Yaşadığınız şehirde yalnız mısınız?

4 aydır aynen bu şekil yalnızım. İş bulamadım evdeyim hala. Sosyalleşmek için çalışmak şart bize.

Evet evet evet size katılıyorum.Tek çocuk olmasam bambaşka yere uzağa gitmek acayip cazip geliyo da gidemiyorum.Benimde bir kızım var iki taraftada tek torun ve bı tane daha baskısı yıldırdı o yüzden yalnızlık her daim candır konu komşu, hele akraba hiç aramam arada arkadaş yetiyo bir iki

Yalnız yaşadığım şehirde oldu kısa sürede çevre edinmemin sebebi okul ve sürekli seyahat ediyor olmamızdı. Yani arkadaş arayınca bulunan bir şey değil ne yazık ki. Tesadüfen, anlık gerçekleşiyor. Zaten herkesle kafan eskisi gibi de uyuşmuyor. Kimsenin omzunda ağlamadım ama piknik yapabileceğim, seyahat edebileceğim arkadaşlarımın olması da çok güzel tabi. Demek istediğim bir iş, kurs, komşu, spor, etkinlik vb... aktif bir yaşamınız olmazsa genelde evdeyseniz zor açıkçası.

Ya benimde iki tarafdan tek bebek
Asiri simartiyolar
Tam duzen koyuyorum
Hop sifirdan basliyorum herseyi bozuyolar

Zor tabiki, insan konuşacak dertlesecek bi dost arar , herseyi eşle yapmakta olmaz, insan başkalarıylada zaman geçirmeli, motive olmak için, Allah hayırlı insanlar cikarsin
Sagolun bir siz anladiniz beni herkes nedense bir gurbet birde omuzda aglanma lafına takilmis hayatin gercekleride var eğer yanlizlik cozumse neden toplum denilen bir olgu var bende bu kelimeye takılıyorum o zaman birde bunu aciklasinlar bakalim

Önceki postlarima baksalar anlayacaklar aslinda beni evet hersey eşle kaynana kayinpederle olmuyor

Allah razı olsun hayat boyu gülen yuzunuz hiç solmasin Allah aglatmasin

Yalnız değilim ama bazı şartlar gereği şehir şehir geziyorum.
Gittiğim yere ilk 1 haftada adapte olup, alışveriş olsun, sırf yürümek için olsun (yalnız) çıkıp dolanıyorum ve bana yetiyor.
Yaşasın insansız hava sahası!!! diyorum hatta bazen

Başlığı okuyup ardından istemsizce

O halde beni arayın repliği geçti neden acaba bilinç altında kim bilir neler var

E nasıl vakit geciriyorsunuz heryere yanliz giderek mi bir cafede yanliz çay kahve içerek mi evde surekli yanliz oturarak mi arada insan farkli bir ses istemez mi
bende kimsenin olmadigi bir sehirdeyim 1.5 senedir.
tek basima cafede de oturuyorum çayımı çorbamıda içiyorum hayatımı yaşamak bir şeyler yapmak için başkalarına pek ihtiyaç duymuyorum.
ağlayacaksamda gelip burda ağlıyorum

Siz yorumlayin o zaman bu durumu kendi cumlenizi siz kurun ama ben saygı duyardim benim fikirlerim benim dusuncelerim sonucta ayrıca dizi değil gerçek hayat bu
Ya ben zaten yalnızlığı seven bir insanım. Sizin arkadaş ihtiyacınızı anlayabileceğimi sanmıyorum.

4 aydır aynen bu şekil yalnızım. İş bulamadım evdeyim hala. Sosyalleşmek için çalışmak şart bize.

Ya ben zaten yalnızlığı seven bir insanım. Sizin arkadaş ihtiyacınızı anlayabileceğimi sanmıyorum.
Zaten empati olmayan yorumunuzdan anlamistim bunu sizde dile getirdiğiniz için teşekkür ederim dürüstlük onemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…