• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evet abla :KK43: gecen gün şu pirinçli olanından yaptım tadı bi tuhaf.. eşim bırak diyo sebze yemeyelim:KK48: azck ucundan onuda
ALLAH iyiliğini versin:-)merak etme hepsini öğrenirsin zamnla ,aslında bende verebilirim tarifi ama dediğim gibi yemek işleri genelde sevinçten sorulur:110:
ne yapiyordur :KK45:
Menemen yapayım o zaman :kk77: ağzımın suyu aktı kalkiyom hemen:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::kk77:
kalk artık,ama burayı unutma yine..böön kaynoşa gitmiyonmu:110:

kızlar dün akşam oturmuş tv izliyodum bi anda baktım dudağım acıyo gittim aynada baktımki ucu bembeyaz bir sivilce çıkmış çok acıyo kaşığı ağzıma götüremiyom durduk yerde niye çıktıki

kızlar dün akşam oturmuş tv izliyodum bi anda baktım dudağım acıyo gittim aynada baktımki ucu bembeyaz bir sivilce çıkmış çok acıyo kaşığı ağzıma götüremiyom durduk yerde niye çıktıki
geçmiş olsun canım sıkıntıdan olabilir,ama kötü bir yerde çıkmış..

destekleyici kemer nasıl oluyor kii:110:
karnı destekliyor korse değil ama o tarz bişey yani sıkmiyor fakat karnin aşağı sarkmasını engelliyor gibi bişey. Düğünde oynarken ayakta dururken gerekli olduğunu düşündüm.

ben ıspanak çorbasını hep pirinçli yaparım canım ekşi olarakda nar ekşisi katarım çok yakışıyor

nohut,aşurelik buğday,barbunya,bugünde börek sarıp atacam yarında içli köfte yapabilirim ama gün var oraya gidecem olmadı hafta içi yaparım içli köfteyi

kaynanana git o hazırlamıştır seni bekliyodur :-):-):-):-):-):-)
yok ona akşama giderik belkim:110:

Sevoş beydoş derin hadi kahvaltıyaaa :-)
ben geldim :kk77:
sara'yi da cagirsaydin:110:
o_O

ALLAH iyiliğini versin:-)merak etme hepsini öğrenirsin zamnla ,aslında bende verebilirim tarifi ama dediğim gibi yemek işleri genelde sevinçten sorulur:110:

kalk artık,ama burayı unutma yine..böön kaynoşa gitmiyonmu:110:
Sara da tarif verebilir çok güzel detaylı anlatiyi :63: sewosun tahtına konabilir:KK45:
Kaynosa.....:KK47:akşama belki:110:

canim bikaç gün iyi değildin yaa vücut onu dışarı atmış bence.. yani kötü bişey değil aksine iyi olmalı derdi bizim büyüklerimiz:110:

nazonun misafirleri gitmedimiki:110:
gitse de once Bi temizlik yapar öyle gelir
evet bnm kuzum teyzesi 4 yaşna girio ocak 5 te ksmetse kardeş istiyooo şiddetle :D
Allah bağışlasın inşallah.
kardeş için tam zamanı uzmanlara göre
bana göre değil:KK70:

hee sen alıntıla:110:
:110:

bu kadar abur,cubur yersen tabiki kilo yapar,hemide sağlıksız şeyler bunlar:KK11:

kız madem öyle bir şey var adını yazsana bizede:KK59:

heeee:KK70:
o işine gelen mesacları görüyore benimkileride görmüyore:KK70:
:KK70:

ama dr kafama elledi öyle verdi cnm
herkesin yapısına göre var
ilaç şampuan lar ama hakkaten çok etkili
istersen eczaneye sor al
nizoral isimli şampuan gerçi kendini bulamadım muadilini aldım
Basak karisi emzirme donemi herkeste ayni etkiyi vermiyor adet çok gecikmezse kilo veriyorsun gecikirse hormonlar calismadigi için sisiyorsun :110::110:
:110:

Tunaydinn bazara gidicegim ama gec kalkyik kahvalti sofrasini yeni toplicam evi toplucam mutfagi supurcem sonra kismetse gidicem bazaraa

hadi hayırlısı inşaallah yeni yılda bebek müjdesi alırsınız...

genelde hamilelik ve adet belirtileri aynı oluyor,inşaallah bu belirtiler bebiş belirtisidir..beklemekten başka çare yok:D

benimde 28 aralık inşaallah yeni yıl hediyeleri olur bize:KK68:
eğer erken döllenme varsa adete bir kaç gün kala çıkabiliyor testte ama kanda daha net sonuç alırsın..
ama benim gibi sabırsız ve test manyağıysan 5 gün kaladan başlayabilirsin,ama bekle bence:cool:
inşallah çok sabırsızım aslında beklemem lazım ama ben salı günü yapacağım.bnm çünkü 2 ay idrar testlerim,pozitif verdi.kan testi yaptırdım 8.91 çıktı.sonra adete,yakın düştü.bu ayda aynısı,olursa doktorum hormon testi yapacakmış.buyuk ihtimalle kimyasal atlattın ama biz yine de emin olalım diyor.

Back
X