• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karnı destekliyor korse değil ama o tarz bişey yani sıkmiyor fakat karnin aşağı sarkmasını engelliyor gibi bişey. Düğünde oynarken ayakta dururken gerekli olduğunu düşündüm.

yok ona akşama giderik belkim:110:

ben geldim :kk77:
sara'yi da cagirsaydin:110:
o_O

Sara da tarif verebilir çok güzel detaylı anlatiyi :63: sewosun tahtına konabilir:KK45:
Kaynosa.....:KK47:akşama belki:110:

canim bikaç gün iyi değildin yaa vücut onu dışarı atmış bence.. yani kötü bişey değil aksine iyi olmalı derdi bizim büyüklerimiz:110:
aa bir bakıma destekli sütyen gibi desene,güzelmiş...
ewet sarada çok güzel tarif yazıyor ben daha önce yazmıştım bunu zaten geçmişi okusaydın görürdün zaar:110:kaynoşada gitmeden duramıyin artık bağımlılık yapmış sende:63:
gitse de once Bi temizlik yapar öyle gelirAllah bağışlasın inşallah.
kardeş için tam zamanı uzmanlara göre
bana göre değil:KK70:

:110:

:KK70:

ama dr kafama elledi öyle verdi cnm
herkesin yapısına göre var
ilaç şampuan lar ama hakkaten çok etkili
istersen eczaneye sor al
nizoral isimli şampuan gerçi kendini bulamadım muadilini aldım
:110:
eczaneye gidersem bir sorayım bakayım,yani dökülmeyi durdurmuşmuyduo_Odurduysa niye bıraktın:KK11:
Sosyeteye gidiyom dönüşte geçmişe bakarim:63:
:63::63::63::63:

inşallah çok sabırsızım aslında beklemem lazım ama ben salı günü yapacağım.bnm çünkü 2 ay idrar testlerim,pozitif verdi.kan testi yaptırdım 8.91 çıktı.sonra adete,yakın düştü.bu ayda aynısı,olursa doktorum hormon testi yapacakmış.buyuk ihtimalle kimyasal atlattın ama biz yine de emin olalım diyor.
sen kimyasal gebelik yaşamışsın canım geçmiş olsun..inşaallah bu ay öyle olmaz bebeğin sımsıkı tutunur..
sosyeteyede girdin artık bizi tanımazsın:63:

Beydagli canim alsam duygularimi yazdim cookkk rahatlad ben sinirlenince aglayip saga sola siir yazi yaziyom geciyi sabah kus gibi hafiflemis uyandim adamda nobetten geldi sarilip uyuduk:KK60: senin bu halini iyi gormuyorum ben cok duygusalsin dedi bu ara bebek istegim cok depresti sinirlerim tepemde gecer diyorum buda gecer

kızlar geçen gün media markt ten eşimi aradılar yüklü alışveriş yapanlara yeni yıl için hediye kuponu veriyolarmış çekilişle bir kişiye mercedes hediye edeceklermiş bizde hak kazanmışız...ayyy keşke bize çıksaaaaa:KK71:inşaallah bize çıkarrrrr yaaaaa:KK71:
İnsallah size cikar cnm :29:
gordum kizzz senide gotururum ne var bize cok yakinnn:21:
Sevoş beydoş derin hadi kahvaltıyaaa :-)
:110::110:

Beydagli canim alsam duygularimi yazdim cookkk rahatlad ben sinirlenince aglayip saga sola siir yazi yaziyom geciyi sabah kus gibi hafiflemis uyandim adamda nobetten geldi sarilip uyuduk:KK60: senin bu halini iyi gormuyorum ben cok duygusalsin dedi bu ara bebek istegim cok depresti sinirlerim tepemde gecer diyorum buda gecer
iyi böyle deşarj oluyosan ne güzel..hem eşinde haklı artık toparlanman lazım,buda geçecek inşaallah canım sıkma canını...
İnsallah size cikar cnm :KK19:

gordum kizzz senide gotururum ne var bize cok yakinnn:D

:110::110:
inşaallah ,inşaallah:KK68:
Sosyeteden geldim cay iciyommm :D tayt aldim çocuklara eşofman aldim :D babamada eşofman aldim
hayırlı olsun,sosyete sevinç:110:
Ayyy herif aradi onu almaya gidiyom carsidada isim vardi :KK55::KK70::KK70:
yine ne işin var çarşıda ,gezenti:110:kurtlu peynir:63:
Kızlar kaynana ma geldim oturuyom
ayy ne heycanlı,sen ne zamndır gitmiyordun nasıl karşıladılar seni hayla aynılarmı:63:
ALLAH yardımcın olsun ne diyeyim:KK19:bişey derlerse ses et toplaşır gelirik:KK19:
ne oldu kız bişey mi dediler:110:

aa bir bakıma destekli sütyen gibi desene,güzelmiş...
ewet sarada çok güzel tarif yazıyor ben daha önce yazmıştım bunu zaten geçmişi okusaydın görürdün zaar:110:kaynoşada gitmeden duramıyin artık bağımlılık yapmış sende:63:

eczaneye gidersem bir sorayım bakayım,yani dökülmeyi durdurmuşmuyduo_Odurduysa niye bıraktın:KK11:

:63::63::63::63:
saç diplerindeki mantar neden oluyormuş kepeke ve dokulmeye
saçlarımın dökülmesi durunca bırakmıştım cnm
ilaç gibi bişi olduğu için devamlı kullanılacak bişi değildi
hem pahalı hemde küççücuk Bi ambalajdı hayatım
lakin şuanda yine aşırı kepek var sanırım mantar oluşmuş saç dibinde

sen kimyasal gebelik yaşamışsın canım geçmiş olsun..inşaallah bu ay öyle olmaz bebeğin sımsıkı tutunur..

sosyeteyede girdin artık bizi tanımazsın:63:
bizimde eski Bi arkadaş yeni evlendi
kocasının soy ismini alarak soy ismi ünlü oldu.
artık ünlü oldun bizi tanımazsın dedim:KK70:
çok yaratıcı olmasa da komik Bi espriydi:110:

Kızlar kaynana ma geldim oturuyom
Abboowwwww
:29:
iyi böyle deşarj oluyosan ne güzel..hem eşinde haklı artık toparlanman lazım,buda geçecek inşaallah canım sıkma canını...

inşaallah ,inşaallah:KK68:

hayırlı olsun,sosyete sevinç:110:

yine ne işin var çarşıda ,gezenti:110:kurtlu peynir:63:

ayy ne heycanlı,sen ne zamndır gitmiyordun nasıl karşıladılar seni hayla aynılarmı:63:
ALLAH yardımcın olsun ne diyeyim:KK19:bişey derlerse ses et toplaşır gelirik:KK19:

ne oldu kız bişey mi dediler:110:

Hahahahsassss:KK45::KK45::KK45:

Back
X