• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

heee babasi beyaz kar gibi:110:
Ben karabocugum:63:

dis yok bugun tam 7 olduk 8 den gun aldik

Bende izliyom:D
alış 1 yaşına bi kaç hafta vardı cikardi

kızlar az önce doktordan geldim maşallah herşey yolunda iğnelerin dozunuda düşürdü doktorum perşembeye yeniden kontrole gidecem dualarınızı eksik etmeyin olurmu
dualarım seninle kuzum hersey çok güzel olacak insallah

hadi hayırlısı o zaman sen haftaya gidiyon yine:110:

benimkide arnica sulu ama hiç koku yapmıyor çünkü iyi temizliyorum:D
ama keşke sulu almasaydım çünkü evi temizledikten sonra birde onu temizliyosun,sende bunu yapmazsın belki ondan koku yapar:110:

he walla doğru ben rapor vermiyorum mesela:cool:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

ay hadi hayırlısı saracım yumoşların hemencecik büyüsünde başlansın:KK19:

ewet nazocum sadece konuşmak için konuşuyo çoğu insan laf olsun torba dolsun,boşver gitsin her densize cevap verecek olsak....

yok kız sen öyle yapma taş falan yok sana:KK19:

günaydın canım:KK19:
:KK70::KK70:

:KK57::KK17::KK17:

:KK60:sağol tatlım fikrin için.
:KK64:vay anasını nasıl takip ediyon sorularımı

epeydir derken
hafta sonu yoktu dimi
:KK30:en son cuma goruşmuştuk

teşekkür ederim hayatım..
iyi dileklerin ve fikirlerin için.........
:cool:saragül hoş oldu bence

ayyy deme yaaa
hastayım sessiz teknolojiye.
çok isterim sessiz olsun havam olsun
:KK48:lakin artık ilk önce havadan çok kullnışa bakmaya başladım
gerçi sen kullanımını da güzel olduğunu soyluyorsun.

ilk önce çekim gucunun iyi olması çok önemli bide aparatları tabii.

bide dayanıklı olmalıı

benim fakir iki sene de cortladı

fikirlerin için teşekkür ederim hayatım
havalı kadın, netten bakim şu sessiz süpürgeye tipide havalımı
nazoşcum ben neye cvp vermemişim cnm
senin herangi Bi sorunu atlamış olamam
msj karın sayılı çunkum

ama sevincin msjları sayılı değil
sayamouoruz onunkileri
konuşarak yazıyı ondan
:cool:ne çok çenesi varmış bunuda anlamş olduk

dur bulacam mesajı

41 kere maşallah:nazar: çok tatlılar ama küçük tam ısırmalık

ayyyy sevinç o kadar sevindimki wallahi bak şu anda gözlerim doldu maaşşallah :nazar::nazar::nazar:ALLAH ım esirgesin sizlere bağışlasın bu paşaları..çok ama çokkk tatlı çıkmışlar yerim ben bunları ,çocuk resimleri insanın içini açıyor...gözüm halı falan görmedi....sağol canım kırmadın beni,gerçi sen yoktun ama :KK19::KK19::KK19:

valla bende halıyı unuttum sen yazana kadar:KK48:

ay kızlar şu anda elim ayağım titriyor sinirde özel numara aradı az önce bende açtım ziraat bankasından arıyoruz dedi tabii yemedim banka özel numaradan armaz sonra bir sürü kızlı erkekli kahkahalar eşliğinde o...........uylamı görüşüyorum dediler ağzıma geleni söyledim kapattım..hepsinin öğreni yada çok genç oldukları seslerinden o kadar belliki bazen o kadar üzülüyorumki şu yeni nesile baktıkça yazık çok yazık...
bunca yıldır telefon taşıyorum ilk defa böyle bir terbiyesizlikle karşılaştım....

boşuna sinirlenme öyle densizler yüzünden sende açma bidaha gizli numaraları

Oglani öğle uykusuna yatırdum

Aşkın bedeli ni izliyom başka izleyecek bişiy yok

ben bu sezon hiç izlemedim sinirim oynuyo izlerken ama merakta ediyorum o yüzden hiç başlamadım

boş ver tatlım kim ne derse desin milletin ağzı torba değilki büzesin ağzı olan konuşuyo işte

evet canım bende fazla muhattap olmuyorum öyleleriyle

kızlar az önce doktordan geldim maşallah herşey yolunda iğnelerin dozunuda düşürdü doktorum perşembeye yeniden kontrole gidecem dualarınızı eksik etmeyin olurmu

saracım tüp bebek tedavisinemi başladın hadi hayırlısı son tedavin olur çifter çifter gelir bebeklerin inşallah

Kiymali karnabahar patatesle havucta koyuyom yanina bulgur pilavi cnm
Karnabahari yaptim pilo aksama:D yaparim taze taze

ellerine sağlık canım karnabaharı severim

evet canım bende fazla muhattap olmuyorum öyleleriyle

saracım tüp bebek tedavisinemi başladın hadi hayırlısı son tedavin olur çifter çifter gelir bebeklerin inşallah

evet canım tedaviye başladım amin inşallah bu sefer gelecek bebeklerim

Sabah gittim kan verdim hormom tahlili icin hsg icinde pazartesiye randevu verdiler aneztezi yapmiolarmis insallah cok canimi yakmazlar kadin olmak ne zor yalniz drun kendiyle gorusemedim dogumdaydi bu kurtajdan sonraki ilk adetimle cekilmis olacak erken degil miki bi sonraki ay mi cektirsem bi zarari olmasin hormon tahlili sonuclarini almaya gidince soracagim bakalim bugun yasam enerjim cok dusuk bu yollarda yurumek cok zormus bide kocise kırıldım bilaf etti canımı yakti

Back
X