• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığınız Aşk Size Ne Öğretti?

• Konu Sahibi Konu Sahibi duaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

duaa

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
13
0
16
Balıkesir
Herkes hayatında aşkı, sevgiyi yaşamıştır...

Peki bu zamana kadar aşk veya sevgi size ne öğretti?

aşk ve sevgi öğrenilir mi? kişiler kendini sevdirir kendi değerlerini kendi kazandırır. Arkadaşlık,iş her ilişki insana birşey öğretir. o yüzden hayat dersi aldım ben.

mücadele etmeyi öğretti ve bir şeyi kazanırken başka bir şeyi kaybetmeyi de.

Aşkı tam öğrenemedim ama her aşktan sonra ders aldım, tecrübe edindim

acı çektim, olgunlaştım.. :ssz:

bir zamanlar miğdemde kelebekler uçuştururken, şimdi miğde bulantısı yaşamayı öğretti.
aşkın,hayatın en ust sıralarında degıl altlarda bi yerlerde bulunması gerektıgını de...
bos laflara kanmaman gerektıgını, evlenınce her seyım cok cok farklı oldugunu da...

ogrettı de ogrettı... sonunda mutsuz, bosgozlerle bakan bırıne cevırdı...

ey aşkk sen nelere kadirsin...

Sorgulamayı öğretti,acı çekmeyi,zorluklara başa çıkmayı ve güçlü olmayı öğretti hala öğretiyor :1::1::1::1:

hayatta kimse vazgeçilmez değildir.

herkes ettiğinin karşılığını bulur.

şu an ise saygıyı, sevgiyi öğretti.

aşk gelip geçer, sevgi ise seninle büyür.
karşında ki insanda da görülür.

beraber hareket etmek, bencillikten vazgeçip fedakarlık yapmayı öğretti.:16:

Ne kadar güçlü biri olduğumu,
Ve duygularımı çok iyi kontrol edebildiğimi öğretti.
Kendimi tanıma fırsatım oldu en önemlisi de.

Dış görünüşe aldanmamam gerektiğini,
hayal kırıklıklarını,
bir daha seversem iki olsun dedirtti ama nafile.:17:

aşk bana ne kadar da güçlü olduğumu öğretti aslında zorluklara nasıl dayandığımı ..
Ben dayanamam dediğim şeylerle mücadele etmeyi öğretti bana .. Acı çektirdi olgunlaştırdı . her mesajında titrememi . kalbimin nasıl da çarpmasını günlerce ağlamayı öğretti bana
SEvgi ise aşktan farklı olarak fedakarlığı güveni . bir insana aslında nasıl da alışabildiğini ögretti . çok garip çok sevgi çok farklıymış..

Bir zamanlar şunu öğretti
Leyladan geçme faslındayım, Leylayı (Mevlayı) bulma yollarında

Aşk bana aileme daha çok değer vermem gerektiğini öğretti.
Sabretmeyi,güçlü olmayı, her şeye rağmen gülümseyebilmeyi,sevmeyi,sevilmeyi ve en önemliside aşk kavramını öğretti...

Aşk; sabrı, mutsuzlukta mutlu olmayı, şükretmeyi öğretti. En son kapıyı çekip giderkende kimseyi bu denli sevmemem gerektiğini öğretti.

Gerçek aşkın varolduğunu, sabretmeyi, affetmeyi, mutluluğu, sevdiğin adamın kalp atışların ritminin bile ne kadar huzur verici olduğunu öğretti :16:

Son düzenleme:
ölürken yaşamayı ölüyken güçlü olmayı acıyı , vazgeçmeyi ögretti.hayatı ögretti.insanların ne kadar acımasız oldugunu kabullenmem gerektigini ögretti kısacası hayatı ögretti be !

Acı çekmeyi, hayal kırıklıklarını, acımasız olmam gerektiğini, ve en önemlisi kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemem gerektiğini öğretti.

aşk dediğim adamın aşka değer olmadığını...boş yere üzüldüğümü...ve acılara katlanmayı

karşındakini gözlerin kapalı sevmemen gerektiğini

öğrendim, canım acıya acıya.

aşk genelde engellerle karşılaşır . birliktelik sevgiyi getirir . Aşk bana güvenmemeyi , sevgiyse sadakati öğretti

Back
X