- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
fırınım bozuldu yaa
gelini kullanmayı çok sewerler,gerçekten yazıklar olsun..demekki nasıl oldun demeyi ve bunun için aramayı biliyormuş aslında ama,amaç başka tabiii birde hasta olduğunu bile,bile çağırıyor yuh be yuhh
he biliyon mecburum ben anama gitmeye,bugün geç gittim iyikide geç gittim benim anam bu yaşta bile kaynana derdi çekiyor kendi derdi yetmez gibiçok sinirliyim ve canm acayip sıkkın
ne resmi eklicektin nazo
bende de yok
benmiiihadi deroş neyse ama benn
hep beydoş gelmez zati
asıl gelmeyen başak karısı
ben mecburum anama gitmeye
annemdeydim canım yaa..benim annem rahatsız biliyosunuz sol tarafı felçli kemik erimesi ileri düzeyde birde babannem bizimle yaşar yıllardır çok sewerim hep saygı gösteririz..bugün anama neler etmiş çıldırdım 75 yaşında hiç birşeye hali yok,ama kavgada aslan kesilmiş..sonrada halama gitmiş..annemde iyi değildi geç geldim..bende çıldırdım..
canım sıkkın olmazsa kahkahayla gülerdim ama hiç içimden gelmiyor..
doğru bu tür işleri yapabilmek için gerçekten öyle olmak gerkiyor..bana teklif gelmiştiyalvardı kadın yap diye asla yapamam dedim..
annene çok geçmiş olsun biliyorum hasta olduğunu canım Allah şifa versin
kaynana her yerde her yaşta kaynana işte adı batasıca kendileri hiç gelin olmadılar sanki ama zamanında kendileri gelinken ne hinlik düşünmüşlerse gelinleride öyle düşünür zannediyolar cadalozlar
Belim sirtim heryerim ağrıyii azcık erken geldim yatağa...
Yataktan canlı bağlantı yapiyom![]()
iyice ağırlaştın canım kaç haftalık oldun
çiğ gıdalar yemekte genetik
benim halamın çocuklarında falan var
çiğ makarna pirinç yiyenler falan
halamın torunlarında da çiğ hamur yiyen çocuklar doğdu
çiğ makarna pirinçmi bide hamur

saat 11 i geçiyodu hasta ziyaretinden geldiğimizde
adam ameliyat olmuş iki büklüm oturuyor bizim lüzumsuz kaynoş aldı eline kağıt kalem
iş lanı anlatmaya başladı
benim adam kalkalım dedi ama nafile
vır vır vır vır konuştukça konuşuyo
eve gelince herife dedim bu annenin yüzünden utanıyor insan hasta ziyareti bu kadar uzun olur mu dedim
ama napcan bişi diyemiyoz.anadır sonuçta.
gerçi eşim başta dediydi
hasta ziyaretine gidiyoruz amwayı anlatmak için geliyosan hiç gelme diye
ama dinleyen kim
kadın bildiğini okuyo
insanı utandırmaktan başka bi işe yaramıyo, üşüncesiz fikrsiz...
ya bu erkek analarıın hepsimi böyle gereksiz oluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet canım hepsi gereksiz bunların ama ne yapacan el mecbur katlanıyoruz
Beydoş babaannene inanamiyorummmmmmm annenin kendine bakar hali yok birde kaynanaylami ugrasiyor tövbe tövbe gitsin kizina küs gitti zaarhayret birşey
Poffff kaynana her yasta kaynana iste![]()
aynen bunların yaşı maşı yok kaynana milleti işte