- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Sasirmadim derosu merak ettimdi![]()
evet bugün ortalarda gözükmüyo elbise alacaktı alışverişten yorgun düşmüştür dinleniyodur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar ben geldim merak edenleriniz olmuş sevos beydos ayrıca teşekkür ederim. Sara sende Sağol canim. Hepinizi opuyorum
Elbiseyi aldim ama otobuste unuttum.
Şaka tabi ki
Buna bayilirdiniz ama şaka
Rapor veriiiim
Ben sabah çarşıya gittim. Elimde para kalmadı para başka şeylere gitti elbise kaldı
Sonra eve geldim oglanı uyuttum bişeyler yedim banyo yaptım herif geldi dışarı çıktık ordan kaynosa gittik.
Kaynos yemek yapmıştı yani yapıyordu hala
Kaynos kaynatos ve kocos yemek yediler beni yine sona bıraktılar alış e bak diye.
Neyse onlar kalkınca bende yedim peşinden bulasiklari yikadim.
Neden benI sona birakiyolar ne ayıp bişey yaa.ben hamisim sonucda. Bi daha yemek yemiycem orda. Niye yedimki bugün. Üstelik yemeğin bi kısmını ben yaptım salatayida.
Ama bana ders oldu artık orda yemiycem
Neyse ordan çıktık Kızkardeşime ugradik
Oğlanada baktı
Sahlep de yaptı içtik sohbet ettik geldik eve
1 saat önce.
Oğlanin yemegini sütünu verdim
Onu uyuttuk
Ben bulasiklari yikadim.
ÇamaşırLARI katladim
Utulencekleri yarına ayirdim
Banyo yaptım
Şimdi birazdan dualarimi okurum...![]()
Alamadım canim elbiseyi.. kaldı bu seferlik.. önümüzdeki günlerde bütçe ayarlaması yapıp yine bi alma girişiminde buluncam. Başka masraflara bekledigimden fazla gitti. .elbiseni güle güle giyin canım
kaynananlarada yuuuh peees ne desem az yani
Humusu severim...Patatesli humus tarif i verecek mirroyu uyutuyom
DEROŞŞŞ alamadınmı elbiseni![]()
Derosa gore elbise kalmamis![]()
Deroş o elbiseyi de kaybetti kesin
onu ariyoo zaaar
![]()
yok canım o kadarda deel
kaybetse bile bize söylemez heralde..
ben böön çok duygusalım ya aa,formumda deelim sanki
habire gözlerim doluyor![]()
yeter çok bileilk gece çarpıştık
ertesi gün tatile çıktım![]()
esin seni anlıyor farkında herseyunsağol canım gelmiş yemiş kadar oldum
valla ben söyleyecek kelime bile bulamıyorum eşimede dedim bu yaptıklarını doğru buluyomusun diye sen haklısın ama ne yapayım diyor
ama telefonda onlar diyecek bişey bulamıyoruz deyince bende size ne diyeceğimi bilmiyorum dedim o kadar
Şu ELBİSE yi alsaydimda topikce rahatlasaydikDEROŞŞŞŞŞnerdesin kızzz elbiseyle birlikte sendemi kayboldun
![]()
aynı binada oturmakta aynı evde oturmak gibi bişiyevet doğru tabii, herkes kendince belki en kötüsünü yaşıyo ,
benim olayımda kapımı kapattım rahatım , olmuyo cnm.
evet aynı evde yaşamaktan çok daha iyi ama uzakta otursaydık ne kadar kotu olurlarsa olsunlar kırk yılda Bi görürdüm,
o görüşme de saygı çerçevesinde olurdu.
aynı binada olmak pek bişeyi değiştirmiyo
huzurla binaya girip çıkamıyorum
ailemin gelmesini hiç istemiyorum.
zaten onlarda gelince rahat edemiyolar, bu bana öyle koyuyoki.
herkesin kendine göre derdi var iştekuşum
eşine nice yaşlar mutlu huzurlu bol çocuklu ve senli seneler yaşlar diliyorum tontisimYarin kocamin dogum gunu sevebiyle pasta alip babamlar kutlamaya geleceklermis yemegi bizde yiyip dogum gunu kutlayacagiz babamda tansiyon ve gut oldugu yemekler tuzsuz olmali fazla yagli ve etli olmamali kurufasulye ve kereviz disinda menuleri bekliyorum kizlar yardimci olun lutfen birde yarin ogleden sonra hastane islerim var hepsi nasil yetisecek bilmiyorum simdi temizlik yapiyorum ortaligi guzrllestiriyorum..yemek sonrasi icin pogaca kurabiye ve muffin yapmayi planliyorum yaspastayi onlar alacak zaten yemek icin babam patates yemegi ve pilav yap dedi mercimek corbasida yapayim diyorum ortaya salata ve sevincin tarif kabak salatasi gecen yaptim ya bayildim babamada yapicam nasil tavsiyeleriniz var mi
severim HumusuBirde patatesli humus tarifim var humus sevenler için oda zuperrrrr
karanfilli çay severimafiyet olsun bende şimdi çay yapacam tarçınlı hemde
ellerine sağlık canım afiyet olsun
haklısın herkesi derdi kendine büyük ben bir ablan olarak üzülmeni istemiyorum evinde mutlu olmanı istediğimden yazıyorum canım kaynana milleti işte iyi olsalar insan olsalar kıyamet kopar
ben tarif istiyorum
bafs eşinin doğum günü kutlu olsun çocuklarınızla beraber nice yıllara
bafs menü istemişsin şöyle yazayım
kıtır ekmekli domates çorbası
zeytinyağlı sarma
kuş üzümlü pirinç pilavı
kürdan kebabı
salata
çayın yanınada peynirli kek
ıspanaklı börek
cevizli kalburabastı
Bafsss cnm eşine mutlu uzun yıllar dilerim
![]()
sagolun canlarimm cok mutlu oldum amin insallah Rabbim basimizdan eksik etmesin insallah bidahaki dogum gununde ona bir evlat daha verebilmis olurum aminn Allah im nasip etsin insallah Rabbimin bana en guzel lutfu kocam ve oglum Allah herkesin yuvasini korusun mutlu huzurlu kilsin biatada sarcim menun cok guzel ama pratik lazim bana cunku yarin ogleden sonra hastanede olucam sabahtan gitmedende yemekleri yapmam lazim saat 12 ye kadar donerkende ikindi gibi babamlarla beraber donucez eve herseyin hazir olmasi lazim zaten babamda hastalik sebebiyle herseyi yiyemiyor muffin pogaca ve kurabiyeyi yaptim evimi derledim topladim sabahta erken kalkip mercimek corba etli patates yemegi pilav yapicam ortaya yesillik salatasi ve sevincin kabak salatasi yapicam gidiyim su utuleride yapip yatayim herkese iyi geceler
niye soylemiycekmisim
bal gibi de her bişeyi soyluyom
yeter çok bile
esin seni anlıyor farkında herseyun
Şu ELBİSE yi alsaydimda topikce rahatlasaydik
aynı binada oturmakta aynı evde oturmak gibi bişiy
eşine nice yaşlar mutlu huzurlu bol çocuklu ve senli seneler yaşlar diliyorum tontisim
severim Humusu
karanfilli çay severim
![]()
Canim tavuk esim ve babam yemiyor onun disonda bu menu super bende mercimek kusbasili patates yemegi pilav dusuniyodum bi baktim netdeyse aynisino yazmissinMercimek çorba
Firinda patates tavuk ggöğsü yap yagli değil kabak salatasi
Pilav yeter
Pasta borekte olur tamamdir
bölümümü sormuştun unutmuşum yazmayıbölümün ne canım
nolduki kuşum kötü bişi yok ortada sen olduğun gibi devam etbunu ogrendigim iyi oldu bende bundan sonra ona gore yazarim BASOSSS!![]()
vallahi ya vicdanı olan önce gebe karıyıı yemek dyedirirSelam kızlar ben geldim merak edenleriniz olmuş sevos beydos ayrıca teşekkür ederim. Sara sende Sağol canim. Hepinizi opuyorum
Elbiseyi aldim ama otobuste unuttum.
Şaka tabi ki
Buna bayilirdiniz ama şaka
Rapor veriiiim
Ben sabah çarşıya gittim. Elimde para kalmadı para başka şeylere gitti elbise kaldı
Sonra eve geldim oglanı uyuttum bişeyler yedim banyo yaptım herif geldi dışarı çıktık ordan kaynosa gittik.
Kaynos yemek yapmıştı yani yapıyordu hala
Kaynos kaynatos ve kocos yemek yediler beni yine sona bıraktılar alış e bak diye.
Neyse onlar kalkınca bende yedim peşinden bulasiklari yikadim.
Neden benI sona birakiyolar ne ayıp bişey yaa.ben hamisim sonucda. Bi daha yemek yemiycem orda. Niye yedimki bugün. Üstelik yemeğin bi kısmını ben yaptım salatayida.
Ama bana ders oldu artık orda yemiycem
Neyse ordan çıktık Kızkardeşime ugradik
Oğlanada baktı
Sahlep de yaptı içtik sohbet ettik geldik eve
1 saat önce.
Oğlanin yemegini sütünu verdim
Onu uyuttuk
Ben bulasiklari yikadim.
ÇamaşırLARI katladim
Utulencekleri yarına ayirdim
Banyo yaptım
Şimdi birazdan dualarimi okurum...![]()
o elbise topiğimizin bayrağını imgelein bundan sonra, alınca resmini kesin paylaş bizimleŞu ELBİSE yi alsaydimda topikce rahatlasaydik
aynı binada oturmakta aynı evde oturmak gibi bişiy![]()
benimkilerde öyle saracım,ben kürtaj olunca kadın el gibi 10 gün sonra gelirdi birde benden hizmet beklerdi![]()
Ayyyy sorma benimde annemler gelmek istemezdi zart kapi cat kapi basimizi beklerlerdi![]()
aslında benim kaynoş iyi biridirhaklısın herkesi derdi kendine büyük ben bir ablan olarak üzülmeni istemiyorum evinde mutlu olmanı istediğimden yazıyorum canım kaynana milleti işte iyi olsalar insan olsalar kıyamet kopar
ama olsunkocam yine de alcak![]()
bölümümü sormuştun unutmuşum yazmayı
istanbul üniv. hukuk büro yönetimi ve sekreterliği cnm
nolduki kuşum kötü bişi yok ortada sen olduğun gibi devam et
ben senin her msjını okurum lakin her msjına cvp yazmam, çünkü geçmişi okuyamadığından cvp yazmıyorsu
sana özell bişi söyliceksem başa adını yazıyorum.
ha bak ne dicem şindik; benim sana söylediğim 399 luk süpürge sessiz değilmiş meğer ondan öyle ucuzmuş
bugün mağazaya gittim
sessiz ve toz ttorbalı olan süpürge 600 küsur
ama olsun kocam yine de alcak
vallahi ya vicdanı olan önce gebe karıyıı yemek dyedirir
bence sen normal düşünüyosun, gebe kadın beklicek millet yemek yicek ne ayıp
o elbise topiğimizin bayrağını imgelein bundan sonra, alınca resmini kesin paylaş bizimle
tpiğin ilk sayfasına koyalım
--------
aynen aynı binada oturmak pek bişiyi değişitrmiyo
aynı evin içinde gibisin hergün zırt pırt görüyosun
aslında benim kaynoş iyi biridir
düşüncesizlikleri ve fikirsizlikleri çok fazladır lakin geçinilmicek bi kadın değil
onunla pek bi sıkıntım yokyani
sıkıntım eşimin biyolojik babasıyla
esasında babası olduğunu dşünmüyorum lakin öyle birinden baba olmaz
huzurumuzu kaçıran en büyük sebep![]()
sagolun canlarimm cok mutlu oldum amin insallah Rabbim basimizdan eksik etmesin insallah bidahaki dogum gununde ona bir evlat daha verebilmis olurum aminn Allah im nasip etsin insallah Rabbimin bana en guzel lutfu kocam ve oglum Allah herkesin yuvasini korusun mutlu huzurlu kilsin biatada sarcim menun cok guzel ama pratik lazim bana cunku yarin ogleden sonra hastanede olucam sabahtan gitmedende yemekleri yapmam lazim saat 12 ye kadar donerkende ikindi gibi babamlarla beraber donucez eve herseyin hazir olmasi lazim zaten babamda hastalik sebebiyle herseyi yiyemiyor muffin pogaca ve kurabiyeyi yaptim evimi derledim topladim sabahta erken kalkip mercimek corba etli patates yemegi pilav yapicam ortaya yesillik salatasi ve sevincin kabak salatasi yapicam gidiyim su utuleride yapip yatayim herkese iyi geceler
bende öyle yapıyorum artıkevet bafsingo bakmaz pek msjlara
o yüzden bende bafsınkileri okuyorum sadece.
arada bişi yazarsam
BAFSSS diye başlıyorum
evt menemeni çok sever içimiz dışımız menemen
![]()
seni çok iyi anlıyorum başak ve biliyorumki daha yazamadığın çok şey var...bende aynı binada oturdum,annemgil gelse sorun,misafir gelse sorun ben gitsem sorun,misafire yaptığım ikramlar bile sorun korkumdan istediğim şeyleri yapamazdım bile..bu yazdıklarımda devede kulak misali...kocam bana çiçek getirmek istemiş bir kere daha yeni ewli sayılırız adamcağız simsiyah koca bir poşete koymuştu anasıgil bana sorun çıkarmasın diye hey gidievet doğru tabii, herkes kendince belki en kötüsünü yaşıyo ,
benim olayımda kapımı kapattım rahatım , olmuyo cnm.
evet aynı evde yaşamaktan çok daha iyi ama uzakta otursaydık ne kadar kotu olurlarsa olsunlar kırk yılda Bi görürdüm,
o görüşme de saygı çerçevesinde olurdu.
aynı binada olmak pek bişeyi değiştirmiyo
huzurla binaya girip çıkamıyorum
ailemin gelmesini hiç istemiyorum.
zaten onlarda gelince rahat edemiyolar, bu bana öyle koyuyoki.
herkesin kendine göre derdi var iştekuşum
cevizler tammı dövülüyorHeeee kimse bilmiyiiiiii
DDövülmüş cevizi içine koy
vay bee süperrrr mönüüüüübafs menü istemişsin şöyle yazayım
kıtır ekmekli domates çorbası
zeytinyağlı sarma
kuş üzümlü pirinç pilavı
kürdan kebabı
salata
çayın yanınada peynirli kek
ıspanaklı börek
cevizli kalburabastı