Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

at b.ku
tobe estağfir:110:
ayy senin kocada hepten acayip
ayyy benimki beni dinler bari,az çok

senin yerinde olaydım sessiz sakin otururum evimde
ama ben sırf onlarla sıkıcı bi akşam geçirmemek için bi çözüm arıyorum
ama ne yapsın ailesini Seviyo adam niye çok görüyon :KK70::KK70:
işin enteresan tarafı oraya gitmesek daha sıkıcı geçecek. Alıştık artık:KK14:

geçmiş lsun,misafir yerini pek beğenmiş demek...bizde toplaşıp gelekmi zaten senin ev merkezde:KK45:

daha kadın zabahnan kahveye geldi,bari bir gün bekleseydin iadeyi ziyaret için evcilikmi oynuyonuz yoksa:110:

eskiden profilo için pek iyi söylemler duymuyorduk ama artık oda bosh un yan ürünü olmuş ve bayağı düzelmiş seninde memnuyitendinden belli:KK14:

abowww kesin birilerini çağır yada git daha iyi...kız senin şu pencere kapayan komşun ne oldu:KK14:

he zaten neden bahsetsek onlar çıkıveriyor hemen çok ilginç:KK59:egzantrik
ya bosch un yan urunu olduğunu duymamştım.
ama seni de dediğin gibi beyaz eşya şans olduğu için belli olmuyor. Ben çok memnunum.
annemin bul. Makinesi bosch lakin hep deterjan kalıntısı ve leke bırakıyor. Hiç memnun değil. Bütün bardakların içi deterjan tozu. Ben oraya gittiğimde kullanmadan once herşeyi sudan geçiriyorum. :63:
-----
cam kapayan komşum o günden beri görmedim hava soğuk herkes evde. Ama camda gördüm tesadüfen fark ettim hiç bakmıyorum artık tarafa.
ayıplı davranışlı karı

Nar soydum yarısını yedim
yarısınıda yarın yiycem:kk77:
bana hep herif ayıklar narı
bende kaşık kaşık yerim offf ağzım sulandı şimdik narın o ekşimtırak tadını ağzımda hissettim

Paramparça yi izliyom :110:
ona denk geldikçe bende bakıyorum
çok ilginç

Iki dizi izliyom
kara para aşk .... çok güzel...
kaderimin yazıldığı gün .... ama bunda heyecan yok artık yakinda bende izlememeye başlarım sanırsam.
kaderimin y. Gün de mi heycan kalmadı.
o dizi bitcek yakında zaten ses getirmedi
şuraya yazdım

ama ne yapsın ailesini Seviyo adam niye çok görüyon :KK70::KK70:
işin enteresan tarafı oraya gitmesek daha sıkıcı geçecek. Alıştık artık:KK14:
sen pekte sıkılmıyosun demek ki kaynananlarda
olsun oda güzel napcan sağlık olsun
hem Aliş seni bırakır ordayken
kendi evinizde dağılmaz
sende rahat ediyorsundur orda

sen pekte sıkılmıyosun demek ki kaynananlarda
olsun oda güzel napcan sağlık olsun
hem Aliş seni bırakır ordayken
kendi evinizde dağılmaz
sende rahat ediyorsundur orda
eskiden daha çok sıkılıyodum vakit gecmiyodu ama şimdi cicukla uğraşInca vakit su gibi geçiyo... o da orda oynuyor eve gelince sutunu verip direk yatiriyorum yorulmuş oluyor çünkü.

:KK45:

kaderimin y. Gün de mi heycan kalmadı.
o dizi bitcek yakında zaten ses getirmedi
şuraya yazdım
Bende biteceğini düşünüyordum sanırım benden başka izleyicisi de yok:110: yazık oldu......oyuncular çok iyiydi yoksa...
Ama senaryo çok zayıf kaldı... ilerleme yok hala ayni yerde sayikliyor:KK51:

ya bosch un yan urunu olduğunu duymamştım.
ama seni de dediğin gibi beyaz eşya şans olduğu için belli olmuyor. Ben çok memnunum.
annemin bul. Makinesi bosch lakin hep deterjan kalıntısı ve leke bırakıyor. Hiç memnun değil. Bütün bardakların içi deterjan tozu. Ben oraya gittiğimde kullanmadan once herşeyi sudan geçiriyorum. :63:
-----
cam kapayan komşum o günden beri görmedim hava soğuk herkes evde. Ama camda gördüm tesadüfen fark ettim hiç bakmıyorum artık tarafa.
ayıplı davranışlı karı

bana hep herif ayıklar narı
bende kaşık kaşık yerim offf ağzım sulandı şimdik narın o ekşimtırak tadını ağzımda hissettim

ona denk geldikçe bende bakıyorum
çok ilginç
anaaa ne kaar çok seviyon gel yarısını ye yarın:confused: kendime ayırmistim ama ne olacak sanki arkadaşlar bugünler icin:KK19:
Bi de herifini begenmiyon adam sana nar bile soyuyo daha ne istiyon :KK67:
NankörŞAR:KK70:

tişekkürlerrr:KK19:

öncelikle çok geçmiş olsun canım,bende bir pıhtılıyım ve 7 kaybım var henüz çocuğum yok
Cnm sanada cook gecmis olsun umarim rabbim tez zamanda yawruna kavusturur.. peki cnm 7 kaybinnda hicbirinde tedavi olmadinmi yada kan pihtilasmanin oldugu 7 kayiptan sonrami ciktii

Back
X