- 10 Mayıs 2014
- 4.897
- 5.513
- 358
- 32
Aman dikkat et.. gecmişi pek okumadm da sende çocuk için çalışıyomusun..yok canım geçmedi zaten adette oldum ağrı o yüzdende artmış demekki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman dikkat et.. gecmişi pek okumadm da sende çocuk için çalışıyomusun..yok canım geçmedi zaten adette oldum ağrı o yüzdende artmış demekki![]()
evet canım...Aman dikkat et.. gecmişi pek okumadm da sende çocuk için çalışıyomusun..
amin saracım inşaallah,üzülmüyorum desem yalan olur ama herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda...beydoşum üzülme şu anda seni en iyi anlayan benim inanki ama Allahın takdiri canım inşallah önümüzdeki ayda hamile oluruz ikimizde
Yinede rahat ol ablacım önümüzdeki aya bende transferimm sen benevet canım...
amin saracım inşaallah,üzülmüyorum desem yalan olur ama herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda...
onlar bikmistir artık görmekten ama işleri buhe doğru onlara göre hava hoş.![]()
kiskanmistirsevinç kız sen benim tarifimi beğenmedinmi hiç bişey demedin ben seninkini çok beğendim
inşallahbeydoşum üzülme şu anda seni en iyi anlayan benim inanki ama Allahın takdiri canım inşallah önümüzdeki ayda hamile oluruz ikimizde
llah ucumuzde hamis oluruzbeydoşum üzülme şu anda seni en iyi anlayan benim inanki ama Allahın takdiri canım inşallah önümüzdeki ayda hamile oluruz ikimizde
Insallah ucumuzde hamis oluruz
Heee ucunuzde inşallah üçuz dogurursunuz aynı anda.Dusunsenize bu topikden 9 Bebe doğmuş olacak
![]()
Bu topigin basligini değiştiriyom
"kendin çal kendin oyna topigi" bundan sonra![]()
takip ettim seni burda gözüküyor ama yazmiyordun bende baktimki diyet topigindeymissin..canım diyet topiğine gelmişsin menümü beğenmişsin sağol![]()
bende biber kizartmasini çok severim hele o kokusuna bayılırım kizartirkenbiber kızartmasını çok severim diyette olduğum içinde yapıp yiyemiyordum bende bugün iki tepsi yeşil biber közledim birazını derin dondurucuya attım birazınıda öğle ve akşam menülerimde yedik çok güzxel olmuştu kızartmadan daha güzel diyebilirim
iyiki kadın doğumcuyla evlenmemişim, herifim bıkmış olurdu mındıktanevet ama doktorlar alışkın günde 10 larcasina bakıyorlar![]()
fazla gelmştir baıklarSewos nerdesin kadın
Balıklar ağırlık yaptı zaar![]()
doğru bi tespitBu topigin basligini değiştiriyom
"kendin çal kendin oyna topigi" bundan sonra![]()
güzel olmazmı yaaa o köz kokusuna bayılıyorumbiber kızartmasını çok severim diyette olduğum içinde yapıp yiyemiyordum bende bugün iki tepsi yeşil biber közledim birazını derin dondurucuya attım birazınıda öğle ve akşam menülerimde yedik çok güzxel olmuştu kızartmadan daha güzel diyebilirim
kocaeli den tek tanıdığım Eroş........oglumu uyutum tam cayimi elime aldim sipam uyandi kurban olurum itişe kakişa icmezsen o cayi anlamiyorum
tööbe Yarabbimmm estağfiren iyisi herife diyimde beni bütün ay 24 saat uyutsun ,işini öyle halletsin böylece kafama takmamış olurum belki uyandığımda hamile olurum![]()