Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

SARA güzel ve ayrıntılı yazar,tabiki birde yemek anamız:KK51:

sağol canım ama yemek anası senin yazmanı istedi:110::110::110::110::110: yoksa başak sorar sormaz yazacaktım :110::110::110::110::110::110: yemek anasının isteğini kırmayım didim

sancım var kızlar şimdi baktım lekede gelmiş benim kırmızılar 2 gün erken geliyor:KK61:
canım çok sıkıldı,eşim gelince kötü bir sürpriz olacak:KK61:
çıkıyorum ben görüşürüz sonra:KK61:

üzülme canım ama bence ihmal etme bir doktora git muayene ol bakalım belki yumurtlama gününü kaçırıyosunuz

öperim canım gribim diye bende kacgundur opemiyodum.
Bu yoğunlukta tikkat et kendine canım o zaman.

Siz yılbaşı gecesi ne yapacaksınız?
Plan yaptinizmi? Yoksa kaynosdami gecireceksiniz?

uzun bi süre misafir almassin eve artık bunun acısı geçene kadar....:KK45:
çok yuzsuzmus kaynosun yaaaa
benimde börülce böyle :110:

Sağol canim

Allah korusun kız kaynoşları istemiyom kocişimle başbaşa plan yapacaz dışarda güzel bi yemek yiyip evimize gelecez kutlamaya evde devam edecez :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

bu ne yaaaa sevoş beydoşa atmış
beydoş saroşa atmış topu
bakalım kim gol atacak:KK51:

tüh yaa:KK61:

kıyamam yemek anası ve beydoşa arasında top dönüyo canım olmadı ben sana yazarım

32 civariyim canim Allahım hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilseydim.. artık git gide zorlaştı

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolay doğum versin

Heee öyleyim :110:
Buna rağmen en güzel benim:KK54:

en güzel sensin :-):-):-):-):-):-)

Son düzenleme:
Ayyy nefret ettim yaaaaa şu tlfdan alıntı yapıp msj yazmak pyle zor kiiiiii
ömrümü çürüttü yaniiiiii.

deroşcum Egede niloyayı çok seviyo hiç kımıldamadan seyreder. Bide keloğlan, can pırdino falan Bi kaç tane var sevdiği .
bende çok seviyorum çizgi film
birlikte seyrediyoruz

Yemek
sağol canım ama yemek anası senin yazmanı istedi:110::110::110::110::110: yoksa başak sorar sormaz yazacaktım :110::110::110::110::110::110: yemek anasının isteğini kırmayım didim

üzülme canım ama bence ihmal etme bir doktora git muayene ol bakalım belki yumurtlama gününü kaçırıyosunuz

Allah korusun kız kaynoşları istemiyom kocişimle başbaşa plan yapacaz dışarda güzel bi yemek yiyip evimize gelecez kutlamaya evde devam edecez :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

kıyamam yemek anası ve beydoşa arasında top dönüyo canım olmadı ben sana yazarım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolay doğum versin

en güzel sensin :-):-):-):-):-):-)
anamız dün yaşadığı afetten ötürü bugün izne çıkmış
sen ver bari güzel Bi lahana sarma tarifi
en lezzetlisi olsun cnm

Back
X