Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydinnn yataktan cikamiyom miraç gece uyumadi sabah 6.30 hortladi 7.30 zor uyuttum 8:30 geri kalkti akşamda oglanin kırtasiyeve defter ciltleme isi ile ugrastik ööldüm

sarSaglik post: 36929961 .!.:
ben hazırlamıştım keşke gelseydin peynir zeytin domates salatalık vişne reçeli ve süt bu sabah çay demlemedim kocişimle süt içek dedik
Ohhh eline saglik bende kalkip birşeyler hazirlayayim çok aciktim:KK72::KK72:Visne receline bayilirim

Gunaydinnn yataktan cikamiyom miraç gece uyumadi sabah 6.30 hortladi 7.30 zor uyuttum 8:30 geri kalkti akşamda oglanin kırtasiyeve defter ciltleme isi ile ugrastik ööldüm
hayırlı olsun yeni okul donemi.
servis lemi gidiyor hayla oğlan

çok yorgunum ve uykusuzum kızlar
sizde ne var ne yok

Alişin kabızı geçtimi:KK51:

Miraç yürütecini sevdimi:KK51:

beydoş napin:KK51:
napim sen napin:KK50:misafir kim olursa olsun insan yoruluyor değilmi hele yatılı olunca,insan onları nasıl daha rahat ettiririm diye,hem bedenen hem kafa olarak yoruluyor yani ben öyleyimdir:KK19:
SON DAKİKA!

TOPİK AHALİSİNİN DİKKATİNE...

LİSTEMİZDE BULUNAN, LAKİN ÇOCUĞU OLDUKTAN SONRA BİZİ İHMAL EDEN,
BUNA RAĞMEN HOŞGÖRÜ GÖSTERDİĞİMİZ, BUNA RAĞMEN FACEBOOKTA CİRİT ATAN,
BUNA RAĞMEN 'TLFDAN KKYA GİREMİYORUM' DİYEREK BİZİ OYALAYAN,
BUNA RAĞMEN HALA HAKKINDA KURUL TOPLANTISI YAPMADIĞIMIZ

ÇAKMAPOLLY ADLI HATUN HAKKINDA SUÇ DUYURUNDA BULUNULMUŞTUR.
BU DURUYUYU CİDİYE ALARAK KURULU TOPLAMAYA KARAR VEREN TKB
KURULU TOPLAMIŞTIR.

BİNAENALEYH; TOPİK AHALİSİNİN OYLARI SONUCU ÇAKMAPOLLY ADLI HATUNUN LİSTE DIŞI EDİLİP EDİLMEMESİNE KARAR VERİLECEKTİR...
BU OYLAMA SONUCUNDA
ÇAKMAPOLYY ADLI HATUN LİSTE DIŞI EDİLDİĞİ TAKTİRDE
ES KAZA ŞAHSI BURAYA GELİP
'VAY EFENDİM BENİ NEDEN ÇIKARDINIZ BENİM TELEFONUM KJKYA GİRMİYOR YOKSA BEN HALA BURAYA GELİYORUM' DERSE VE BU İSYAN SONUCU

TOPİK AHALİSİNDEN HERANGİ BİRİ ÇIKIPTA
'VAY EFENDİMÖ BAŞAK KARISI ÇIKARMIŞ BENİM HABERİM YOK, O ZATEN İKİRCİKLİ KARIDIR' DEMEYE HAKKI YOKTUR.

KAMUOYUNA DUYRULUR.......
haklısınnnnnnnnnEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
VALLA BU KADAR YORGUNLUĞA RAĞMEN BU KADAR UZUN Bİ CÜMLE YAZDIM
BÖYLE TKB KİMDE VAR ARKADAŞLAR LÜTFEN KIYMETİMİ BİLİNİZ:KK14:
:KK60::110::110::110::110::110::110::110:
Ya abla şaka bi yana da buraya takılrsam başka topiklere uğramam mesaj atman yasakmı
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:hee kellen giderr:KK70::KK70:
zor çok zorrrrrr:KK17::KK17:
dondurulmuş yok canım sil baştan olacak cumartesi kontrol var önümüzdeki ayda kısmet olursa tedaviye başlıyoruz inşallah bu sefer yüzümüz güler
inşaallah saracım inşaallah,inan bana çok içtenlikle istiyorum bunu:KK60:

Back
X