 3 gün dursada hiçbişey olmaz :KK51:

Buarada sakin diyet yapma. Şakası yok miracin süt depoları boşalir.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:derin bayılıyorum sanaaaa,kız midir demekle mısır demek istemiş,üstelik kadın midir ve sarımsak ekliyos sosuna demiş:KK70::KK70::KK70: aceleyle yazmış sevinçte belli:KK70:

maaşallah:nazar::nazar::nazar:ewet unuttu birde bensizi unutmam bırakmam diyoduu:110:
bende miraçla öyle olacağını düşünmüştüm:KK68:
herkes bırakır ama sevinç bırakmaz Miraç dogdugundada birakmiycagini biliyodum

hee mantı tazayken güzel:63:
bende bamyamı pişirdim,pilava daha erken:110:
Eline sağlık hatun
ayyy cook fena bu cicuk. Ben walla elinden almayi pes ettim herseyi veriyom yani karışmıyom. Kıyameti kopartiyo. Allah Yardımcımız olsun sewincim

gözün aydın kız dogrumu söylüyon yine kandiiriyosan gelirim oraya kandırıkci
Dinlenirsin işte ne güzel bol bol uyursun
onlarda ege yle uğraşır
şanslısin...
yokkız böyle mevzularda şaka yapmıyorum
bazen aklıma şaka yapmak takılmak geliyor öyle yani sende beni tam bi üç kağıtçı yaptın heo_Oo_Oo_O

---------------
dinlenmenin aksine daha çok yoruluyorum,
yemek iş güç gezme derken bitiyorum:KK53:

şuanda bile çok fenayım bayıldım bayılıcam:KK53:
kasik mamasi veriyom sutlu pirincli irmikli , toz tarhana degil digerinden bizim burda meshur. Olisi abisi oyaladi ama kac kez isim yarim kaldi iki saatlik is aksama kadar surdu. Komilide israil mali maalesef :110: borulce basak :63:

anangiller gelmis gizunaydin get angaraya cok bilem kaldin kisi orda gecirin zaaar yok zoba yakamiiim yok bilmem ne diyerekten :110: :63:
amaan sorma güya bu kış zobadan kurtuluyoduk
elektrikli zoba var iki tane onlarla idare ederik diyo herif ama sanmam
kocaaaa evi ısıtırmı onlar kı.ımız donuyo vallahi
kömür zobasının sıcağı gibi olmaz
mecbur bu senede yakcaz heralde:KK51:

Allah izin ederse kışında accık dururum Angarada napim
bıktım valla bu ısınma derdinden:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Başak karısının da anası geldi yaa iyice havaya girdi. Dönüp de bi yüzümüze bakmiyo:110:
:110::110::110:
HHer zamanki hali nankorsar:63:
:110::110::110:

SEVİNÇÇÇÇ:KK3::KK3::KK3:gerçekten aşağadamısın YOKSA YOK:110:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

çok yorgunum ve uykusuzum kızlar
sizde ne var ne yok

Alişin kabızı geçtimi:KK51:

Miraç yürütecini sevdimi:KK51:

beydoş napin:KK51:

SON DAKİKA!

TOPİK AHALİSİNİN DİKKATİNE...

LİSTEMİZDE BULUNAN, LAKİN ÇOCUĞU OLDUKTAN SONRA BİZİ İHMAL EDEN,
BUNA RAĞMEN HOŞGÖRÜ GÖSTERDİĞİMİZ, BUNA RAĞMEN FACEBOOKTA CİRİT ATAN,
BUNA RAĞMEN 'TLFDAN KKYA GİREMİYORUM' DİYEREK BİZİ OYALAYAN,
BUNA RAĞMEN HALA HAKKINDA KURUL TOPLANTISI YAPMADIĞIMIZ

ÇAKMAPOLLY ADLI HATUN HAKKINDA SUÇ DUYURUNDA BULUNULMUŞTUR.
BU DURUYUYU CİDİYE ALARAK KURULU TOPLAMAYA KARAR VEREN TKB
KURULU TOPLAMIŞTIR.

BİNAENALEYH; TOPİK AHALİSİNİN OYLARI SONUCU ÇAKMAPOLLY ADLI HATUNUN LİSTE DIŞI EDİLİP EDİLMEMESİNE KARAR VERİLECEKTİR...
BU OYLAMA SONUCUNDA
ÇAKMAPOLYY ADLI HATUN LİSTE DIŞI EDİLDİĞİ TAKTİRDE
ES KAZA ŞAHSI BURAYA GELİP
'VAY EFENDİM BENİ NEDEN ÇIKARDINIZ BENİM TELEFONUM KJKYA GİRMİYOR YOKSA BEN HALA BURAYA GELİYORUM' DERSE VE BU İSYAN SONUCU

TOPİK AHALİSİNDEN HERANGİ BİRİ ÇIKIPTA
'VAY EFENDİMÖ BAŞAK KARISI ÇIKARMIŞ BENİM HABERİM YOK, O ZATEN İKİRCİKLİ KARIDIR' DEMEYE HAKKI YOKTUR.

KAMUOYUNA DUYRULUR.......

Back
X