aşk ve sevgi öğrenilir mi? kişiler kendini sevdirir kendi değerlerini kendi kazandırır. Arkadaşlık,iş her ilişki insana birşey öğretir. o yüzden hayat dersi aldım ben.
bir zamanlar miğdemde kelebekler uçuştururken, şimdi miğde bulantısı yaşamayı öğretti.
aşkın,hayatın en ust sıralarında degıl altlarda bi yerlerde bulunması gerektıgını de...
bos laflara kanmaman gerektıgını, evlenınce her seyım cok cok farklı oldugunu da...
ogrettı de ogrettı... sonunda mutsuz, bosgozlerle bakan bırıne cevırdı...
aşk bana ne kadar da güçlü olduğumu öğretti aslında zorluklara nasıl dayandığımı ..
Ben dayanamam dediğim şeylerle mücadele etmeyi öğretti bana .. Acı çektirdi olgunlaştırdı . her mesajında titrememi . kalbimin nasıl da çarpmasını günlerce ağlamayı öğretti bana
SEvgi ise aşktan farklı olarak fedakarlığı güveni . bir insana aslında nasıl da alışabildiğini ögretti . çok garip çok sevgi çok farklıymış..
Aşk bana aileme daha çok değer vermem gerektiğini öğretti.
Sabretmeyi,güçlü olmayı, her şeye rağmen gülümseyebilmeyi,sevmeyi,sevilmeyi ve en önemliside aşk kavramını öğretti...
ölürken yaşamayı ölüyken güçlü olmayı acıyı , vazgeçmeyi ögretti.hayatı ögretti.insanların ne kadar acımasız oldugunu kabullenmem gerektigini ögretti kısacası hayatı ögretti be !