- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
amin alırsın inşaallah,bayağı az kalmış deroş...32 civariyim canim Allahım hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilseydim.. artık git gide zorlaştı
beni görmeden karar veremezsinHeee öyleyim
Buna rağmen en güzel benim![]()

hadi gözünaydınOtobos biletimi aldim çarşamba öğlen gidiyom![]()

yok kuzum herkesin tarifi ayrıdır ama siz benden güzel ve ayrıntılı yazıyorsunuz...sağol canım ama yemek anası senin yazmanı istediyoksa başak sorar sormaz yazacaktım
yemek anasının isteğini kırmayım didim
üzülme canım ama bence ihmal etme bir doktora git muayene ol bakalım belki yumurtlama gününü kaçırıyosunuz
Allah korusun kız kaynoşları istemiyom kocişimle başbaşa plan yapacaz dışarda güzel bi yemek yiyip evimize gelecez kutlamaya evde devam edecez
kıyamam yemek anası ve beydoşa arasında top dönüyo canım olmadı ben sana yazarım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolay doğum versin
en güzel sensin![]()
bilmiyorum saracım aslında hep değerlendirmeye çalışıyoruz ama kısmet işte olmayınca olmuyor,bakalım bu ay ikna edersem eşimi gidecem zaten

benim herif inşaallah sabaha karşı gelecek o yüzden bugünde yemek yapmadımOglanı uyuttum
Kizlar ne yemeği yapıyosunuz bugün?![]()

Beydoş
![]()

tövbe,tövbeeeeee zaten moralim bozuk bütün küfrü senin kaynoşa basacam şimdiAyyyy inanmıyorum yaaaa kaynos yemeğe cagirmissssbalik yapiyormus ben baligi fazla sevmem
demekki yine hizmetci lazimm
esime kesinlikle dedim
git baligi getir evde yiyin dedim
dunu sindirmem bir seneyi bulur
oda tamam dedi
yemekten yirttim
![]()