Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benimde canim cok sıkkın... anlamsız yere duygusallasiyorum....
Saroş simdi evdedir![]()
Evdeyim canım üşüyorum balıkları yıkadım fırına verecem ama çok acıktım peynir ekmek yiyom
SARAAA sen bu görümceklerine birer koca bul tez elden,hem sen kurtulursun hemde onlar değişirkolay gelsin canım bende dün evi süpürdüm temizledim görümceklerde duşlarını aldılar tabletlerini ellerine aldılar yerlerinden kımıldamadılar
kara melekNeyim varmis benim
Melek gibi kizim
burdada oyle ama ben kosturuyom
Ayni benim gorumcek![]()
içli köftemi getirdin,yüzük çorbasımıııCamasir dagini eritiyom
Anamdan getirdigim yimekler var yanina corba yapiyomsebzeli tavuklu corba
orda ne kadarki kız kestane,evet pahalı ama eminim orda daha pahalıdır..kestane de bu sene ne kadar pahalı yaa
afiyet olmuştur inşallah
inşallah Bi yeriniz yaralanmadı
yağmurlu ve kapalı havada devirip g.tüünü yatacaksın
çok bileeeeeesevinç öğlende gittim yemek falan yok makarna haşladım sarımsaklı yoğurt yaptım tarhana çorbasıda vardı yedik alakasız menü olabilir ama bu kadar dar vakitte başkada bişey yapamazdım.
akşamki menümde ıspanak çorbası
fırında palamut
salata
yetmezmi
neyyyyyBeydos![]()
şişko kimbilir ne kadar yidinTartilmaya korktum sabah![]()
heeeBencede Beydoş![]()
battı balık yan giderAynenyaaa boşver
yattı balık yan gider![]()
sizinkilerdede bir anaya gitme merakı ..Disari buz sel firtina sis gozgozu gormiyi herif aksam anamgile gidek diyiiii![]()
ben eşimi zorla götürürüm anasına,ara demezsem adamın aklına aramak gelmeznedir bu erkeklerin ana merakı anlamıyorum evlenmeden önce hiç yoktur evlendikten sonra kıymete biniyolar nedense
bunlara KOCAAAAA lazım KOCAAAAAAA hemde acil tarafındankaynoş ve evde kalmış iki görümcek
niyeki kızzzzzKızlar benimde canim cok sıkkın... anlamsız yere duygusallasiyorum....
he aynı dediğin gibi koştur,koştur geldim ama önce yemeğimi ataşa koydum,sonrada zobayı yaktımBeydoş anasindan geldi zaar kostur kostur zoba yakiyibelki yimekte yapmadi anasindan otlaniyi
![]()
Ayyyyy cildiracammmmmm herif demiyormu evde kalmislara yemek yapin yengeniz yorgun argin geliyor![]()
SARAAA sen bu görümceklerine birer koca bul tez elden,hem sen kurtulursun hemde onlar değişir
kara melek
içli köftemi getirdin,yüzük çorbasımııı
orda ne kadarki kız kestane,evet pahalı ama eminim orda daha pahalıdır..
yağğmurlu havada dediğini yapmak,yani totonu devirip ,çayını demleyip yağmuru dinleyeceksin...
ben eşimi zorla götürürüm anasına,ara demezsem adamın aklına aramak gelmez
bunlara KOCAAAAA lazım KOCAAAAAAA hemde acil tarafından
niyeki kızzzzz
he aynı dediğin gibi koştur,koştur geldim ama önce yemeğimi ataşa koydum,sonrada zobayı yaktım
yemek otlanmadım böön![]()
niye çokmu güzeller yada çok büyük özellikleri var kendini beğenmişlerin..Bencede öyleeeee ama kimseyide beğenmiyorlarki
niye çokmu güzeller yada çok büyük özellikleri var kendini beğenmişlerin..
bizde ailemizden nasıl gördüysek öyle yaptım ama enayi yerine koydular hep. Insani kullanmanın yolunu biliyorlar. Ee eslerimizde izin verirse böyle acı çeken biz oluyoruz.kötü alıştırmadım ben ailemden gördüğüm ilgiyi onlara gösterdim ama bu onlara bikaç beden büyük gelince rahata alıştılar çok öfke doluyum eve gitmek istemiyorum![]()
detaylı bisey yok ki canim benim. 10 yıldır olan rutini devam ettirdik. Saatimin dolmasıni bekledim sonra çektik geldik.. benim için görev gibi bişeydi malesef... gorumceler de vardı onların kaynoslari bu ülkede yasamadiklari için rahatlarDoğum yaklasiyor ya ondan olabilir kiz bu arada detayli yilbasi raporu vermedin ha![]()
ne güzel otlansin. Bizim börülceler bunu hergün yapıyo.. çok imreniyorum o yönde.Beydoş anasindan geldi zaar kostur kostur zoba yakiyibelki yimekte yapmadi anasindan otlaniyi
![]()
biliyok telefondan yaziyikkkçok bileeeeee
neyyyyy
şişko kimbilir ne kadar yidin
heeeevi süpürüp sildim anama gittim
battı balık yan gider
sizinkilerdede bir anaya gitme merakı ..
Camasir dagini eritiyom
Anamdan getirdigim yimekler var yanina corba yapiyomsebzeli tavuklu corba
dün yaptığım yemeklerden bugün öğlene kalmadı canım ama eminim hi,çbişey yapmayacaklar bak öğleden sonra yazarım size
şimdi gidip yoğurtlu makarna yapacam başla bişey yetişmez zaten bu saatten sonra akşama ben işten gidip yemek yapacam onlar yerinden kımıldayıp hiç bişey yapmazlar geçmişten biliyorum çünkü
insanın annesi gibi varmı yaaaaa
kestane de bu sene ne kadar pahalı yaa
afiyet olmuştur inşallah
inşallah Bi yeriniz yaralanmadı
çok haklı olarak düşünüyorsun cnm
bunu bende düşünüyorum hep
koca desen anlayışsz , ailesi desen lüzumsuz...
bunları çekmek içi mi evlendim ne gerek vardı,
kafam rahat olurdu ne güzel, kendi ailemin kahrını çekerdim
elalemin kahrındansa, insanın eşi de odun olunca
çok zor çooook
yağmurlu ve kapalı havada devirip g.tüünü yatacaksın
bende cumartesi akşamıdan beri 5 makina çamaşır yıkadım dahada 3 makina çamaşır var
kış günü bide bunları kurutma işkencesi var
misafir gitti ne varsa yıkıyorum havalar güzel olsa perdelerde yıkanacak ama soğukta uğraşamam