- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
- 448
Gunaydinn girip yazdim ama cok eksik yazdim neyse basliklari atiyim dr isim simdilik bitti ama 4 gundur idrarda yanma ve agri cekiyorum serum taktirdiydim memlektee tahlillerim temiz ciktiydi film cekti dr tas duruyor yerinde ama kipirdamis olabilir dedi kadindogumcuda sagda yumurtan catladi onun agrisi dedi nitekim agrilarim hafiflesede cok iyi degilim oglanda 1 haftadir grip gibiydiatlatamadi antibiyotik basladi dr dun aksam ama recetede sisıkıntı cikti bugun oglani okula biraktiktan sonra aile hekimine gidipvtekrar yazdiricam gitmisken demir ve vitaminlerimede baktiricam buarada evi ne ben anlatayim nw siz sorun cok çalışmam lazım çokkkkk birde ben bebek mevzunu kapadim kizlar agrim sizim olunca kac gundur aklim basima geldi adama kiziyodum ama benim bikac ay daha dinlenmem lazim onu anladim ve en onemlisi sizlrri cokkk ozledim BASAK bence tarifte ne yaziyosa onu yap kremaysa krema santiyse santi yoksa sacma surtuk bi tadi olur
SEVINC fotonuza bayildim Allah nazarlardan korusun guzel anne
DERIN kacirdim yazdiysan da alis nasil oldu tez vakit rahatlarsiniz inşallah
SARA canim sen nasilsin
BEYDAGLI lavanta kokulum dr a git tabi ama stresten baska bosiy degil bence inşallah onumuzdeki ay gidemeden gebe olursun