- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
ellerine sağlıkEvi süpurdum
Banyoyu sildim
Mor lahana salatası yaptım kendime
Şimdi oglani uyutuyom ayağimda salliyom
Sonra o salatayi yiycem![]()

yemeği koydum ataşa piştikten sonra anama gidecem oda çok sewer onada götürecem..Nereye gidiyon
Ne iş gorucen böön
inşaallah ama benim rüyalarım hepmi çıkar be kardeşim4 aydır da görüyorum ve adet oluyorum maalesef ...Rüyalar tersine çıkar derler kuzum
Sıkma canını şimdiden
Zaten daha var senin bata
Inşallah hamissindir hayırlısıyla.
kız ebegümeciyi nasıl açıklayım,eminim hepsi biliyodur sen biliyon deminapiiim canim az fitne fesat insan az huzursuzluk demek.. bakalım Allahda biliyo yaa içimi. Ben hep iyi düşündüm herkes için. Ama artık hiçbişey düşünmek istemiyorum. Şuanda huzurluyum geçmişe bakarakdan Allahıma binlerce şükür. Arada puruzler oluyor ama normal o da
Ebegumeci ni de bilmezler şimdi
Onu da aciklasaydin..
işleri yaptım biraz![]()

boşverrr deroşum hani bir laf var ya şimdiki aklım olsa asla onları yapmadım kendime bunları yaptırmazdım yada neler yapardım diyeee..keşke olsaydı ama maalese f geriye dönülmüyor o yüzden kimsenin seni üzmesine izin vermiyorsan çok iyi yapıyorsun onlarda kendi fesatlıklarıylaboğuşsunlar..
inşaallah sevinç,4 aydır çıkmadı amaTersine cikar insallah cnm

gerçektenmi kızzzKömeci kavurdunmu Beydoş bende böreğini severim sen sakin yeme haaaa hemileye düşük yaptiriyor kesinlikle yasak içindessöktürücü etken maddesi varrr insallah yememisdir beydossss