- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.800
- 548
- 25
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Evet evet evet size katılıyorum.Tek çocuk olmasam bambaşka yere uzağa gitmek acayip cazip geliyo da gidemiyorum.Benimde bir kızım var iki taraftada tek torun ve bı tane daha baskısı yıldırdı o yüzden yalnızlık her daim candır konu komşu, hele akraba hiç aramam arada arkadaş yetiyo bir ikiBende ya
Bende bazen basimi baska ulkeye gidicem diyorum annemlere.
Cok kalabalik degiliz ama bazen asiret gibi hissediyorum
Bide cocuga disiplin konusunda asiri zorlaniyorum
Bizimkiler cok simartiyolar oyuzden kimsesiz buyuteyim yilda 2 bayramda ziyarete geleyim diyorum
Yalnız yaşadığım şehirde oldu kısa sürede çevre edinmemin sebebi okul ve sürekli seyahat ediyor olmamızdı. Yani arkadaş arayınca bulunan bir şey değil ne yazık ki. Tesadüfen, anlık gerçekleşiyor. Zaten herkesle kafan eskisi gibi de uyuşmuyor. Kimsenin omzunda ağlamadım ama piknik yapabileceğim, seyahat edebileceğim arkadaşlarımın olması da çok güzel tabi. Demek istediğim bir iş, kurs, komşu, spor, etkinlik vb... aktif bir yaşamınız olmazsa genelde evdeyseniz zor açıkçası.Merhaba hanımlar evlenipte gurbete giden var mı evlilik dolayısıyla ben geldim 2 senedir yaşıyorum eşimin yaşadığı yerlerde bir kaç kişiyle tanıştım ama canım sıkkın olunca omzunda ağlayacağım bir dost edinemedim bekarken yaşadığım başka ilde daha çok arkadaşım olurdu ben şehirden kasabaya geldim bu arada zaten baya bocaladim ama alistiran da olmadı ne yapicam ben ne zaman canım sıkılsa gidip oturcağım bir arkadaş yok hep o dakika işleri çıkıyor nedense ama mutluyken işleri yok ama ben kiminede moralim bozuk geleyim bile demiyorum nedense hep bu şekil denk geliyor sizce ne yapmalıyım?
Kiskanilcak ne varki durumumdaYalnızlığınızı ve herkese uzaklığınızı kıskandım valla.
Ya benimde iki tarafdan tek bebekEvet evet evet size katılıyorum.Tek çocuk olmasam bambaşka yere uzağa gitmek acayip cazip geliyo da gidemiyorum.Benimde bir kızım var iki taraftada tek torun ve bı tane daha baskısı yıldırdı o yüzden yalnızlık her daim candır konu komşu, hele akraba hiç aramam arada arkadaş yetiyo bir iki
Yok maalesefMesela tlfnda yada WhatsApp ta konusacaginiz dert anlatacağıniz arkadaşınız, kardeşiniz, kuzen falan yokmu ? Uzaktanda destek olacak
Zor tabiki, insan konuşacak dertlesecek bi dost arar , herseyi eşle yapmakta olmaz, insan başkalarıylada zaman geçirmeli, motive olmak için, Allah hayırlı insanlar cikarsinYok maalesef
Sagolun bir siz anladiniz beni herkes nedense bir gurbet birde omuzda aglanma lafına takilmis hayatin gercekleride var eğer yanlizlik cozumse neden toplum denilen bir olgu var bende bu kelimeye takılıyorum o zaman birde bunu aciklasinlar bakalimZor tabiki, insan konuşacak dertlesecek bi dost arar , herseyi eşle yapmakta olmaz, insan başkalarıylada zaman geçirmeli, motive olmak için, Allah hayırlı insanlar cikarsin
Önceki postlarima baksalar anlayacaklar aslinda beni evet hersey eşle kaynana kayinpederle olmuyorSagolun bir siz anladiniz beni herkes nedense bir gurbet birde omuzda aglanma lafına takilmis hayatin gercekleride var eğer yanlizlik cozumse neden toplum denilen bir olgu var bende bu kelimeye takılıyorum o zaman birde bunu aciklasinlar bakalim
Allah razı olsun hayat boyu gülen yuzunuz hiç solmasin Allah aglatmasinSagolun bir siz anladiniz beni herkes nedense bir gurbet birde omuzda aglanma lafına takilmis hayatin gercekleride var eğer yanlizlik cozumse neden toplum denilen bir olgu var bende bu kelimeye takılıyorum o zaman birde bunu aciklasinlar bakalim
Sizde mesafe koyun o zamanYa benimde iki tarafdan tek bebek
Asiri simartiyolar
Tam duzen koyuyorum
Hop sifirdan basliyorum herseyi bozuyolar
Siz yorumlayin o zaman bu durumu kendi cumlenizi siz kurun ama ben saygı duyardim benim fikirlerim benim dusuncelerim sonucta ayrıca dizi değil gerçek hayat buOmuzda ağlama şeysi eskide kalmadı mı ya. Artık dizilerde bile yok öyle sahneler.
Ya evet bende şimdi numarami yaziyordum tam baya iyi senaryoBaşlığı okuyup ardından istemsizce
O halde beni arayın repliği geçti neden acaba bilinç altında kim bilir neler var
bende kimsenin olmadigi bir sehirdeyim 1.5 senedir.E nasıl vakit geciriyorsunuz heryere yanliz giderek mi bir cafede yanliz çay kahve içerek mi evde surekli yanliz oturarak mi arada insan farkli bir ses istemez mi
Ya ben zaten yalnızlığı seven bir insanım. Sizin arkadaş ihtiyacınızı anlayabileceğimi sanmıyorum.Siz yorumlayin o zaman bu durumu kendi cumlenizi siz kurun ama ben saygı duyardim benim fikirlerim benim dusuncelerim sonucta ayrıca dizi değil gerçek hayat bu
4 aydır aynen bu şekil yalnızım. İş bulamadım evdeyim hala. Sosyalleşmek için çalışmak şart bize.
Zaten empati olmayan yorumunuzdan anlamistim bunu sizde dile getirdiğiniz için teşekkür ederim dürüstlük onemli tabiYa ben zaten yalnızlığı seven bir insanım. Sizin arkadaş ihtiyacınızı anlayabileceğimi sanmıyorum.
Yerinde olmayan gereksiz tespitiniz için ben teşekkür ederim.Zaten empati olmayan yorumunuzdan anlamistim bunu sizde dile getirdiğiniz için teşekkür ederim dürüstlük onemli tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?