- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
- 448
Basakcim hayiflanmayi kes disi kussun sen evi sen cekip cevirecen sicak yuva yapicansaçma sürtük herşey
ev pislik qibi
süpürgem yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basakcim hayiflanmayi kes disi kussun sen evi sen cekip cevirecen sicak yuva yapicansaçma sürtük herşey
ev pislik qibi
süpürgem yok![]()
Sevinc gelmis iyi insan lafinin ustuneokudu mu ki
benimde ocakta yimegim vardi kalkiyim yavastan kahvede pek guzel olmus elime saglikkac bafs kaccc
![]()
araba kullandığının havasını da attı hemen
8de bindim aaaşam.
vardım varıyom az kaldı
sürtük yere![]()
saçma sürtük herşey
ev pislik qibi
süpürgem yok![]()
Basakcim hayiflanmayi kes disi kussun sen evi sen cekip cevirecen sicak yuva yapicanyasanilir hale getiricen sen sevicen once ki herkes sahiplensin olmaz kuzum boyle insan kendi evini sahiplenir bak ben hakkaride ne pis kotu evde kaldim hep bahsederdim ama ben bile oturdum evim dedim orayi yuva yapmaya calistim
sen kendi evinde rahat edemiyon diken istunde gibi anlatiyon okurken benim.bile icim sisiyor kendino doldirup durma evin ayri kapin ayri kapini kapadin miydi evonin icinde huzur olsun hersey kapinin obur tarafinda kalsin anac davran kuzum biraz
![]()
Gunaydin bizde 8.30 uyandikGünaydın kızlar
Nasılsıniz bakeeem?
Biz uyandik ama hala çok uykum var![]()
Ciddimisin çok sevindim sevinç yaaaMarttan sonra korunmaya birakacam
![]()
he walla huyları değişiyor bir naz,bir niyaz,küsmeyen adam hastayken küsüyor,şımartılmak istiyormuş,bende şımarttım ecukbende göremiyorum
Bende sorun benim telde zannettimdi..
Ayyyy beydos kız bizim adamda hasta oldumu hiç çekilmez bi naz bi naz... ben derimki aman sen hasta olmada ben olurum derim düşün o derece çekilmiyor.. bir hafta kendine gelmez![]()
eşinin sana bu konuda destek olması ne güzel o zaman diyet yapmak daha kolaylaşır....belki troitlerinlede alakalıdır bu kilo olayı saracım....evet ya hem öyle diyo hemde öyle diyo istersen baktır ama sorun bu değil diyor ya bende bilinçsiz olsam tamam diyip çıksam ordan dahiliye doktoruna gitmesem oooof ooooof
eşimde benle beraber diyette valla yazık adama yeterki sen zayıfla sen yesen bende onu yerim diyor başka yemek yapsamda yemez ben yemiyom diye arada etini balığını pişiriyorum bende yiyorum çünkü onlarıda ya fırında ya haşlama yapıyorum
canım ben 105 kiloyum çok fazla kilom bu yüzden zayıflamam lazım inşallah ilaçla düzelcek tiroidim
sağoldaha bu aksam binecek tahtini kimse kapamaz valla
cok gecmis olsun
![]()
sağol canım güzel düşüncelerin için,inşaallah amin...Yaptigim yimeklerin tadina baktim elime saglik cok guzel olmusssutlu kahve yaptim simdi onu iciyorum derin gel beraber icek bugun topigi biz bekledik hakettik bol kopukludedikodu yaparik aaa basak karisi kuaforden cikamadi butun gun sevinc butun gun karilarla vir vir dir dir gundeymis sarayi pek severim Allah var dr a gittiginde bile gelir mutlaka hbr verir pasaya ni demeli cok hayirsiz cikti cokkk ahh pasam ozlettin kendini begum ara verdi gelmiyor oda hic beydagli lavanta kokulum hamarat hatunum cok hayirli evlattir cok anacigini hic ihmal etmez buradan yazar hep Allah im onada kendi gibo hayirli evlatlar nasip etsin aaa hamurumda yok ayol dedikodu yapiyim dedim iyi seyler yazmaya baslamis ben beceremicem bu isi derin se yap bakem olmadi bu
![]()
heee unutmuşum kaynoşun çarşaflarını ağda bezi yaptıydınhaklısın cnm bilemiyorki insan.
benm oğlanda hemen filmlerdeki gibi Bi gecede olmadı 2.5 sene surdu ,
gerçi normal doğumdan sonra rahatlıkla gebe kalınıyo dediydi toktorum
yinede belli olmuyo işte.
şimdi rahatsın dimi ohhh
evet cnm kocamla özlüyoruz çok
içimde sadece onun heyecanı var
neeeyyy
kız sen dun gece sevinçle mi yattın
yoook kendimi heç küeföre yoldurmadım.
kendim kendime yolunuyorum.
becerikliyimdir çok şukur
heeeeeaynen yaaa
benm herif çok şükür ben yokken geçirdi hastalığını
yoksa verem,ediyo beni
yedi yedi şişti bence
görmemiş gibi
düşünmüyoruz daha erken dee
napcan mecbur.
inşallah aralıkta güzel haberi alırsın bizede verirsin cnm
araba kullanıyon diye bize havamı atıyonGünden saat 5 gibi ciktim herif berberdeydi onu aldim kaynosa ugradik oradan markete gittik eve gel yerleştir miraci uyut Yoruldum bugun ctesiydi trafik çok yoğundu araba kullanmak çok yordu![]()
heeeeeeBeydoş kocisine geçmiş olsun erkekler hastayken hec cekilmiyiii![]()
nazooo bursadanmı bağlaninn
ewet böön daha iyiBeydos herif Daha iyimi kadın![]()
kimse benim kadar bilemez bel ağrısını çok zor benimde fıtığım vardı üstüne sürekli kürtaj olunca iyice anam ağladı,halada çok çekiyorum canım sanada geçmiş olsun....ya o aletten bizdede var ama ben hiç kullanmıyorumHee yapar kocacimbiliyomusun biz ilk evlendigimizde duzenli masaj yapardik birbirimize simdi arada yapiyoruz masaj aleti hediye almisti kocis bana ne sevinmistim arada yattigim yerde yaparim kendime sapi uzunlardan kolay kullanimi rahatlatiyi ama bu agri icerden vuruyor ya bi tuhaf fayda eder mi masaj bilmiyorumbu son dusugumden beri bel agrisi miras kaldi bana
![]()
kilo aldığına sewinen nadir kadınlardan biri hadi gözünaydınKac ay sonra 50 gordum tartida cok mutluyummm![]()
heee o zaman beni anlamıştınbiliyomusun benimde doğumdan sonra bi bel ağrısi vardı 2-3 ay sürmüştü. Mahvetmisti beni.
Hatta burda sizlere yazmıştım
offff şimdi hatırladım geri ne agriydi yaaaa
doktor kas ağrısı demişti
kas rahatlatıcı vermişti
1 ay kullanmıştım
ama hiç fayda etmedi..
sonra çektim bayagi
En sonunda yastiklarimi yükseltmeyi akıl ettimdi.. bi baktım azalmış...
şimdide 2 yastıkla birden yatıyoreee![]()
kız eski süpürgen yokmuydu senin,yoksa kaynoştan iste ne olacaksaçma sürtük herşey
ev pislik qibi
süpürgem yok![]()
ALLAH kabul etsinAşure yapiyok gazanla![]()
aynen öyleyine cevirimici gorunmiyi
Basakin lafiyla sacma surtuk![]()
neyyyyyyMarttan sonra korunmaya birakacam
![]()
raporun 10 numara 5 Yıldız.günaydın kızlar herkese mutlu sağlıklı ve huzurlu pazarlar
ben sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum daha bitmedi kahvaltımı bile yeni yaptım raporumu verip gideyim daha bir sürü iş var öğleden sonrada doğum günü partisi var çok çalışmam lazım çoook bu tedavide iş yapmayınca evi bayağı bi b.k götürmeye başlamış neyseki başladım bitiririm temizliğimi
yatak odasını düzelttim tozunu aldım süpürdüm sildim halısını değiştim
kaç makina çamaşır yıkanmıştı katlanmayı bekliyodu onları kastladım ütülükleri ayrıdum yerlerine yerleştirdim
oturma odasının tozunu aldım düzelttim şimdi gidip süpürüp silecem
yollukları paspasları makinaya attım yıkandılar onları astım şimdide beyazları atacam makinaya
bulaşık makinasını boşalttım yerine yenisi dolacak ooof poooof
daha salon var mutfak var banyo ve tuvaletler var onlarıda akşam gelince yapacam iki sepet ütüde bana bakıyo bir kısmı bugün bir kısmınıda yarın yapacam anca biter akşama yemekde yok menümüde yazıp kaçayım
fırında patates köfte
salata
domates çorbası
yoğurt
bu arada kızlar yoğurt karın bölgesindeki yağları yakıyomuş o yüzden her öğünde bir kase yemek gerekliymiş
beydoş eşinin iyi olmasına sevindim gözün aydın
deroş sende benim gibi kahvaltıyı geç yapmışsın
sevoş aşurenizi Allah kabul etsin miraca kardeş fikrin çok hoşuma kaçtı destekliyorum bu fikrini
başoş kocasına kavuşmanın heyecanıyla artık bizi bir süre unutur
bafs bel ağrın nasıl oldu canım geçmiş olsun
ben kaçtım kızlar beni merak edin tamam mı hepinizi çok öptüm
Masallahgünaydın kızlar herkese mutlu sağlıklı ve huzurlu pazarlar
ben sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum daha bitmedi kahvaltımı bile yeni yaptım raporumu verip gideyim daha bir sürü iş var öğleden sonrada doğum günü partisi var çok çalışmam lazım çoook bu tedavide iş yapmayınca evi bayağı bi b.k götürmeye başlamış neyseki başladım bitiririm temizliğimi
yatak odasını düzelttim tozunu aldım süpürdüm sildim halısını değiştim
kaç makina çamaşır yıkanmıştı katlanmayı bekliyodu onları kastladım ütülükleri ayrıdum yerlerine yerleştirdim
oturma odasının tozunu aldım düzelttim şimdi gidip süpürüp silecem
yollukları paspasları makinaya attım yıkandılar onları astım şimdide beyazları atacam makinaya
bulaşık makinasını boşalttım yerine yenisi dolacak ooof poooof
daha salon var mutfak var banyo ve tuvaletler var onlarıda akşam gelince yapacam iki sepet ütüde bana bakıyo bir kısmı bugün bir kısmınıda yarın yapacam anca biter akşama yemekde yok menümüde yazıp kaçayım
fırında patates köfte
salata
domates çorbası
yoğurt
bu arada kızlar yoğurt karın bölgesindeki yağları yakıyomuş o yüzden her öğünde bir kase yemek gerekliymiş
beydoş eşinin iyi olmasına sevindim gözün aydın
deroş sende benim gibi kahvaltıyı geç yapmışsın
sevoş aşurenizi Allah kabul etsin miraca kardeş fikrin çok hoşuma kaçtı destekliyorum bu fikrini
başoş kocasına kavuşmanın heyecanıyla artık bizi bir süre unutur
bafs bel ağrın nasıl oldu canım geçmiş olsun
ben kaçtım kızlar beni merak edin tamam mı hepinizi çok öptüm
Derim kiziyom danada bazen hee sen kimseye bakma kalktigin gibi once gobusunudekini doyur ne bekliyon bu saateraporun 10 numara 5 Yıldız.
Çok güzel rapor yazmışsın hoşuma gitti..
çokda is görmüşsun inşallah yarına halsiz kalmassin canim..
heee kahvaltıyi daha yapmadık herif daha yeni uyandı bekliyom onu