Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinç kaynanandan keşke hiç istemeseydin balığı sen sevmiyon diye seni hesaba katmadan göndermiş

Aman dikkat et.. gecmişi pek okumadm da sende çocuk için çalışıyomusun..
evet canım...
beydoşum üzülme şu anda seni en iyi anlayan benim inanki ama Allahın takdiri canım inşallah önümüzdeki ayda hamile oluruz ikimizde
amin saracım inşaallah,üzülmüyorum desem yalan olur ama herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda...

he doğru onlara göre hava hoş.:KK53:
onlar bikmistir artık görmekten ama işleri bu :KK48:

sevinç kız sen benim tarifimi beğenmedinmi hiç bişey demedin ben seninkini çok beğendim
kiskanmistir :KK70:

beydoşum üzülme şu anda seni en iyi anlayan benim inanki ama Allahın takdiri canım inşallah önümüzdeki ayda hamile oluruz ikimizde
inşallah :KK71:ikinizde çook çalışın:KK73::KK73:
:KK8::KK8::KK8:
Bak sewosaa kadınin amacı bilem yok hiç boş atlamiyo mübarek:confused:

biber kızartmasını çok severim diyette olduğum içinde yapıp yiyemiyordum bende bugün iki tepsi yeşil biber közledim birazını derin dondurucuya attım birazınıda öğle ve akşam menülerimde yedik çok güzxel olmuştu kızartmadan daha güzel diyebilirim

canım diyet topiğine gelmişsin menümü beğenmişsin sağol :KK60:
takip ettim seni burda gözüküyor ama yazmiyordun bende baktimki diyet topigindeymissin.. :KK19: menun çok güzel. Çok iradelisin masallah :nazar: ben yapamam çünkü doymam
:oops:
biber kızartmasını çok severim diyette olduğum içinde yapıp yiyemiyordum bende bugün iki tepsi yeşil biber közledim birazını derin dondurucuya attım birazınıda öğle ve akşam menülerimde yedik çok güzxel olmuştu kızartmadan daha güzel diyebilirim
bende biber kizartmasini çok severim hele o kokusuna bayılırım kizartirken:kk77: kozlemeyide severim...:kk77:

güzel olmazmı yaaa o köz kokusuna bayılıyorum
nerde közledin hayatım ocaktamı
psliği olmasa bende közlerim

Back
X