Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amaninnn cok fenayımmm iki erkeği4 gün evde bırakmayın sakın daha mutfaktayım mm mm siliyom yıkıyom :-):-) 2 dk otirim dedim sevinc iyi tatiller ohh gez miss memleket gibisi yok Sara seninde gözünaydın cuma tatil oldu ya süper oldu bence keşke benim kociş 12/24 olmasaydıda bende sevineydim tatile:KK53:

sağol canım yarın öğleden sonrada tatil ooooh gel keyfim gel :D:D:D:D:D:D:D

şişko
daha bişi yapamadım akşam ege uyuyunca
ıspanaklı börek yapcam
bide link attığım kekten yapcam
bide irmik tatlısı yapcam.
zaten yemekleri adam yapcakmış
yeter heralde
Yeter cerezde alaydın
Sen kaçta gidiyon yarın
bugünden gitsene
13:30 bileti aldim yarin okul var cocugun

izin almayanı gidiyonuz
yoksa hayır dualarınımı
ne saçma
İzin almaya değil torunlarini ozlediler ben gitmezsem onlar gelir:63:
sizdede mi öyle bizde yarın benim aileme gidecek olsak yada başka bir yere tatile bir gün önceden kaynana takımı ziyaret edilir çok mühim gibi

iyi o zaman ne güzel evde olucam büyük ihtimal sizde olmazsanız iyice sıkılırım

hepsine tamamda kaynoşa gitme fikri hiç hoşuma gitmedi

aslında bi aklım yarın akşam oraya git diyo kaynanam için o çok mutlu oluyo bizi görünce yaşlı kadın hayır duasını almak sevaptır diyorum kızlarına inat ama bi tarafımda kaşınma otur yerne diyo başıma ne geldiyse iyi niyetimden geliyo

sütlaç hafif tatlılardandır ama canım senin şekerin yüksek değilmiydi yapacaksanda şekersiz yap

siz geç bile kaldınız çoktandı kaynoşlardaydık
demiyosun

Bilmem cnm borulceler olmasa git derdim tek basinada çekilmez kocanda çok mutlu olur:21:

Yeter cerezde alaydın

13:30 bileti aldim yarin okul var cocugun

İzin almaya değil torunlarini ozlediler ben gitmezsem onlar gelir:63:

Bilmem cnm borulceler olmasa git derdim tek basinada çekilmez kocanda çok mutlu olur:D

görümcekler olmasa zaten hiç sorun yokda canım onlar sorun işte gitmeyecem büyük ihtimal evimde oturur tv izlerim yarın diyeti boşverip akşama güzel şeyler hazırlarım dışarıda yemek fikrindende vazgeçtik devir hesap devri hele bu zamanda ve bizim için

kızlar şu küçük sarı biber turşuları varya biberiye turşusu hani onları çok seviyorum acıda oluyolar iki gündür onlardan yiyorum midemin ağrısından kıvranıyorum çok fena yaaa göğsüme vuruyo ağrısı midemde gastritte varya kötü etti

Bende çok sewerim yeme cnm o zaman

kızlar şu küçük sarı biber turşuları varya biberiye turşusu hani onları çok seviyorum acıda oluyolar iki gündür onlardan yiyorum midemin ağrısından kıvranıyorum çok fena yaaa göğsüme vuruyo ağrısı midemde gastritte varya kötü etti

Basak karisi haril haril tariffff arastiriyi orayi burayi topluyor malum yarin agir toplar var :110: basina is acti kaynos tayfasiyla muhatap olmamak için:110:
Allah tan yemekten yırttım kızzzzz
olsun ya bunlara yapmasam aşşadakilere yapacaktım.
sıkıcı sıkıcı oturacak tık

Bos vakit bulamadigi için heladan buraya baglaniyiiii:KK45::KK45:

Saroşcum o biberlerde çok acı oluyo beee
ben hep yumşaklarını seçip yiyorm
onlar biraz daha,az acı

Back
X