Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

İyiyim abla hamile kalma çalışmalarım sürüyor her hüsran ama:KK42:
aç canım aç..anaların kıymeti bilinsinn:KK51:

iyiyiz bebişim sağol,sen nasılsın bakim:cool:

kadın,sen hangi akla hizmet,kazağı 90 dereceye atıyon bu bildiğimiz triko kazak mı:KK57:

hadi yıkıyacan niye makinada yıkıyon hadi makinada yıkıyacan niye 90 derecede yıkıyon,bu konu uzarrr gider bir sürü soru çıkar,sen artık kızına sakla o doğunca giyer:KK70:

aleyküm selam:63:

I
Bende arkadaş arıyorum kendime.
Duman hamile o da gelmiyo zaten.
Bari bafs ve beydaglidan bi atak bekliyorum.

Canim dedim yaaa 30 a atmak istedim.
Ama normal önümde benle makine arasında Alis vardı normaldir bu kadar olması..bi baktım ayar 90 da nasıl oldu bende anlamadim.
Allah'dan hamislikde kullanabileceğim bir kazak olacak inşallah.
Allahım yaaa scana girmek istiyorum...
Bafstan atak mi bekliyon :KK57: yapiyik olmiy durmiy veletler yoksa yok :KK14: ben 3 ay enaz korunacakmisim vs vs yorgunum benn :KK43:

Abla ev alma taşıma olayımz var o yüzden fırsat olmuyo nette de sorun var zaten e abla sen neler yapiyosun
hım güzel hayırlısı olsun inşallah Allah içinize sindirsin.
bebek yokken taşınıp yerleşmek en guzeli
rahat rahat halledersin işlerini.
bu arada kuşum bana abla demezsen alınmam sana
başoş diyebilirsin mesela.
:KK54::D:KK54::D:KK54::D

Anladm sağlık olsun ya ben birşey soracaktım bu ay ov testi kullandım iki defa pozitifi gördüm adete on gün ve altı gün kala gördüm normalmi Acep olabilir demi
Dijital miydi testin?
Digital değilse birinden biri yanıltıcı olmuş olabilir. Iki defa yumurtlama benim de bir defa başıma gelmişti ama bende bi yanlislik olacağını düşünmüştüm zira öyle de olmuştu.
Ayın kaçında yumurtladin? Teste göre

Ben canm kuzum felan derim genelde alınmazsanız derim o sen başoş diyorum sonra kızmak yok:KK48:
hım güzel hayırlısı olsun inşallah Allah içinize sindirsin.
bebek yokken taşınıp yerleşmek en guzeli
rahat rahat halledersin işlerini.
bu arada kuşum bana abla demezsen alınmam sana
başoş diyebilirsin mesela.
:KK54::D:KK54::D:KK54::D

Dijital değil ayın 8ve 12 de pozitifi gördüm adet tarihimde19 ağustos
Dijital miydi testin?
Digital değilse birinden biri yanıltıcı olmuş olabilir. Iki defa yumurtlama benim de bir defa başıma gelmişti ama bende bi yanlislik olacağını düşünmüştüm zira öyle de olmuştu.
Ayın kaçında yumurtladin? Teste göre

Hamile değilsem 22gelsin ya utlanmim daha fazla bu ay son doktora gidecem gerçi 3ayri doktora gittim3ay olmadı hepsi hsmiş kalırsın herşey normal demişti ama neden olmuyor ya:KK42:
22 si veya 26 si adet tarihin olacak
Bak bakalim hangisi olacak
Bebis vaRSA KIRMIZilar gelmezzz

Toktır bey dedi 2 3 ay korun :110:birde tahlillerimi tekrarlayip arastiracakmis tedavi degistirecek sanirim gec olsinda guc olmasin sonu husran olmasin beklerim ben :KK16:
Hayirlisi kuzum o zaman..
Neyi araştıracakki hersey belli zaten
Fazla muayene ücreti alır böylelikle...
Neyse hakkınızda hayırlısı olsun
Dediğin gibi geç olsun güç olmasın

Hayirlisi kuzum o zaman..
Neyi araştıracakki hersey belli zaten
Fazla muayene ücreti alben daha pmce 2 ayri yerde test yaptirmistimır böylelikle...
Neyse hakkınızda hayırlısı olsun
Dediğin gibi geç olsun güç olmasın
Ben daha once 2 ayri yerde test yaptirmistim 2 sonucta birbirinden farkli bu dr perinatolog universite hastanesinde prof orada ucretsiz sorunlu cikan yani farkli cikan testlerimi tekrarlatacak kan sulandirici dozunu ona gore verecek sanirim off zaten dunya yazi okudum kafam bi milyon du yine hepsi hikaye Allah im nasip et mucizrmi gonder amin

Back
X