Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar evin toz almasi kaldi tek yimek menumde kurufasulye pilav coban salatasi yalniz iki cesit pilav var hem domatesli bulgur hem pirinc pilavi isteyen istediginden alsin fasulyenin yanina diye bide tursu cikaricem temizlik yaptim butun gun yimek ozenemedim o yuzden herif gececi onu ise yolliyim bi dus alip kendi bakimimida yapicem yeni yila kendimde evimde temiz girerim :KK48: gece icin hicbisiy yapmicem cayimi alip tv izleyerek musmutlu oturim insallah cuma gun ablamlar gelebilirmis buna cok sevindim :KK73:

Abboww herkes kopiyii herhalde hic gelen giden yok oglis uyuyor kocis nobette bende toz alma isinide bitirdim tv izliyom tek basimada bisiy yapasim gelmiyy kanal d de ben bilmem esim bilir unlu ciftler var onu izliyom

Maasallah 5 kardeş bir aradayiz yengemler kardeşimin nisanlisi annesi :21::21:
ohhh maşallah keşke her hafta sürekli böyle olsanız. Hey gidi.
sabak kahvaltıya gidince naptılar şaşırdılarmı
yoksa haber ettimiydin yoldaykene
başoşşşş ben en çok senin mönüyü merak ediyom,malum sizde aşçı varrrrr:KK45:
:KK45:
aman sorma göze geldik aşçı yimeklerinden yemek kısmet olmadı.
benm herifcağızım ablasıgile amcasının oğlu gelecek diye, onlar gelmesin diye
misafirimiz gelecek demiş
aşçı adamda o zaman biz gelmeyelim kalabalık olmayalım demiş.
herifin amcasının oğluda gelmeyince
benim herif adamı arayıp misafirimiz gelmiyo siz gelin demiş.
bunların hepsi bugun olmuş. onlarda Bi yere eğlenmeye gitmişler
ordan bize geliyorlar şimdi yoldalarmış.
saçma sürtük işler.
neyse ki ikramlıklarım boşa gitmicek

kızlar akşam menümü yazayım

etli kuru fasulye
pirinç pilavı
fırında bütün tavuk
salata turşu
vanilyalı ve çikolatalı puding
çerez meyva cips
ayran soda kola

bu akşam diyet miyet yok bugün kendime izin verdim :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
oh maşallah afiyet şeker olsn
en güzel eğlence

akşama kadar çalışacaz canım yarım gün tatil verilmedi

kaynoşa gitmiyorum canım düşündüm vazgeçtim

geçen sene çok hazırlık yapmıştım kaynoşlarda gelecek diye hemde bayağı bayağı hazırlanmıştım etlisinden sütlüsüne tatlısından tuzlusuna kaç çeşit yemek yapmıştım ama son dakkada biz gelmek istemiyoruz evimizde yalnız kutlamak istiyoruz bakalım yalnız kutlamanın tadı nasıldır deyip gelmediler ve beni sinir krizine sokmuşlardı ve bunlar hep küçük görümcegin başının altından çıkar bu yüzden bunları hatırlayınca evde yalnız kutlamanın tadına varsınlar diye hiç aramadım onlarda beni aramaz zaten aramadılarda gece arar yeniyıllarını kutlarım o kadar haksızmıyım beydoşum sen söyle

günaydın canım

sandviç yap canım tosttan bıkmıştın galiba yada süte tarçın ekle iç hemen açlığı bastırıyor
çok haklısın saroşum boşver iyikide gitmedin o zamn,böyle yaptığında daha kıymetli olursun...

Yeni yıl hepinize hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk sevinç ve gönlümüzden geçen tüm güzellikleri getirsin bu sene evlat hasretlerimiz bitsin hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar hastalar şifa bulsunlar borçlular borçlarını ödeyebilsin işsizler iş bulsun herkesin yüzünden gülücük kalbinden sevgi eksik olmasın :D:D:D:D:D:D:D:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK25::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
aminnnn...
kızlar akşam menümü yazayım

etli kuru fasulye
pirinç pilavı
fırında bütün tavuk
salata turşu
vanilyalı ve çikolatalı puding
çerez meyva cips
ayran soda kola

bu akşam diyet miyet yok bugün kendime izin verdim :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
ellerine sağlık canım:kk77:
Canım Arkadaşlarım hepinize mutlu yıllar , yeni yılla kalbinizden geçen bütün güzel dilekleriniz gerçek olsun özelliklede bebekli güzel bi yıl olsun hepimiz için inşsllahhh
amin bidenem aminnnn....

Kim nerde ne yapiyor bu gece ??? Merak ettim
biz evde PTT yapıyok:cool:
hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bol paralı vee boll bebişli geçirmemiz dileğiyle öpüyorum sizlerii
amin canım bende seni öpüyorum:KK19:
Cnm annelerin ev çok kalabalık heee kopiyiiiik:KK71::KK71::KK71:
oh ne güzel sefanız olsun,kop,kop:KK73:
ohhh maşallah keşke her hafta sürekli böyle olsanız. Hey gidi.
sabak kahvaltıya gidince naptılar şaşırdılarmı
yoksa haber ettimiydin yoldaykene:KK45:
aman sorma göze geldik aşçı yimeklerinden yemek kısmet olmadı.
benm herifcağızım ablasıgile amcasının oğlu gelecek diye, onlar gelmesin diye
misafirimiz gelecek demiş
aşçı adamda o zaman biz gelmeyelim kalabalık olmayalım demiş.
herifin amcasının oğluda gelmeyince
benim herif adamı arayıp misafirimiz gelmiyo siz gelin demiş.
bunların hepsi bugun olmuş. onlarda Bi yere eğlenmeye gitmişler
ordan bize geliyorlar şimdi yoldalarmış.
saçma sürtük işler.
neyse ki ikramlıklarım boşa gitmicek

oh maşallah afiyet şeker olsn
en güzel eğlence
gerçekten saçma sürtük olmuş daha öncesinde kesinleşmişti ama plan niye bozulduki,neyse kısmet değilmiş aşçı yimeği bakarsın seneye olur:cool:

ben akşam 6.30 a kadar annemgildeydim aynı zamnda bugün annemin doğumgünüydü o mutlu olsun istedim hediyemi aldım gittim,zaten anacığım böyle özel günlere yani yılbaşı,bayram vs,çok önem verir koştururdu..bugünde her özel günde olduğu gibi hep ağlıyordu ,çünkü rahatsızlığından dolayı arık bişey yapamıyor bu durumda onu çok kötü etkiliyor,babam da akşam üzeri pasta alıp gelmişti ..pastayı kestik geldim..o böyle olunca bende böyle özel günlerde hep bir buruk oluyorum..

DEROŞŞŞŞ sen ne yapıyon acep kaynoşta:110:tombalamı çekiyon:110:
:-):-):-)kesinnn:KK70:
ben akşam 6.30 a kadar annemgildeydim aynı zamnda bugün annemin doğumgünüydü o mutlu olsun istedim hediyemi aldım gittim,zaten anacığım böyle özel günlere yani yılbaşı,bayram vs,çok önem verir koştururdu..bugünde her özel günde olduğu gibi hep ağlıyordu ,çünkü rahatsızlığından dolayı arık bişey yapamıyor bu durumda onu çok kötü etkiliyor,babam da akşam üzeri pasta alıp gelmişti ..pastayı kestik geldim..o böyle olunca bende böyle özel günlerde hep bir buruk oluyorum..

Rabbim hayirli yaslar versin saglikla sihhatle insallah:KK36:Ellerinden opuyorumHoppa

biz evde PTT yapıyok:cool:

amin canım bende seni öpüyorum:KK19:

oh ne güzel sefanız olsun,kop,kop:KK73:

gerçekten saçma sürtük olmuş daha öncesinde kesinleşmişti ama plan niye bozulduki,neyse kısmet değilmiş aşçı yimeği bakarsın seneye olur:cool:
ptt yapmak ne kız
güzelse soylede bizde yapak:KK45:

kaç gün önceden belliydi hayatım.
benm herifin iş karıştırması , bide benm hazırlık yaptığımı bile bile niye öyle bişey soyluyosınki gıcık
bugün misafirimiz gelecek siz yine de gelin demiş.
misafirde bize değil görümce me gelecek halbuki.
adamda misafir misafir üstüne olmaz diye gelmekten vazgeçmiş
sonra misafirimiz gelmedi deyince bize uğradılar.
lüzumsuzluk yapıyo benm herif
sanki misafir bizemi geliyo, öyle demene ne gerek var, sanki gelmeyin der gibi
uyuz ya çok sinir oldum ama
gelmicekler diye yaptığım ikramlıkların Bi kısmını gorumcemgile götürdüm
Bi kısmını da buzluğa attım.
geleceklerini duyunca hemen çıkardım buzluktan,gorumcemgile verdiklerimi alacaktım neyse ki yeterli geldi herkese

kıyamam ya onun varlığı yeter halbuki
ama insanın içi parçalanıyor annesini ağlarken gorunce
anneni hep mutlu görmek istiyosun
ooooof of

Basak o ne saçma bir is herif seni kandirmis tizimmmmm:110: ne yediniz :110:
benm herif hep böyle yaaaa luzumsuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

:110::110:
nereme gelmiş:63:

kırmızı donda giyeydin:63:

Back
X