Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selam kızlar ben geldim merak edenleriniz olmuş sevos beydos ayrıca teşekkür ederim. Sara sende Sağol canim. Hepinizi opuyorum:KK74:

Elbiseyi aldim ama otobuste unuttum. :110::110::110::110:

Şaka tabi ki:KK70::KK70::KK70:
Buna bayilirdiniz ama şaka:KK70:

Rapor veriiiim
Ben sabah çarşıya gittim. Elimde para kalmadı para başka şeylere gitti elbise kaldı:63:

Sonra eve geldim oglanı uyuttum bişeyler yedim banyo yaptım herif geldi dışarı çıktık ordan kaynosa gittik.:KK51:

Kaynos yemek yapmıştı yani yapıyordu hala
Kaynos kaynatos ve kocos yemek yediler beni yine sona bıraktılar alış e bak diye.

Neyse onlar kalkınca bende yedim peşinden bulasiklari yikadim.:110:

Neden benI sona birakiyolar ne ayıp bişey yaa.ben hamisim sonucda. Bi daha yemek yemiycem orda. Niye yedimki bugün. Üstelik yemeğin bi kısmını ben yaptım salatayida.
Ama bana ders oldu artık orda yemiycem
:KK12:
Neyse ordan çıktık Kızkardeşime ugradik
Oğlanada baktı
Sahlep de yaptı içtik sohbet ettik geldik eve
1 saat önce.
Oğlanin yemegini sütünu verdim
Onu uyuttuk
Ben bulasiklari yikadim.
ÇamaşırLARI katladim
Utulencekleri yarına ayirdim
Banyo yaptım
Şimdi birazdan dualarimi okurum...:KK51:

Selam kızlar ben geldim merak edenleriniz olmuş sevos beydos ayrıca teşekkür ederim. Sara sende Sağol canim. Hepinizi opuyorum:KK74:

Rapor veriiiim
Ben sabah çarşıya gittim. Elimde para kalmadı para başka şeylere gitti elbise kaldı:63:

Sonra eve geldim oglanı uyuttum bişeyler yedim banyo yaptım herif geldi dışarı çıktık ordan kaynosa gittik.:KK51:

Kaynos kaynatos ve kocos yemek yediler beni yine sona bıraktılar alış e bak diye.

Neden benI sona birakiyolar ne ayıp bişey yaa.ben hamisim sonucda. Bi daha yemek yemiycem orda. Niye yedimki bugün. Üstelik yemeğin bi kısmını ben yaptım salatayida.
Oğlanada baktı
1 saat önce.
Onu uyuttuk
Ben bulasiklari yikadim.
ÇamaşırLARI katladim
Banyo yaptım

elbiseni güle güle giyin canım
kaynananlarada yuuuh peees ne desem az yani

elbiseni güle güle giyin canım
kaynananlarada yuuuh peees ne desem az yani
Alamadım canim elbiseyi.. kaldı bu seferlik.. önümüzdeki günlerde bütçe ayarlaması yapıp yine bi alma girişiminde buluncam. Başka masraflara bekledigimden fazla gitti. .
Kaynoslara bende pes diyorum ama sonra diyorum ben mi abartiyorum acaba.
Bi de bana demesinmi benim şu takımlarımi kaldır oburlerini çıkar üst rafdan. :KK57:Şok oldum zati:KK57: Bende dedim ben yapamam:63: o da yok öbür geline söylerim o yaparsa yapar dedi.. heee dedim yapsınlar:110:
Aslında o benim tersimi iyi bilir de neyse..

DEROŞŞŞ alamadınmı elbiseni:110:
:110::110::110:

Derosa gore elbise kalmamis:KK59::KK59:

:KK14:Deroş o elbiseyi de kaybetti kesin:KK45: onu ariyoo zaaar:KK53:

:KK70:yok canım o kadarda deel:KK70:kaybetse bile bize söylemez heralde..
:110::110::110: niye soylemiycekmisim:KK59: bal gibi de her bişeyi soyluyom :KK14:

ben böön çok duygusalım ya aa,formumda deelim sanki:KK14:
habire gözlerim doluyor:KK14:
:KK19:

ilk gece çarpıştık
ertesi gün tatile çıktım:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
yeter çok bile:oops:

sağol canım gelmiş yemiş kadar oldum:KK60:

valla ben söyleyecek kelime bile bulamıyorum eşimede dedim bu yaptıklarını doğru buluyomusun diye sen haklısın ama ne yapayım diyor

ama telefonda onlar diyecek bişey bulamıyoruz deyince bende size ne diyeceğimi bilmiyorum dedim o kadar
esin seni anlıyor farkında herseyun:KK51:

DEROŞŞŞŞŞ:KK17:nerdesin kızzz elbiseyle birlikte sendemi kayboldun:p
Şu ELBİSE yi alsaydimda topikce rahatlasaydik:KK70:

evet doğru tabii, herkes kendince belki en kötüsünü yaşıyo ,
benim olayımda kapımı kapattım rahatım , olmuyo cnm.
evet aynı evde yaşamaktan çok daha iyi ama uzakta otursaydık ne kadar kotu olurlarsa olsunlar kırk yılda Bi görürdüm,
o görüşme de saygı çerçevesinde olurdu.
aynı binada olmak pek bişeyi değiştirmiyo
huzurla binaya girip çıkamıyorum
ailemin gelmesini hiç istemiyorum.
zaten onlarda gelince rahat edemiyolar, bu bana öyle koyuyoki.
herkesin kendine göre derdi var işte:KK14: kuşum
aynı binada oturmakta aynı evde oturmak gibi bişiy:cool:

Yarin kocamin dogum gunu sevebiyle pasta alip babamlar kutlamaya geleceklermis yemegi bizde yiyip dogum gunu kutlayacagiz babamda tansiyon ve gut oldugu yemekler tuzsuz olmali fazla yagli ve etli olmamali kurufasulye ve kereviz disinda menuleri bekliyorum kizlar yardimci olun lutfen birde yarin ogleden sonra hastane islerim var hepsi nasil yetisecek bilmiyorum simdi temizlik yapiyorum ortaligi guzrllestiriyorum..yemek sonrasi icin pogaca kurabiye ve muffin yapmayi planliyorum yaspastayi onlar alacak zaten yemek icin babam patates yemegi ve pilav yap dedi mercimek corbasida yapayim diyorum ortaya salata ve sevincin tarif kabak salatasi gecen yaptim ya bayildim babamada yapicam nasil tavsiyeleriniz var mi
eşine nice yaşlar mutlu huzurlu bol çocuklu ve senli seneler yaşlar diliyorum tontisim

Birde patatesli humus tarifim var humus sevenler için oda zuperrrrr
severim Humusu:kk77:

afiyet olsun bende şimdi çay yapacam tarçınlı hemde

ellerine sağlık canım afiyet olsun

haklısın herkesi derdi kendine büyük ben bir ablan olarak üzülmeni istemiyorum evinde mutlu olmanı istediğimden yazıyorum canım kaynana milleti işte iyi olsalar insan olsalar kıyamet kopar

ben tarif istiyorum
karanfilli çay severim:KK50:

Sasirmadim derosu merak ettimdi:110:
:KK19::KK19::KK19:

Beydos

Senin şu eltine gıcık oldum bendede var bi tane öyle. Offf az cektirmedi bana çocuk konusunda özellikle. Resmen ömrümü yedi. Ama Allaha Şükür şu anda çok mesafeliyiz hatta küs gibi. Merhabayi bile zor söyleriz mecburiyetten onu bile çoğu zaman soylemeyiz ama ben böyle istedim. Çünkü kadın beni üzmek için o kadar çabalıyordu ki. Şimdi konuşmayinca uzemiyoda...kendimi ancak böyle koruyabildim. Şu anda kafam çok rahat. Keşke bi 10 sene önce yapsaymisim bunu...

Sende mesafeni koy... daha az uzulursun.. biz kendimizi korumassak bitirir bunlar bizi..

Inşallah Rabbim çocuk konusundada yüzünü güldürecek ve catlayacaklar

bafs eşinin doğum günü kutlu olsun çocuklarınızla beraber nice yıllara

bafs menü istemişsin şöyle yazayım

kıtır ekmekli domates çorbası
zeytinyağlı sarma
kuş üzümlü pirinç pilavı
kürdan kebabı
salata

çayın yanınada peynirli kek
ıspanaklı börek
cevizli kalburabastı

Bafsss cnm eşine mutlu uzun yıllar dilerim
:KK9::KK9::KK9:

:110::110::110: niye soylemiycekmisim:KK59: bal gibi de her bişeyi soyluyom :KK14:

:KK19:

yeter çok bile:oops:

esin seni anlıyor farkında herseyun:KK51:

eşine nice yaşlar mutlu huzurlu bol çocuklu ve senli seneler yaşlar diliyorum tontisim

severim Humusu:kk77:

karanfilli çay severim:KK50:

:KK19::KK19::KK19:
sagolun canlarimm cok mutlu oldum amin insallah Rabbim basimizdan eksik etmesin insallah bidahaki dogum gununde ona bir evlat daha verebilmis olurum aminn Allah im nasip etsin insallah Rabbimin bana en guzel lutfu kocam ve oglum Allah herkesin yuvasini korusun mutlu huzurlu kilsin biatada sarcim menun cok guzel ama pratik lazim bana cunku yarin ogleden sonra hastanede olucam sabahtan gitmedende yemekleri yapmam lazim saat 12 ye kadar donerkende ikindi gibi babamlarla beraber donucez eve herseyin hazir olmasi lazim zaten babamda hastalik sebebiyle herseyi yiyemiyor muffin pogaca ve kurabiyeyi yaptim evimi derledim topladim sabahta erken kalkip mercimek corba etli patates yemegi pilav yapicam ortaya yesillik salatasi ve sevincin kabak salatasi yapicam gidiyim su utuleride yapip yatayim herkese iyi geceler

Mercimek çorba
Firinda patates tavuk ggöğsü yap yagli değil kabak salatasi
Pilav yeter
Pasta borekte olur tamamdir
Canim tavuk esim ve babam yemiyor onun disonda bu menu super bende mercimek kusbasili patates yemegi pilav dusuniyodum bi baktim netdeyse aynisino yazmissin :KK9: pogaca muffin kurabiye yaptim yemekleride sabahtan yapicam

bölümün ne canım
bölümümü sormuştun unutmuşum yazmayı
istanbul üniv. hukuk büro yönetimi ve sekreterliği cnm

bunu ogrendigim iyi oldu bende bundan sonra ona gore yazarim BASOSSS!:KK12:
nolduki kuşum kötü bişi yok ortada sen olduğun gibi devam et
ben senin her msjını okurum lakin her msjına cvp yazmam, çünkü geçmişi okuyamadığından cvp yazmıyorsu
sana özell bişi söyliceksem başa adını yazıyorum.
ha bak ne dicem şindik; benim sana söylediğim 399 luk süpürge sessiz değilmiş meğer ondan öyle ucuzmuş
bugün mağazaya gittim
sessiz ve toz ttorbalı olan süpürge 600 küsur
ama olsun kocam yine de alcak:KK73:

Rapor veriiiim

Oğlanada baktı
1 saat önce.
Onu uyuttuk
Ben bulasiklari yikadim.
ÇamaşırLARI katladim
Banyo yaptım
vallahi ya vicdanı olan önce gebe karıyıı yemek dyedirir
bence sen normal düşünüyosun, gebe kadın beklicek millet yemek yicek ne ayıp:63::63:

o elbise topiğimizin bayrağını imgelein bundan sonra, alınca resmini kesin paylaş bizimle
tpiğin ilk sayfasına koyalım:KK70:

--------

aynen aynı binada oturmak pek bişiyi değişitrmiyo
aynı evin içinde gibisin hergün zırt pırt görüyosun:63:

benimkilerde öyle saracım,ben kürtaj olunca kadın el gibi 10 gün sonra gelirdi birde benden hizmet beklerdi:KK51:
:KK14:
Ayyyy sorma benimde annemler gelmek istemezdi zart kapi cat kapi basimizi beklerlerdi:63:
haklısın herkesi derdi kendine büyük ben bir ablan olarak üzülmeni istemiyorum evinde mutlu olmanı istediğimden yazıyorum canım kaynana milleti işte iyi olsalar insan olsalar kıyamet kopar
aslında benim kaynoş iyi biridir
düşüncesizlikleri ve fikirsizlikleri çok fazladır lakin geçinilmicek bi kadın değil
onunla pek bi sıkıntım yokyani
sıkıntım eşimin biyolojik babasıyla
esasında babası olduğunu dşünmüyorum lakin öyle birinden baba olmaz
huzurumuzu kaçıran en büyük sebep:KK43::KK43:

DEROŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ KIZZ ALİŞ YÜRÜYODUR HERALDE ARTIKIN İNŞŞALLAH AMİN:110:

Deroş Deroş Deroş
Birdahaki sefere ben hamileyim çok aciktim siz tutun önce ben yicem de hic utanma:110:
Kocana pesss diyorum ben emziriyom diye herif önce beni oturtur doyurur:110:

bölümümü sormuştun unutmuşum yazmayı
istanbul üniv. hukuk büro yönetimi ve sekreterliği cnm

nolduki kuşum kötü bişi yok ortada sen olduğun gibi devam et
ben senin her msjını okurum lakin her msjına cvp yazmam, çünkü geçmişi okuyamadığından cvp yazmıyorsu
sana özell bişi söyliceksem başa adını yazıyorum.
ha bak ne dicem şindik; benim sana söylediğim 399 luk süpürge sessiz değilmiş meğer ondan öyle ucuzmuş
bugün mağazaya gittim
sessiz ve toz ttorbalı olan süpürge 600 küsur
ama olsun kocam yine de alcak:KK73:

vallahi ya vicdanı olan önce gebe karıyıı yemek dyedirir
bence sen normal düşünüyosun, gebe kadın beklicek millet yemek yicek ne ayıp:63::63:
o elbise topiğimizin bayrağını imgelein bundan sonra, alınca resmini kesin paylaş bizimle
tpiğin ilk sayfasına koyalım:KK70:

--------

aynen aynı binada oturmak pek bişiyi değişitrmiyo
aynı evin içinde gibisin hergün zırt pırt görüyosun:63:

aslında benim kaynoş iyi biridir
düşüncesizlikleri ve fikirsizlikleri çok fazladır lakin geçinilmicek bi kadın değil
onunla pek bi sıkıntım yokyani
sıkıntım eşimin biyolojik babasıyla
esasında babası olduğunu dşünmüyorum lakin öyle birinden baba olmaz
huzurumuzu kaçıran en büyük sebep:KK43::KK43:

hıııım iyi o zaman benim kayınpederim olmadığından yorum yapamıyacam ama genelde gelin kaynana anlaşamaz kayınpederlerle gelinler iyi anlaşır derler :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

ama olsunkocam yine de alcak:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

hadi gözün aydın :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

sagolun canlarimm cok mutlu oldum amin insallah Rabbim basimizdan eksik etmesin insallah bidahaki dogum gununde ona bir evlat daha verebilmis olurum aminn Allah im nasip etsin insallah Rabbimin bana en guzel lutfu kocam ve oglum Allah herkesin yuvasini korusun mutlu huzurlu kilsin biatada sarcim menun cok guzel ama pratik lazim bana cunku yarin ogleden sonra hastanede olucam sabahtan gitmedende yemekleri yapmam lazim saat 12 ye kadar donerkende ikindi gibi babamlarla beraber donucez eve herseyin hazir olmasi lazim zaten babamda hastalik sebebiyle herseyi yiyemiyor muffin pogaca ve kurabiyeyi yaptim evimi derledim topladim sabahta erken kalkip mercimek corba etli patates yemegi pilav yapicam ortaya yesillik salatasi ve sevincin kabak salatasi yapicam gidiyim su utuleride yapip yatayim herkese iyi geceler

amin canım

seninde menünde güzel canım

evet bafsingo bakmaz pek msjlara
o yüzden bende bafsınkileri okuyorum sadece.
arada bişi yazarsam
BAFSSS diye başlıyorum:KK45:

:63:evt menemeni çok sever içimiz dışımız menemen

:KK70::KK70::KK70:
bende öyle yapıyorum artık:110:

evet doğru tabii, herkes kendince belki en kötüsünü yaşıyo ,
benim olayımda kapımı kapattım rahatım , olmuyo cnm.
evet aynı evde yaşamaktan çok daha iyi ama uzakta otursaydık ne kadar kotu olurlarsa olsunlar kırk yılda Bi görürdüm,
o görüşme de saygı çerçevesinde olurdu.
aynı binada olmak pek bişeyi değiştirmiyo
huzurla binaya girip çıkamıyorum
ailemin gelmesini hiç istemiyorum.
zaten onlarda gelince rahat edemiyolar, bu bana öyle koyuyoki.
herkesin kendine göre derdi var işte:KK14: kuşum
seni çok iyi anlıyorum başak ve biliyorumki daha yazamadığın çok şey var...bende aynı binada oturdum,annemgil gelse sorun,misafir gelse sorun ben gitsem sorun,misafire yaptığım ikramlar bile sorun korkumdan istediğim şeyleri yapamazdım bile..bu yazdıklarımda devede kulak misali...kocam bana çiçek getirmek istemiş bir kere daha yeni ewli sayılırız adamcağız simsiyah koca bir poşete koymuştu anasıgil bana sorun çıkarmasın diye hey gidi:KK14:
Heeee kimse bilmiyiiiiii:eek:
DDövülmüş cevizi içine koy
cevizler tammı dövülüyoro_O
bafs menü istemişsin şöyle yazayım

kıtır ekmekli domates çorbası
zeytinyağlı sarma
kuş üzümlü pirinç pilavı
kürdan kebabı
salata

çayın yanınada peynirli kek
ıspanaklı börek
cevizli kalburabastı