Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Edoş şimdi uyudu
ben ilk önce gül kurabiyemi yapcam (kekten vazgeçtim)
o fırındayken evi silip supurcem lavabo balkon yıkıycam
işlerim bitince de irmik tatlısını yapıcam
sonrada kaşlarımı alırım.
yarında borekimi yaparım
gazam mübarek ola...
wcden yazıyom şuan hadi ben kalkıyım yine gelirim
:KK9::KK9::KK9: tebrik ederim wc olayını aştın basoo :KK9::KK9:

Uyku tutmadi :D:D:D malum 7:30 otobüs var :D Allah izin verirse 10 da adanadayim
Şimdiden hepinizin yeniyilini kutluyorum malum belki gelemem :110: Rabbim geçtiğimiz yili aratmasin Saglik sihhat versin bol bol bebis versin gebe kalmayan kalmasin :D
:KK60::KK31::KK71::KK73::KK74::KK75::KK36::rolleyes::KK6::KK76:
aminnn iyi yolculuklar canım sakın boşlama burayı sen olmazsan topik biter:cry::cry::cry:

sağol saracım,kaça kadar çalışacaksın,fikrin değiştimi gidiyomusun kaynoşa...

akşama kadar çalışacaz canım yarım gün tatil verilmedi

kaynoşa gitmiyorum canım düşündüm vazgeçtim

geçen sene çok hazırlık yapmıştım kaynoşlarda gelecek diye hemde bayağı bayağı hazırlanmıştım etlisinden sütlüsüne tatlısından tuzlusuna kaç çeşit yemek yapmıştım ama son dakkada biz gelmek istemiyoruz evimizde yalnız kutlamak istiyoruz bakalım yalnız kutlamanın tadı nasıldır deyip gelmediler ve beni sinir krizine sokmuşlardı ve bunlar hep küçük görümcegin başının altından çıkar bu yüzden bunları hatırlayınca evde yalnız kutlamanın tadına varsınlar diye hiç aramadım onlarda beni aramaz zaten aramadılarda gece arar yeniyıllarını kutlarım o kadar haksızmıyım beydoşum sen söyle

Günaydın kızlar
:KK3::KK3::KK3:

günaydın canım

Kimsecikler yok sanirsam:110:
Midem zil çalıyor ama canim bişey istemiyor:KK35:

sandviç yap canım tosttan bıkmıştın galiba yada süte tarçın ekle iç hemen açlığı bastırıyor

10906361_10204179231415680_1171156216586244139_n.jpg

Ne Güzel Bir Şeydir Birini Koşulsuz,Kuralsız, Hiç Beklentisiz Olduğu Gibi Kabul Etmek..

Ve ONA...“İYİ Kİ VARSIN” Diyebilmek..

( Hepinize mutlu sağlıklı yıl diliyorum bol müjdeler gelsin gönlünüzce olsun inşallah seviliyorsunuz kocaman
sana da musmutlu yıllar canımm

Yeni yıl hepinize hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk sevinç ve gönlümüzden geçen tüm güzellikleri getirsin bu sene evlat hasretlerimiz bitsin hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar hastalar şifa bulsunlar borçlular borçlarını ödeyebilsin işsizler iş bulsun herkesin yüzünden gülücük kalbinden sevgi eksik olmasın :D:D:D:D:D:D:D:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK25::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

Yeni yıl hepinize hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk sevinç ve gönlümüzden geçen tüm güzellikleri getirsin bu sene evlat hasretlerimiz bitsin hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar hastalar şifa bulsunlar borçlular borçlarını ödeyebilsin işsizler iş bulsun herkesin yüzünden gülücük kalbinden sevgi eksik olmasın :D:D:D:D:D:D:D:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK25::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
aminn aminnn

kızlar akşam menümü yazayım

etli kuru fasulye
pirinç pilavı
fırında bütün tavuk
salata turşu
vanilyalı ve çikolatalı puding
çerez meyva cips
ayran soda kola

bu akşam diyet miyet yok bugün kendime izin verdim :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
çok güzel menu canim.. eline sağlık şimdiden. Is çıkışI gidip bunlari hazırlamak yormaz inşallah seni..
tabi ki bugün diyet olmaz canim
ye iç keyfine bak kocanla..

Canım Arka daşlarım hepinize mutlu yıllar , yeni yılla kalbinizden geçen bütün güzel dilekleriniz gerçek olsun özelliklede bebekli güzel bi yıl olsun hepimiz için inşsllahhh
amin inşallah. Sende çocuklarınla eşinle birlikte güzel mutlu yıllar geçirin inşallah..
bizde kaju var:110:

deroş öyle yazınca aklıma geldi.
ben paraya acımam böyle şeyler için.
ne güzel Bi anı olurdu bizim için.

DEROŞ kuşum seni hiç yazmazdık kuraya
çok paralıaın sen:KK70:
. :110::110::110:

Back
X