- 22 Şubat 2018
- 131
- 145
- 33
- 40
- Konu Sahibi tukenmiskalem
-
Neden el kadınından bu kadar ilgi bekliyorsunuz?
Anneninz babanız sağ, eşiniz ve çocuğunuz var bunlar mutlu olmanız için yeterli
El kadınından anne olmaz. El kızından da öz evlat olmaz beklentinizi düşürün.
Türk kadınlarının çoğunun problemli olduğunu düşünüyorum artık. Görümce saysın kv sevsin kp peşimden koşsun...kendi hayatınıza bakmak bu kadar mı zor?
Gülünce dikişlerim ağrıyor amaSüt alayimi diye mesaj at belki beyninde elektriklenme olur??
Bunun farkına varacak olaylar yaşayali çok oldu. Bu bambaska tanimadiginiz birini bile hasta görseniz bir geçmiş olsun u esirgemezsiniz
Gecmis olsun canim .. Pffff 6 vida, ben iki diş implanti yaptirmak istiyorum ve kara kara dusunuyorum nasil olur diye..Gülünce dikişlerim ağrıyor ama
Eski konunuzu hatırlıyorum. Bu seferki içerik bambaşka ama.
Buradaki asıl soru, çocuğa bakmaya devam edecekler mi bu olaylardan sonra? Hala? Yanılmıyorsam siz çalışıyorsunuz, onlar da çocuğa bakıyorlardı. Cevap evetse bu insanlarla uzlaşmanın veya onları görmezden gelmenin bi yolunu bulmak zorundasınız.
Tesekkur ederim 1.5 senede 3. ameliyatımGecmis olsun canim .. Pffff 6 vida, ben iki diş implanti yaptirmak istiyorum ve kara kara dusunuyorum nasil olur diye..
Teşekkür ederimGecmis olsun
Inanın onlarla savaşacak gücüm de yok. Çünkü degismiyorlar degismeyecekler bende gösterdiğim iyi niyetin karşılığını beklemeyi minimuma indireceğim . Buna benzer çok sey yaşadım ve hep uzuldum . Neden dedim ben böyle düşünürken onlar kötü olmayı seciyorlar inanin cevabını bulamıyorum .Öncelikle geçmiş olsun. Hastaneye gelmeleri lazımdı ama gelmemişler. Eğer çocuğa bakmayacaklarsa artık dile getirip tavır alabilirsiniz. Size kalmış ha yok bakacaklarsa el mahkum sabredeceksiniz. Aksi takdirde iyice kinleneceksiniz. Emin olun sizin hissettiğiniz öfke sadece size zarar verecek. Beklentiyi tamamen sıfıra indirmek en makul hareket olacak.
Teşekkür ederim. Kizim 19 aylık. Sağlık durumum ne zaman el verip ise dönerim inan bilmiyorum. Maddi sıkıntılar olmasa 5 dk bırakmam. Ailemden kimse yok yanimda. Bu anlamda çaresiz kalmak beni kahrediyor .Geçmiş olsun
Beklentiye girmeyin bundan sonra
Kızınız kaç yaşında kreşe falan verseniz ya da bakıcı tutsanız bundan sonrası için
Daha önceki konumda oldukça eleştirmiştim çivi yedim kizima 4 elle sarılıyorum esimede herşeyin farkındayım . Buraya kadar hem fikiriz . Ancak burda çok detay verince (takip ettigim konularda) çok uzun okumadım vs cevaplar . Detay vermeyince yine acımasız cevaplar . Demem o ki derdini anlatmaya gelen ınsanlara bazen yorum yapayım diye her konuda cevap yazanlar fazla acimasiz davranıyor. Konu yazma sebebim tamamen bu. Yoksa kp kv değil asıl derdim. Vicdanları çöpe atılasi insanlar (!) Onlar.Neden el kadınından bu kadar ilgi bekliyorsunuz?
Anneninz babanız sağ, eşiniz ve çocuğunuz var bunlar mutlu olmanız için yeterli
El kadınından anne olmaz. El kızından da öz evlat olmaz beklentinizi düşürün.
Türk kadınlarının çoğunun problemli olduğunu düşünüyorum artık. Görümce saysın kv sevsin kp peşimden koşsun...kendi hayatınıza bakmak bu kadar mı zor?
Belli ki kv de kp de sizi takmıyor. Sırtıma çivi yedim yazmışsınız hala buraya gelip kv diye konu açmışsınız. Daha ciddi bir şeyiniz olmadığına dua edin evladınıza sarılın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?