Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kolay gelsin canım bende dün evi süpürdüm temizledim görümceklerde duşlarını aldılar tabletlerini ellerine aldılar yerlerinden kımıldamadılar
SARAAA sen bu görümceklerine birer koca bul tez elden,hem sen kurtulursun hemde onlar değişir:KK58:
Neyim varmis benim :63:
Melek gibi kizim:confused::confused:

burdada oyle ama ben kosturuyom

Ayni benim gorumcek:eek::KK16:
kara melek:110:
Camasir dagini eritiyom:eek::eek:
Anamdan getirdigim yimekler var yanina corba yapiyom:kk77: sebzeli tavuklu corba
içli köftemi getirdin,yüzük çorbasımııı:110:
kestane de bu sene ne kadar pahalı yaa
afiyet olmuştur inşallah

:KK70:inşallah Bi yeriniz yaralanmadı

yağmurlu ve kapalı havada devirip g.tüünü yatacaksın
orda ne kadarki kız kestane,evet pahalı ama eminim orda daha pahalıdır..
yağğmurlu havada dediğini yapmak,yani totonu devirip ,çayını demleyip yağmuru dinleyeceksin...

sevinç öğlende gittim yemek falan yok makarna haşladım sarımsaklı yoğurt yaptım tarhana çorbasıda vardı yedik alakasız menü olabilir ama bu kadar dar vakitte başkada bişey yapamazdım.

akşamki menümde ıspanak çorbası
fırında palamut
salata
yetmezmi
çok bileeeeeeEn Büyük KK
neyyyyy:110:
Tartilmaya korktum sabah:eek::eek:
şişko kimbilir ne kadar yidin:110:
heee:110:evi süpürüp sildim anama gittim:110:
Aynenyaaa boşver
yattı balık yan gider:KK70:
battı balık yan gider:110:
Disari buz sel firtina sis gozgozu gormiyi herif aksam anamgile gidek diyiiii:KK11::KK11:
sizinkilerdede bir anaya gitme merakı ..

nedir bu erkeklerin ana merakı anlamıyorum evlenmeden önce hiç yoktur evlendikten sonra kıymete biniyolar nedense
ben eşimi zorla götürürüm anasına,ara demezsem adamın aklına aramak gelmez:KK14:
kaynoş ve evde kalmış iki görümcek
bunlara KOCAAAAA lazım KOCAAAAAAA hemde acil tarafından:KK14:
Kızlar benimde canim cok sıkkın... anlamsız yere duygusallasiyorum....
niyeki kızzzzz:KK19:
Beydoş anasindan geldi zaar kostur kostur zoba yakiyi:110: belki yimekte yapmadi anasindan otlaniyi:63:
he aynı dediğin gibi koştur,koştur geldim ama önce yemeğimi ataşa koydum,sonrada zobayı yaktım:63:
yemek otlanmadım böön:63:

Ayyyyy cildiracammmmmm herif demiyormu evde kalmislara yemek yapin yengeniz yorgun argin geliyor:KK11:

demez canım malesef

SARAAA sen bu görümceklerine birer koca bul tez elden,hem sen kurtulursun hemde onlar değişir:KK58:

kara melek:110:

içli köftemi getirdin,yüzük çorbasımııı:110:

orda ne kadarki kız kestane,evet pahalı ama eminim orda daha pahalıdır..
yağğmurlu havada dediğini yapmak,yani totonu devirip ,çayını demleyip yağmuru dinleyeceksin...

Kime vereyim ben bunları bide sen ettin derler onlamı ugrasiyom

ben eşimi zorla götürürüm anasına,ara demezsem adamın aklına aramak gelmez:KK14:

bunlara KOCAAAAA lazım KOCAAAAAAA hemde acil tarafından:KK14:

niyeki kızzzzz:KK19:

he aynı dediğin gibi koştur,koştur geldim ama önce yemeğimi ataşa koydum,sonrada zobayı yaktım:63:
yemek otlanmadım böön:63:

Bencede öyleeeee ama kimseyide beğenmiyorlarki

kötü alıştırmadım ben ailemden gördüğüm ilgiyi onlara gösterdim ama bu onlara bikaç beden büyük gelince rahata alıştılar çok öfke doluyum eve gitmek istemiyorum :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
bizde ailemizden nasıl gördüysek öyle yaptım ama enayi yerine koydular hep. Insani kullanmanın yolunu biliyorlar. Ee eslerimizde izin verirse böyle acı çeken biz oluyoruz.

Doğum yaklasiyor ya ondan olabilir kiz bu arada detayli yilbasi raporu vermedin ha:110:
detaylı bisey yok ki canim benim. 10 yıldır olan rutini devam ettirdik. Saatimin dolmasıni bekledim sonra çektik geldik.. benim için görev gibi bişeydi malesef... gorumceler de vardı onların kaynoslari bu ülkede yasamadiklari için rahatlar

Beydoş anasindan geldi zaar kostur kostur zoba yakiyi:110: belki yimekte yapmadi anasindan otlaniyi:63:
ne güzel otlansin. Bizim börülceler bunu hergün yapıyo.. çok imreniyorum o yönde.

çok bileeeeeeEn Büyük KK

neyyyyy:110:

şişko kimbilir ne kadar yidin:110:

heee:110:evi süpürüp sildim anama gittim:110:

battı balık yan gider:110:

sizinkilerdede bir anaya gitme merakı ..
biliyok telefondan yaziyikkk:110:

Camasir dagini eritiyom:eek::eek:
Anamdan getirdigim yimekler var yanina corba yapiyom:kk77: sebzeli tavuklu corba

bende cumartesi akşamıdan beri 5 makina çamaşır yıkadım dahada 3 makina çamaşır var:KK34:
kış günü bide bunları kurutma işkencesi var:KK34:
misafir gitti ne varsa yıkıyorum havalar güzel olsa perdelerde yıkanacak ama soğukta uğraşamam

dün yaptığım yemeklerden bugün öğlene kalmadı canım ama eminim hi,çbişey yapmayacaklar bak öğleden sonra yazarım size

şimdi gidip yoğurtlu makarna yapacam başla bişey yetişmez zaten bu saatten sonra akşama ben işten gidip yemek yapacam onlar yerinden kımıldayıp hiç bişey yapmazlar geçmişten biliyorum çünkü

insanın annesi gibi varmı yaaaaa

inanırmısın okurken nefesim daraldı ALLAH sana kolaylık versin :KK62:

kestane de bu sene ne kadar pahalı yaa
afiyet olmuştur inşallah

:KK70:inşallah Bi yeriniz yaralanmadı

çok haklı olarak düşünüyorsun cnm
bunu bende düşünüyorum hep
koca desen anlayışsz , ailesi desen lüzumsuz...
bunları çekmek içi mi evlendim ne gerek vardı,
kafam rahat olurdu ne güzel, kendi ailemin kahrını çekerdim
elalemin kahrındansa, insanın eşi de odun olunca
çok zor çooook

yağmurlu ve kapalı havada devirip g.tüünü yatacaksın

bende devirip yatmak istiyom popomu bu havalarda ama işler bitmiyoki

Ellerine Saglik ben perdeleride yikicam kirlenmis

bende cumartesi akşamıdan beri 5 makina çamaşır yıkadım dahada 3 makina çamaşır var:KK34:
kış günü bide bunları kurutma işkencesi var:KK34:
misafir gitti ne varsa yıkıyorum havalar güzel olsa perdelerde yıkanacak ama soğukta uğraşamam

Back
X