Yaşadığınız Aşk Size Ne Öğretti?

• Konu Sahibi Konu Sahibi duaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkın bir şey öğrettiği felan yok,kendınden tavız verıyor acı cekıyor ve aptal gıbı davranıyorsun hepsı bu...

Sakin,sabırlı ve becerikli olmayı

Ne kadar cok ezbere konustugumu ve hayatta biseyleri gercekten anlayabilmen icin onu yasaman gerektigini.. Hic bitmiyor, ben mi yavas ogreniyorum yoksa dogru yolda miyim bilmiyorum. Birini cok sevmisseniz ve ayrilmissaniz, ne yaparsaniz yapin ask acisindan kacamazsiniz. Ancakkk ask acisini erteleyebilirsiniz. Ben erteleye erteleye 5. ayima getirdim bu isi. Ne onu ozlemek icin kendime firsat verdim ne unutmak icin. Her ozledigim de onunla konustum, rahatladim. Yine ozledigimde gittim gorustum.. bu hep boyle devam etti. yaklasik her 2 haftada bir bunu yaptim. Mesaj atmalar- konusmalar.. Hic bittigini kabul etmezmis gibi her canim istediginde onunla iletisime gectim. Ne isime yaradi? hiic.. aciyi erteledim iste. birlestik mi ? hayir. ona ozlemim giderildi mi? o an icin evet ama genelinde hayir.. Lakin o zamanlar da diyordum "ask acisindan kacilmaz ancak ertelenir" diye. Ama bunu tam anlamiyormusum. Ne soyledigimin farkinda degilmisim..

Simdi onunla 1 aya yakin suredir konusmuyorum. Nasil zor gunler gecirdim anlatamam. Ama dayandim, dayaniyorum, dayanicam. Bu aci cekmeden bitmeyecek belli ki, cekeyim de bitsin. bitsin ki ben her istedigimde onunla konusmayim, zaten bu da torpulenir yakinda onunla konusmak istemem, sonrada onsuzluga alisirim. olay onu surekli elimin altinda tutmamak...

daha bir cok sey ogrendim de, iste bu en tazesi. yazayim dedim

Aşk hiçbirşey öğretmez bana göre , her zaman bu başka sanırsın öyle değil sanırsın yanılırsın yanarsın...

aşk kesinlikle ezber bozduran birşey. aşk beni resmen baştan yazdı. hayatım boyunca tatmadığım duyguları kıskançlıkta dahil aşk öğretti bana ve şunuda öğrendimki insanın kokusu bile özlenirmi özleniyor ya :)

aşk bana sakinliği öğretti, hayatta ne kadar boş kişileri kafaya taktığımı, ne değersiz insanlara değer verdiğimi,
aşk bana huzuru öğretti, sevdiğinin yanında nerde olursa olsun güvenli, mutlu olunabileceğini
aşk bana bir insanı nasıl sevebileceğimi, ne kadar sevilebileceğimi öğretti

güzel sözlere kanmamayı öğretti =))
Bi de insanın pek çok 'ruh eşi' olabileceğini,asla umudunu kesmemesini öğretti,
uslanmıyorum sanırsam...

askın korkaklara göre olmadıgını..

cesaret gerektırdıgını ögrettı..

cogu zaman akıl hastası gıbı davrandırdıgını ögrettı..

Başka olaylara karşı ne kadar sert mizaçlı olsam da aslında ne kadar ağlak olduğumu öğretti

mantığa sığmayan hiç bir hayal gercek olmaz bunu öğretti aşktan önce mantık gelmeli kesınlıkle

sabretmeyi,fedakarlığı ve en çokta yetinmeyi..

Vazgecmeyi..
Kelimenin tam anlamiyla bi iliskiden vazgecmeyi. Artik o yok dedigin ve bunu benimsedigin anda hayata yeniden dondugunu.
Ve asik oldugun kisiden sogudugunda ona bir daha asik olmanin neredeyse imkansiz oldugunu

Aslında affetmenin büyüklük değil acizlik çaresizlık olduğunu öğretti keşke affetmeseydim dedirrtti askım bana

herkese güvenmemeyi öğretti. ama allah kahretsin ki güvenilecek insanlara da güvenmemeyi öğretti

ohoo o kadar çok sey ögretti ki...

ilk önce hala askin var oldugunu,
güvenmeyi,
sabri,
iradeyi,
umut etmeyi,
inancin ve askin gücünün ne kadar büyük oldugunu...

herkese güvenmemeyi öğretti. ama allah kahretsin ki güvenilecek insanlara da güvenmemeyi öğretti

Hayatım boyunca kimseye güvenmeyeceğim.Bunu fazlasıyla öğrendim.Hatta o kadar işlemiş ki başlar başlamaz ilişkilerim bu sebepten dolayı bitiyor artık. Çırılçıplak yalınayak yağmurda kalmış kimsesiz bir çocuk gibi oldum artık bir tarafım hep hüzünlü..Ama çok geçti üzerinden kendime geldim.Keşke böyle olmasaydı.

biten ilişkiler yüzünden başlayan ilişkiye şans tanımıyoruz galiba. hayat bazen acımaz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…