Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydoş kizkerdesimde kisa boylu o modeli çok beğendi fakat alamadi buzluk üstte ölünce her zaman uzanmak zorunda kalniyiii üstteki rafa birşeyler koy al sandalyeyemi cinsin:D
Doğru karar vermissin olmazsa da üzülme kusmet ama olur bence
ewet kısmet ama hep o kocamın yüzünden oldu o çok beğendi onu...

Beydoş bu düşük voltaj yüzünden annemin buzdolabi da bozuldu ydu yeni dolap aldik bir cihaz verdiler onu öndentakiyon ffişi ona takiyon akim düşük yuksek geldiğinde veya elektrik birden kesildiğinde esyayi koruyor ondan alin mutlaka

Beydoş bu düşük voltaj yüzünden annemin buzdolabi da bozuldu ydu yeni dolap aldik bir cihaz verdiler onu öndentakiyon ffişi ona takiyon akim düşük yuksek geldiğinde veya elektrik birden kesildiğinde esyayi koruyor ondan alin mutlaka
hım söylerim eşime,gerçi bu ewde öyle bir sıkıntı olmadı kaynoşgilde olmuştu..zaten şimdi bu eşyalarıda duysalar dedikoduya başlarlar kaynoş,börülce ve eltilerimin bir kısmı hiç yeni bişey almamızı istemezler,hepsi benim üzerime kaç kez değişti ben sewindim hayırlı olsun dedim ..onların bakışlarını bir bilsen..
Bu arada benim kocam çok begense degistirmezdim:D
ben kıyamıyorum kocama birde elektronik eşyadan iyi anladığı için güvenirim,kötü birşey seçmez:D
ben kalkıyorum sevoş,işlerimi yapayım:KK49:

Günaydın kızlar

Beydoş içinden nasıl geliyorsa öyle yap

Sevinç çim benim boyunda 1.64 ama buzdolabı sorun olmuyo

Başakcım kendi fikrine saygı duydum

Beydoşum sevincin mesajına gelmeme şaşırmışsin benim boyunda uzun olmadığı için güldüm bu arada bende kova burcuyum

Derin nasılsın

Bafs inşallah bugün güzel haberler alırsın

Günaydın kızlar :KK68:

Zor uyandım 7.30 da.. gözümden uyku akiyordu. Bi büyük bardak cay ve 3 dilim tam tahilli ekmek krem peynir reçel zEytin yedim. Iyi geldi. Kendime geldim:D

Beydoş Birak yapsinlar dedikoduyu catlayip patlasinlar geç söyleme gelip görünce sok olsunlar:KK57::KK57::D:D
heee:cool::cool:
Günaydın kızlar

Beydoşum sevincin mesajına gelmeme şaşırmışsin benim boyunda uzun olmadığı için güldüm bu arada bende kova burcuyum

Derin nasılsın

aaa burçtaşız demek:KK19:ayıptır demesi kova burçları özel insanlardır....yok saracım şaşırmadım,hoşuma gitti sakın yanlış anlama o suratı sanada koydum sewdiğimden...yinede sen benden 4 cm uzunsun,4 cm i beğenmiyonmu...
sevinçte ilerde kamburlaşacak:63:iyiki bir boyu var...ama biz her dem taze kalıcazz:D:D:D
Günaydın kızlar :KK68:

Zor uyandım 7.30 da.. gözümden uyku akiyordu. Bi büyük bardak cay ve 3 dilim tam tahilli ekmek krem peynir reçel zEytin yedim. Iyi geldi. Kendime geldim:D
günaydın canım,ben geri kaçıyom:KK55::KK55:

[QUOTfen nebeydagli, post: 37824482, member: 306680"]heee:cool::cool:

aaa burçtaşız demek:KK19:ayıptır demesi kova burçları özel insanlardır....yok saracım şaşırmadım,hoşuma gitti sakın yanlış anlama o suratı sanada koydum sewdiğimden...yinede sen benden 4 cm uzunsun,4 cm i beğenmiyonmu...
sevinçte ilerde kamburlaşacak:63:iyiki bir boyu var...ama biz her dem taze kalıcazz:D:D:D

günaydın canım,ben geri kaçıyom:KK55::KK55:[/QUOTE]
4 cm den neler olur:63:

Günaydın kızlar

Derin nasılsın

Sağol bitanem
Dun kaynostaydik geç geldik
Hiçbi is yapamadım akşam oğlan uyuyo ses olmasın diye.
Bugün bi sürü is beni bekliyor
Yani toplama yapılacak
Ama çok yormak istemiyorum kendimi çünkü ordada yoruldum dün.
Pek bi iş yapmadım ama yine de oglanin peşinden kosmakdan yorgun düştüm
Eve geldik bacaklarimin üst kısmındaki kaslar ağrıyor
Sabaha karşıda uyuyamadım..
O yüzden bugün çabucak evi toplarim başka bi işde yapmiycam

Sen nasılsın canim?

sağolasın canım amin daha iyileri sizlerin olsunn....ayyy amiiin sevinçç,im bunların borcu bitsinki çamaşır makinemide değiştireyim:KK19:

:63::63::63::63:iyiki bir boyun var bildiğim çok güzel iki atasözü var ama,kibarlığımı bozup demicemm:63:
aslında pişmanlığımın altında yatan sebeplerin içinde buda vardı ewe gelince düşündüm:KK70::KK70::KK70:
hem okadar güzel ve genç görünüyorumki satıcılar beni nişanlı zannettiler :D:Dgerçi en güzel DERİN:110:

sağol canımmm,bakalım derincim eşim görüşecek değişirlerse diğer modeli alıcaz oda çok güzeldi..olmazsada ne yapalım kısmet...
benim burcum KOVA,kızkardeşim var başak burcu o benim bin beteriim..

:63::63::63::63::63::63:

cnım olacak inşaallah bu kadar sıkma kendini,sen ne kadarlık ewlisin..

:110::110::110::110::110::110::110::110:
bir yılı geçti ben evleneli 6 aydır korunmuyoruz eşiimle ama olmadı

Insallah canim yarin ablam benim hsg filmini memleketteki dr a gosterecek ne diyecek acana bende merak ediyorum i sallah canimi sikmaz zaten birinin dedigi birinonkinide tutmuyor ya hayorlisi
biri başka bişey diyor diğer doktor başka bisey. Inşallah olumlu gelirde sende biran önce calismalara baslArsin.

Kafamda deli sorularr:KK53:
Neymiş :110:
günaydın hanımlar,bugün erkenciyim kahvaltımı bile yaptım:Duykum kaçtı nedense..
aldığın yeni eşyaların heyecanı olmasin:KK76:

Basak hnm evi parlatmis bir aydir evde yoksun ev pislik içindeydi ve bir gecede parlattin hemi hayirdir sihirli deyneginmi var:110: üstten üstten yaptin zaar:110:
Kapi cam sildinmi perde yikadinmi:63:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:heee kız bi gecede nası yapmış:KK70:çok yetenekli bi tkb:KK57:

sağolasın canım amin daha iyileri sizlerin olsunn....ayyy amiiin sevinçç,im bunların borcu bitsinki çamaşır makinemide değiştireyim:KK19:

:63::63::63::63:iyiki bir boyun var bildiğim çok güzel iki atasözü var ama,kibarlığımı bozup demicemm:63:
aslında pişmanlığımın altında yatan sebeplerin içinde buda vardı ewe gelince düşündüm:KK70::KK70::KK70:
hem okadar güzel ve genç görünüyorumki satıcılar beni nişanlı zannettiler :D:Dgerçi en güzel DERİN:110:

sağol canımmm,bakalım derincim eşim görüşecek değişirlerse diğer modeli alıcaz oda çok güzeldi..olmazsada ne yapalım kısmet...
benim burcum KOVA,kızkardeşim var başak burcu o benim bin beteriim..

:63::63::63::63::63::63:

cnım olacak inşaallah bu kadar sıkma kendini,sen ne kadarlık ewlisin..

:110::110::110::110::110::110::110::110:
Heee şunu bileydiniz :KK53:
kız başak burçları öyle kararsız belkim ama en klas burc:110:
hım söylerim eşime,gerçi bu ewde öyle bir sıkıntı olmadı kaynoşgilde olmuştu..zaten şimdi bu eşyalarıda duysalar dedikoduya başlarlar kaynoş,börülce ve eltilerimin bir kısmı hiç yeni bişey almamızı istemezler,hepsi benim üzerime kaç kez değişti ben sewindim hayırlı olsun dedim ..onların bakışlarını bir bilsen..

ben kıyamıyorum kocama birde elektronik eşyadan iyi anladığı için güvenirim,kötü birşey seçmez:D
ben kalkıyorum sevoş,işlerimi yapayım:KK49:
yaaa insanlar ne kadar değişik.. bende mi bi tuhaflıklar var ben eşya falan hiç kiskanmam üstelik millet ev alsa hoşuma bile gider beni. Ama benim kaynos börülce ve ekti takımının bir iki taneside oylee:KK51:

Bende kaç gündür gez gez:KK55: dolu is birikmiş:110:
Sende çok yorma kendini:110:
Ben mutfağı toapladım ama üstten...
Aslında dolaplarımin içinin bazisinin düzenlenmesi lazım. Artık bi dahakI hafta sonu yaparım herif çocuğa bakarken bende hallederim. :110:

Sende çok yorma kendini:110:
Ben mutfağı toapladım ama üstten...
Aslında dolaplarımin içinin bazisinin düzenlenmesi lazım. Artık bi dahakI hafta sonu yaparım herif çocuğa bakarken bende hallederim. :110:

Camasirlarimi yikadim serdim miroyu doyurdum uyuttum.
Wc banyo yikadim evi supurup silmem lazim hakani bekliyom

Back
X