Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

biliyomusun beydoş hiç kıskanma huyum yoktur kimsenin hiçbişeyini kıskanmam ama bazı insanların şansını kıskanıyorum mesela ben kaynanamlar gelende herşeyle dört dörtlük ilgilenirim önlerinde arkalarında pervane olurum ama hiç şansız geçmez bi günde hasta olsam az ilgilensem hemen küserler surat asarlar buda insan evladıdır demezler ama bizim gelin çok iyidir çok hoştur ama hiç sözünü esirgemez çok dikbaşlıdır herşeyin en doğrusunu kendi bilir dediğim dediktir yani annemi görsen gelinim der yere göğe sığdırmaz gelin hanım hasta olmuş üşütme grip falan yani kaç gündür annemi arıyorum doğru düzgün konuşamıyoruz bile gelin hasta yok çocukla ilgileniyorum yok şimdi şöyle böyle insanda şans olacak
doğru söylüyorsun canım,ama herkesin yetişme tarzı çok başka işte biz istesekte böyle davranamayız..hep başkalarını kırmamamk için kendimiz kırılıyoruz aslında yanlışı biz yapıyoruz..
çoğunluk olarak öyle insanlar daha şanslı ise demkki öylemi davranmak gerekiyor acaba..

doğru söylüyorsun canım,ama herkesin yetişme tarzı çok başka işte biz istesekte böyle davranamayız..hep başkalarını kırmamamk için kendimiz kırılıyoruz aslında yanlışı biz yapıyoruz..
çoğunluk olarak öyle insanlar daha şanslı ise demkki öylemi davranmak gerekiyor acaba..

evet en başından öyle davranacaksiınki onlarda alışacak gördüler bizim yumuşak yüzümüzü şimdi ne yaparsan yap

wc y falan git ağla rahatlarsın:KK19:

haklısın aslında

Canim yaaaaa:KK60::KK60: UzÜzülme nolur

üzülsem nolacak üzülmesem nolacak canım kendimi çok kötü hissediyorum

Back
X