Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evi süpurdum
Banyoyu sildim
Mor lahana salatası yaptım kendime
Şimdi oglani uyutuyom ayağimda salliyom

Sonra o salatayi yiycem:kk77:
ellerine sağlık:kk77:
Nereye gidiyon
Ne iş gorucen böön
yemeği koydum ataşa piştikten sonra anama gidecem oda çok sewer onada götürecem..
Rüyalar tersine çıkar derler kuzum
Sıkma canını şimdiden
Zaten daha var senin bata
Inşallah hamissindir hayırlısıyla.
inşaallah ama benim rüyalarım hepmi çıkar be kardeşim4 aydır da görüyorum ve adet oluyorum maalesef ...
napiiim canim az fitne fesat insan az huzursuzluk demek.. bakalım Allahda biliyo yaa içimi. Ben hep iyi düşündüm herkes için. Ama artık hiçbişey düşünmek istemiyorum. Şuanda huzurluyum geçmişe bakarakdan Allahıma binlerce şükür. Arada puruzler oluyor ama normal o da

Ebegumeci ni de bilmezler şimdi:110:

Onu da aciklasaydin..:110:

işleri yaptım biraz:KK56:
kız ebegümeciyi nasıl açıklayım,eminim hepsi biliyodur sen biliyon demi:110:

boşverrr deroşum hani bir laf var ya şimdiki aklım olsa asla onları yapmadım kendime bunları yaptırmazdım yada neler yapardım diyeee..keşke olsaydı ama maalese f geriye dönülmüyor o yüzden kimsenin seni üzmesine izin vermiyorsan çok iyi yapıyorsun onlarda kendi fesatlıklarıylaboğuşsunlar..

Tersine cikar insallah cnm
inşaallah sevinç,4 aydır çıkmadı ama:KK14:hayırlısı..
Kömeci kavurdunmu Beydoş bende böreğini severim sen sakin yeme haaaa hemileye düşük yaptiriyor kesinlikle yasak içindessöktürücü etken maddesi varrr insallah yememisdir beydossss
gerçektenmi kızzz:KK57:daha kavruluyor..iyiki söyledin ,ben zaten sevmemde ama yararlı diye yeşil diye yerdim belki..ama pişmişmi diye bakmam ilazım..az öncede bakmıştım:KK17:

ellerine sağlık:kk77:

yemeği koydum ataşa piştikten sonra anama gidecem oda çok sewer onada götürecem..

inşaallah ama benim rüyalarım hepmi çıkar be kardeşim4 aydır da görüyorum ve adet oluyorum maalesef ...

kız ebegümeciyi nasıl açıklayım,eminim hepsi biliyodur sen biliyon demi:110:

boşverrr deroşum hani bir laf var ya şimdiki aklım olsa asla onları yapmadım kendime bunları yaptırmazdım yada neler yapardım diyeee..keşke olsaydı ama maalese f geriye dönülmüyor o yüzden kimsenin seni üzmesine izin vermiyorsan çok iyi yapıyorsun onlarda kendi fesatlıklarıylaboğuşsunlar..

inşaallah sevinç,4 aydır çıkmadı ama:KK14:hayırlısı..

gerçektenmi kızzz:KK57:daha kavruluyor..iyiki söyledin ,ben zaten sevmemde ama yararlı diye yeşil diye yerdim belki..ama pişmişmi diye bakmam ilazım..az öncede bakmıştım:KK17:
Yoooo bilmiyom:110:

ayyy deroş seni yirim yirim:kk77:
olabilir ya herkes bilmeyebilir,bu kömeç yani ebegümeci bu mevsimde genelde topraklı alnda kendiliğinden bile biten,yararlı uzun saplı ve sapların ucunda yeşil yapraklaı olan bir bitki...ben ince,ince doğrayıp bol soğan yağ ve biber salçasıyla pişene kadar kavuruyorum ..pişincede az karabiber ve pulbiber atıyorum,böreğini yapanda var..yanında yoğurt ve turşuyla turpla salatayla yeniyor:kk77:anlatabildimmi bilmiyom..

benim mönüm hazır
mercimek çırbası,kömeç kavurması,yoğurt yurşu:kk77:
annemde de ekşili köfte yapılacak büyük bir ihtimalle, bir tabak ta bana gelir bende onu yirim:kk77:

CigTE="beydagli, post: 37885343, member: 306680"]tamam yemem sewmiyom zati,pişmişmi deyi bakmayımmı:110:

vay anasını:KK59:[/QUOTE]
Cigne tukur :eek:

bölümümü sormuştun unutmuşum yazmayı
istanbul üniv. hukuk büro yönetimi ve sekreterliği cnm

nolduki kuşum kötü bişi yok ortada sen olduğun gibi devam et
ben senin her msjını okurum lakin her msjına cvp yazmam, çünkü geçmişi okuyamadığından cvp yazmıyorsu
sana özell bişi söyliceksem başa adını yazıyorum.
ha bak ne dicem şindik; benim sana söylediğim 399 luk süpürge sessiz değilmiş meğer ondan öyle ucuzmuş
bugün mağazaya gittim
sessiz ve toz ttorbalı olan süpürge 600 küsur
ama olsun kocam yine de alcak:KK73:

vallahi ya vicdanı olan önce gebe karıyıı yemek dyedirir
bence sen normal düşünüyosun, gebe kadın beklicek millet yemek yicek ne ayıp:63::63:
o elbise topiğimizin bayrağını imgelein bundan sonra, alınca resmini kesin paylaş bizimle
tpiğin ilk sayfasına koyalım:KK70:

--------

aynen aynı binada oturmak pek bişiyi değişitrmiyo
aynı evin içinde gibisin hergün zırt pırt görüyosun:63:

:KK14:

:KK14:

aslında benim kaynoş iyi biridir
düşüncesizlikleri ve fikirsizlikleri çok fazladır lakin geçinilmicek bi kadın değil
onunla pek bi sıkıntım yokyani
sıkıntım eşimin biyolojik babasıyla
esasında babası olduğunu dşünmüyorum lakin öyle birinden baba olmaz
huzurumuzu kaçıran en büyük sebep:KK43::KK43:

ama olsunkocam yine de alcak:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
gozunaydin gule gule kullan alinca haber et yorumlarini yaz

Mercimek corbasi etli patates yemegi pilav et sote yaptim yanina kabak salatasi ve yesillik salatasi yapicam bu kadar tahlil sonucum cikmis bira dinleneyim dus alip cikarim babamlarida alip doneriz yine bisuru seye cevap yamam lazim okudum ama vakit yok sizi seviyorum

:110: hani et yemiyidiiii:110:
Mercimek corbasi etli patates yemegi pilav et sote yaptim yanina kabak salatasi ve yesillik salatasi yapicam bu kadar tahlil sonucum cikmis bira dinleneyim dus alip cikarim babamlarida alip doneriz yine bisuru seye cevap yamam lazim okudum ama vakit yok sizi seviyorum

Back
X