Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heeee iseacaba hipoyamı işesem
hipo yani çamaşır suyu![]()
sevinç hanım siz kahvedeyken tüm yazılan mesacları okudunuzmu![]()
Slmm kizlart bende araniza yeni katildimmm bende hamiss olmak istiyorumm ♥♥♥ 3 kez olumsuzluk yasadim hamileliklerimde sebebi arasyirildi kan pihtilasmam varmus ondan oyle seyler yasamisim rabbim birkez daha yasatmasin simdide tekrar hamile kalmayi istiyorum rabbim nasip ederse beklemedeyim daha 10 gunum varyrta cogaltici ilac ve igne kullandim bu ay ve catlatma ignesii.. hepimizin hakkimizda hayirlisi rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasinnn
alış çoktan uyandı. Zaten onun korkusundan kahvaltı yapamiyomki doğru düzgün. Bırakmıyor yememe karşı cicukgit kahvaltını yap,çocukta acıktı zaar
aliş uyandımı![]()
Tost deme bana canom midem bulaniyiiii hep sizin yuzunuzden soguttunuz beni tosttanbilemiyicim biraz düşünmem ilazım
kalk bi tost yap![]()
sen yaparsan güzel olmazmı eminim çok güzel bir menuderoş beydoş yemeğim hakkında bişey demediniz yoksam beğenmedinizmi aşk olsun![]()
Sağol canim. Çabuk geçer inşallah.GGeçmiş olsun cnm
ne testi yine aklina sokuyon
![]()
heee bi ona isememistinacaba hipoyamı işesem
hipo yani çamaşır suyu![]()
biz sorunca bişey hemen havaya giriyon cevap vermiyon amaGeçmiş olsun cnm bir pihtili olarak iki çocuğum var 3 dusugum var Rabbim çok bekletmesin sormak istediğin birşey olursa hazirim cnm
alış çoktan uyandı. Zaten onun korkusundan kahvaltı yapamiyomki doğru düzgün. Bırakmıyor yememe karşı cicuk
Tost deme bana canom midem bulaniyiiii hep sizin yuzunuzden soguttunuz beni tosttan
sen yaparsan güzel olmazmı eminim çok güzel bir menuanlatımın detaylı ve cok güzel. Başkaları gibi baştan savma anlatmuyon
Sağol canim. Çabuk geçer inşallah.
Ben aklına sokmadimki geçmişi okusaydın anlardin
heee bi ona isememistin
sen nasıl dayanacan bir haftan var daha bata... kanda baktır en iyisi
biz sorunca bişey hemen havaya giriyon cevap vermiyon ama![]()
Cokk tesekurler cnm cok sagolasin cokk seviniyorum boyle seyleri duyunca umudum cogaliyor uzmeyi istemem seni ama merakda ediyorum dusuklerin ne zaman olduu tedaviylemi hamile kaldin bebislerine benim ilki dis gebelikti enfeksiyondan olmustu ikincisi kaldurdu ucuncu kimyasalGeçmiş olsun cnm bir pihtili olarak iki çocuğum var 3 dusugum var Rabbim çok bekletmesin sormak istediğin birşey olursa hazirim cnm
Aynı komşumu sizde kahve içmedinizmi bugün?Komşuya çaya gidiyiiimmmm![]()
şelamlar
miafirim yılbaşından onra gidecek onun için girşemde geçmişi pek okuyamam
çok öpüyorum hepinizi inşallah iyiinizdir ben grip oldum![]()
Komşuya çaya gidiyiiimmmm![]()
profilo benm bul. Ve çam. Makinem ikisi de süper çıktı.ellerine sağlık canım bende arada mercimeği salçalı yapıyorum güzel oluyor,ben tüm soğanda atarım zaten blendırdan geçirince gözükmüyor lezzet veriyor
çok var aslında ma birden sorunca aklıma gelmedi
eldekini zaten bende yıllardır kullanıyorum böönde makina için aldım birde bunu deneyeyim
senin makinanın markası neki minnoşum,gerçi elektronik eşyada biraz şans işi ama benimkiside pırıl ,pırıl yıkıyor,ayrıca ellerim eminim seninkinde eyidir![]()
kiskandinmialış çoktan uyandı. Zaten onun korkusundan kahvaltı yapamiyomki doğru düzgün. Bırakmıyor yememe karşı cicuk
Tost deme bana canom midem bulaniyiiii hep sizin yuzunuzden soguttunuz beni tosttan
sen yaparsan güzel olmazmı eminim çok güzel bir menuanlatımın detaylı ve cok güzel. Başkaları gibi baştan savma anlatmuyon
Sağol canim. Çabuk geçer inşallah.
Ben aklına sokmadimki geçmişi okusaydın anlardin
heee bi ona isememistin
sen nasıl dayanacan bir haftan var daha bata... kanda baktır en iyisi
biz sorunca bişey hemen havaya giriyon cevap vermiyon ama![]()
şelamlar
miafirim yılbaşından onra gidecek onun için girşemde geçmişi pek okuyamam
çok öpüyorum hepinizi inşallah iyiinizdir ben grip oldum![]()
Aynı komşumu sizde kahve içmedinizmi bugün?
28 tane komsum varsabah beraber kahve içmedinizmi Allah muhabbetinizi artırsın
Bu yılbaşı akşamı ya biyere gitmeliyiz yada misafir çağırmalıyım.
yoksa her sene olduğu gibi yine kaynana börülce ve tayfasıyla mecburi sıkıcı işkenceli oturma partisine katılacağım pofff
profilo benm bul. Ve çam. Makinem ikisi de süper çıktı.
bencede senin ellerin daha iyidir
benm ellerim pek marifetli değil
bizimki klasik kaynoslarla geçer.Bu yılbaşı akşamı ya biyere gitmeliyiz yada misafir çağırmalıyım.
yoksa her sene olduğu gibi yine kaynana börülce ve tayfasıyla mecburi sıkıcı işkenceli oturma partisine katılacağım pofff
bizimki klasik kaynoslarla geçer.Bizim herif zati başka program yapmamiza izin vermez
onların sıkıcı ortamında vakit gecireceZ
![]()