- 18 Şubat 2018
- 13.452
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.021
- 598
- 45
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Aynen oyle 2 yilda bir tasiniyoruz biz. Yakinda burdan da gidicez. Insanlarla iletisim kuruluyor. Arkadaslar ediniliyor onlari da birakip gidiyoruz. Biraktigim yerlerde en cok ozledigim mekanlar oluyor, anılar rutinler oluyor. Ama yeni yerimde de yenilerini ediniyorum. Ustelik evimi cok coook seviyorum. Baska evler biraktim geldim , her birini cok sevdim. Cunku benim sevdigim ne bina, ne esya, sadece icindekiler, eşim, kızım, anılarımız ve kendimi seviyorum. Her gittigim yeri memleketim belliyorum. Burda ilcedeki nehrin ismini verdim kizima buraya aidiyeti olsu burda dogdu burayi memleketi gibi saysin diye. Halbuki 2 sene yasayip gidecegimiz yer. Ama olsun anlamlari buyuk. Cunku ben burada mutlu bir hayat yasadimKaçıncı şehirim bilmiyorum,kimseyi aramıyorum.Kendimle çok mutluyum.
Aynen,insan çekirdek ailesinde mutluysa,dışarıdan gelen hiç bir etken fark etmiyor.Ben de yeni yerlere taşınmayı,yeni kültürler keşfetmeyi çok seviyorum.Aynen oyle 2 yilda bir tasiniyoruz biz. Yakinda burdan da gidicez. Insanlarla iletisim kuruluyor. Arkadaslar ediniliyor onlari da birakip gidiyoruz. Biraktigim yerlerde en cok ozledigim mekanlar oluyor, anılar rutinler oluyor. Ama yeni yerimde de yenilerini ediniyorum. Ustelik evimi cok coook seviyorum. Baska evler biraktim geldim , her birini cok sevdim. Cunku benim sevdigim ne bina, ne esya, sadece icindekiler, eşim, kızım, anılarımız ve kendimi seviyorum. Her gittigim yeri memleketim belliyorum. Burda ilcedeki nehrin ismini verdim kizima buraya aidiyeti olsu burda dogdu burayi memleketi gibi saysin diye. Halbuki 2 sene yasayip gidecegimiz yer. Ama olsun anlamlari buyuk. Cunku ben burada mutlu bir hayat yasadim
Bütün dünyada yalnızım deyip artırıyorum
Ben galaksi diye bir tık üste çıkıyorum :)Bütün dünyada yalnızım deyip artırıyorum
Bayrağı size devrediyorumBen galaksi diye bir tık üste çıkıyorum :)
Hamd olsun , 4 evladımı yalnız büyüttüm. Eş dost hele omzunda ağlayacağın birimi ? Öyle biri yok ! Boşa üzme kendini, hem zaten kimsenin yanında alt tarafını verme, kimseye dert yanma, kimseye güvenme! Seni ilk fırsatta o noktandan vuracaklardır !
NirdisinBen de
Gözüm yaşlı alıyorum, zira yalnızlık kalbimin her köşesine yer yapmış durumdaBayrağı size devrediyorum
Fransa'daNirdisin
Ben büyükşehirde doğdum.Buyudum.Bahceli müstakil evde yaşadım.Doga açık hava severim.Burada insan görmüyorsun.Sıkılıyorum ben.Amcamlar halamlar emekli olunca taşraya gecti.Anne tarafım hep taşrada.Gercekten çok sıkıcı geliyor.Koyde özgürce gezebiliyorum ama burada öyle şansım yok.Bende sizin gibi taşrada yaşayacağım 3 ay sonra turistik bir ilçeye gideceğim.Tek düşüncem babamı yalnız bırakmak.Merhaba hanımlar evlenipte gurbete giden var mı evlilik dolayısıyla ben geldim 2 senedir yaşıyorum eşimin yaşadığı yerlerde bir kaç kişiyle tanıştım ama canım sıkkın olunca omzunda ağlayacağım bir dost edinemedim bekarken yaşadığım başka ilde daha çok arkadaşım olurdu ben şehirden kasabaya geldim bu arada zaten baya bocaladim ama alistiran da olmadı ne yapicam ben ne zaman canım sıkılsa gidip oturcağım bir arkadaş yok hep o dakika işleri çıkıyor nedense ama mutluyken işleri yok ama ben kiminede moralim bozuk geleyim bile demiyorum nedense hep bu şekil denk geliyor sizce ne yapmalıyım?
Mesela tlfnda yada WhatsApp ta konusacaginiz dert anlatacağıniz arkadaşınız, kardeşiniz, kuzen falan yokmu ? Uzaktanda destek olacakMerhaba hanımlar evlenipte gurbete giden var mı evlilik dolayısıyla ben geldim 2 senedir yaşıyorum eşimin yaşadığı yerlerde bir kaç kişiyle tanıştım ama canım sıkkın olunca omzunda ağlayacağım bir dost edinemedim bekarken yaşadığım başka ilde daha çok arkadaşım olurdu ben şehirden kasabaya geldim bu arada zaten baya bocaladim ama alistiran da olmadı ne yapicam ben ne zaman canım sıkılsa gidip oturcağım bir arkadaş yok hep o dakika işleri çıkıyor nedense ama mutluyken işleri yok ama ben kiminede moralim bozuk geleyim bile demiyorum nedense hep bu şekil denk geliyor sizce ne yapmalıyım?
YaaaGözüm yaşlı alıyorum, zira yalnızlık kalbimin her köşesine yer yapmış durumda
Bende yaYalnızlığınızı ve herkese uzaklığınızı kıskandım valla.
Bende gurbet diyince nedense hep yurtdisi olarak algiliyorum yaEvlenip evini kurup oturdugu yere "gurbet" diyen birinin zaten oraya adapte olma, mutlu olma şansı yok ki zaten. Nereye göre grbet pardon da? Insan evinden uzakta olunca gurbette olur. Once eviniz ve evliliginizi sevmeyi deneyinm evlenip gittigim yerde hic mutlu degilim diuen kisiler bence önce evliligini gozden geçirmeli. Gittiginiz her yerde de dost edinmek zorunda degilsiniz. Dost o kadar kolay edinilmez. Dostlariniz daha onceki yasadiginiz yerlerde vardir. Dertlerinizi yine onlarla paylasirsiniz zaten, artik her turlu iletisim mümkün. Iyi ve keyifli anlari gecirmek icin arkadas edinebilirsiniz, ki zaten varmış ama siz begenmiyorsunuz elinizdekileri. Disari çıkabilmek icin arkadasa ihtiyaciniz yok. Esinizle de kahve icmeye cikabilirsiniz, kimseye ihtiyaciniz yok, tek basiniza cikabilirsiniz. Oncelikle esinizle ve kendinizle vakit geçirmeyi sevmeyi öğrenin. Elbette yasadiginiz yerde de bir gun dostlarınız olabilir. Ama yok diye hayiflanmain anlami da yok. En basta da oraya gurbet demeyi birakin bence
Birak sehiri, ben yasasigim ulkede yalnizim (esim ve bir iki yeni tanidik haric)Merhaba hanımlar evlenipte gurbete giden var mı evlilik dolayısıyla ben geldim 2 senedir yaşıyorum eşimin yaşadığı yerlerde bir kaç kişiyle tanıştım ama canım sıkkın olunca omzunda ağlayacağım bir dost edinemedim bekarken yaşadığım başka ilde daha çok arkadaşım olurdu ben şehirden kasabaya geldim bu arada zaten baya bocaladim ama alistiran da olmadı ne yapicam ben ne zaman canım sıkılsa gidip oturcağım bir arkadaş yok hep o dakika işleri çıkıyor nedense ama mutluyken işleri yok ama ben kiminede moralim bozuk geleyim bile demiyorum nedense hep bu şekil denk geliyor sizce ne yapmalıyım?
Yalniz geldik, yalniz gidicez deyip, olayi biraz daha felsefik boyuta tasiyayimBütün dünyada yalnızım deyip artırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?